Πολύτιμος συνεργάτης του επαγγελματία!

2971 Επισκέψεις στο άρθρο

Tο ΙΚΤΕΟ ΤΕΧΝΟΚΙΝΗΣΗ διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό και εύκολη πρόσβαση. Έτσι αποτελεί έναν πολύτιμο συνεργάτη για τον επαγγελματία οδηγό, και όχι μόνο.

Το υπερσύγχρονο Κέντρο Ελέγχου του ΙΚΤΕΟ ΤΕΧΝΟΚΙΝΗΣΗ στον Ασπρόπυργο (εύκολη πρόσβαση, είτε μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου είτε μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 4), πλησίον του Σιδηροδρομικού Σταθμού Ασπροπύργου), βρίσκεται στην «καρδιά» της Βιομηχανικής Περιοχής, δίπλα στις επιχειρήσεις και τον επαγγελματία.
Εκεί λειτουργούν 4 αυτόματες γραμμές ελέγχου (2 για βαρέα οχήματα, 1 για επιβατικά οχήματα και ελαφρά φορτηγά και 1 για μοτοσικλέτες - μηχανάκια). Διαθέτει άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, πιστοποιημένο από το Υπουργείο, όπως ορίζει ο νόμος.
 
Το ΙΚΤΕΟ ΤΕΧΝΟΚΙΝΗΣΗ, το οποίο ιδρύθηκε το 2011, ασχολείται κυρίως με τον έλεγχο βαρέων οχημάτων, ενώ σχεδόν όλοι οι τεχνικοί του είναι πιστοποιημένοι για έλεγχο οχημάτων ATP (φορτηγά ψυγεία για ευπαθή προϊόντα) και ADR (φορτηγά μεταφοράς επικίνδυνων προϊόντων – καυσίμων). Επίσης, έχει εγκριθεί από τις Κυπριακές Αρχές ώστε να διεξάγει τεχνικό έλεγχο στα οχήματα με κυπριακές πινακίδες.
 
Από την ίδρυσή του έγινε γνωστό για αξιοπιστία, ποιοτικό έλεγχο, άριστη εξυπηρέτηση και φιλικό περιβάλλον. Για αυτά τα στοιχεία, άλλωστε, το 85-90% των πελατών του είναι πιστοί πελάτες που κάνουν συστηματικά τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων τους στο ΙΚΤΕΟ ΤΕΧΝΟΚΙΝΗΣΗ, το οποίο και συστήνουν σε συναδέλφους και φίλους.
 
Ένας ακόμη όμως παράγοντας που ενισχύει τους δεσμούς με τους πελάτες είναι οι ικανοποιητικές τιμές, καθώς το ΙΚΤΕΟ ΤΕΧΝΟΚΙΝΗΣΗ εξυπηρετεί με τιμές του ορισμένου από το νόμο τιμοκαταλόγου, εφαρμόζοντας τις εκπτώσεις που προβλέπονται.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

  • AUTOVISION

    AUTOVISION

    Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
     10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ