Ψάχνεις ανταλλακτικά; Τα βρήκες!

Διαβάστηκε από 1040 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/7/2019

Η MEGAPART προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για το αυτοκίνητο από προσεκτικά επιλεγμένους προμηθευτές. Εισάγει, αποθηκεύει και διανέμει ανταλλακτικά για κάθε τύπο οχήματος.

 
Η εταιρία MEGAPART AE δημιουργήθηκε το 2006 από 2 οικογένειες με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του after market. Σκοπός ήταν να προσφέρουν γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων στη συσκευασία του πραγματικού κατασκευαστή τους σαν εναλλακτική και σαφώς πιο οικονομική λύση από την αγορά του λεγόμενου γνήσιου ανταλλακτικού που στην ουσία είναι ακριβώς το ίδιο συσκευασμένο στο κουτί της αυτοκινητοβιομηχανίας. 
Ο πελάτης μη γνωρίζοντας ότι καμιά αυτοκινητοβιομηχανία δεν κατασκευάζει ανταλλακτικά ουσιαστικά πληρώνει μία τεράστια διαφορά στη τιμή μόνο για το διαφορετικό κουτί.

Στην αγορά των ανταλλακτικών αυτοκινήτων ο πελάτης της MEGAPART AE μπορεί να επιλέξει μεταξύ των πιο κάτω προσφορών:
  • ΓΝΗΣΙΑ, συσκευασμένα στο κουτί που φέρει τα σήματα του κατασκευαστή του αυτοκινήτου και τα οποία συνήθως θα τα πληρώσει σε πολύ υψηλή τιμή.
  • ΟΕΜ, που είναι ακριβώς τα ίδια ανταλλακτικά συσκευασμένα στο κουτί του κατασκευαστή τους και των οποίων η τιμή είναι σημαντικά χαμηλότερη των γνησίων.
  • ΕΠΩΝΥΜΑ AFTER MARKET, Κατασκευασμένα από επώνυμους κατασκευαστές που είναι συνήθως και προμηθευτές της αυτοκινητοβιομηχανίας και που φυσικά εγγυώνται για τη ποιότητα των ανταλλακτικών που προσφέρουν.
  • ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ, Ανταλλακτικά που οι προδιαγραφές τους δεν είναι σίγουρες.
Η εταιρία MEGAPART AE αξιοποιώντας τη μεγάλη εμπειρία των στελεχών της προσφέρει στη αγορά ανταλλακτικά των κατηγοριών 2 & 3 συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα με την πιο συμφέρουσα τιμή. Έχοντας αποκλειστικές συνεργασίες με ένα μεγάλο αριθμό κατασκευαστών προσφέρουν στην αγορά μία μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών και λύσεων. 
Προτεραιότητα τους η εξυπηρέτηση του πελάτη.

MEGAPART
Διεύθυνση: Λεωφ. Νατο 100, Ασπρόπυργος
Τηλέφωνο:  210 5584020

 

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός