Πρόβλημα με το σασμάν;

3639 Επισκέψεις στο άρθρο

Γρήγορα στην VAG SASMAN

Ακούς θόρυβο όταν έχεις νεκρά; Μάλλον έχει πρόβλημα το σασμάν. Όπως σε κάθε άλλο σύστημα του αυτοκινήτου, έτσι και στη μετάδοση, υπάρχουν ενδείξεις ότι «κάτι δε πάει καλά». Το σύστημα μετάδοσης είναι υπεύθυνο για τη «μετάδοση» , όπως λέει και η λέξη, της ισχύος, από τον κινητήρα στους τροχούς του αυτοκινήτου. Ο κύριος ρόλος του είναι να ελέγχει την ποσότητα ροπής και ταχύτητας που φτάνει στους τροχούς
 
Αν έχεις λοιπόν πρόβλημα και ψάχνεις μάστορα πήγαινε αμέσως  στην Vag Sasman, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής κιβωτίων ταχυτήτων και συστημάτων μετάδοσης κίνησης του ομίλου Volkswagen από το 1980.
 
Διαθέτει  εμπειρία, τεχνογνωσία και η εξειδίκευση στον τομέα των κιβωτίων ταχυτήτων (σασμάν) και δίνει την δυνατότητα εγγύησης σε όλες τις υπηρεσίες και προϊόντα Αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή και ανακατασκευή όλων των κιβωτίων ταχυτήτων του ομίλου καθώς και την ανταλλαγή με ανακατασκευασμένα.
 
Οι εγκαταστάσεις τους είναι εξοπλισμένες με τα κατάλληλα εργαλεία, τελευταίας τεχνολογίας, ικανά να επισκευάσουν οποιαδήποτε βλάβη στο κιβώτιο σας. Παράλληλα το δυναμικό του συνεργείου απαρτίζεται από έμπειρους μηχανικούς, οι οποίοι είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι, έτσι ώστε να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ανάγκη σας.