Ψάχνεις καλό μάστορα για το σασμάν;

2372 Επισκέψεις στο άρθρο

Πήγαινε γρήγορα στην Pasoulas Rebuild.

Το κιβώτιο ταχυτήτων ή αλλιώς σασμάν είναι υπεύθυνο για τη «μετάδοση» , όπως λέει και η λέξη, της ισχύος, από τον κινητήρα στους τροχούς του αυτοκινήτου. Ο κύριος ρόλος του είναι να ελέγχει την ποσότητα ροπής και ταχύτητας που φτάνει στους τροχούς. Για παράδειγμα, αν προσπαθείς να ανέβεις μια ανηφόρα, χρειάζεσαι περισσότερη ροπή, την οποία πετυχαίνεις χαμηλώνοντας τις στροφές του συστήματος μετάδοσης. Είτε είναι αυτόματο, είτε μηχανικό. το κιβώτιο ταχυτήτων θα φθαρεί με την πάροδο του χρόνου και με την εκτεταμένη χρήση. Η φθορά αυτή αν και είναι αναπόφευκτη, είναι πιθανή η καθυστέρηση της, χάρις τη σωστή χρήση.

Αν λοιπόν έχει βλάβη θα το πας κατευθείαν στην Pasoulas Rebuild, η οποία είναι ο Top Expert στην επισκευή των σασμάν. Έχοντας  μεγάλη εμπειρία στην επισκευή σασμάν Αudi, VW, Seat και Skoda, είναι έτοιμος να φτιάξει αξιόπιστα και το δικό σας.

Διαθέτουν σύγχρονες, αναβαθμισμένες και ευρύχωρες εγκαταστάσεις για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών τους. Μάλιστα έχουν αναβαθμίσει το χώρο τους, ώστε να έχουν την δυνατότητα να εξυπηρετούν και να ανακατασκευάζουν σωστά και υπεύθυνα τουλάχιστον πέντε (5) κιβώτια ταχυτήτων (Σασμάν) ταυτόχρονα καθώς επίσης και κρεμαγιέρες.

Μάλιστα σας δίνει και 3 επιλογές για την επισκευή ή αντικατάσταση του σασμάν του, οι οποίες είναι οι εξής:
  • Επισκευή κιβωτίου ταχυτήτων
  • Έτοιμο επισκευασμένο κιβώτιο με ανταλλαγή το παλιό
  • Ελεγμένο μεταχειρισμένο κιβώτιο με ανταλλαγή το παλιό
  • Μεταχειρισμένο κιβώτιο με ανταλλαγή το παλίο