Συνεργείο αυτοκινήτων - Φανοποιείο - Βαφείο

Διαβάστηκε από 1502 αναγνώστες

Η Μαρτίδης Service φροντίζει το αυτοκίνητό σας!

 
Με χρόνια εμπειρία στο χώρο το συνεργείο ΜΑΡΤΙΔΗΣ-SERVICE σας παρέχει άψογη εξυπηρέτηση σε φιλικό περιβάλλον με πολύ προσιτές τιμές και προϊόντα πρώτης τοποθέτησης. Η μεγάλη εμπειρία και η υψηλή τεχνογνωσία του προσωπικού καθιστούν το συνεργείο της εταιρείας ένα από τα καλύτερα στην παροχή υπηρεσιών, όπως μικρό ή μεγάλο service. Η ΜΑΡΤΙΔΗΣ-SERVICE εξειδικεύεται στα αυτοκίνητα του ομίλου Volkswagen.

Επίσης, διενεργείται διάγνωση βλαβών εγκεφάλου, εγκατάσταση ηλεκτρονικών οργάνων, ευθυγράμμιση και έλεγχος καυσαερίων.

20 χρόνια τώρα η τεχνική κατάρτιση, οι καινοτόμες λύσεις και ο υπερσύχρονος εξοπλισμός της ΜΑΡΤΙΔΗΣ-SERVICE την έχουν καταστήσει ηγετική δύναμη στον χώρο. Κύριο μέλημά της η προσφέρουμε στον πελάτη του αυτοκίνητό όπως ακριβώς ήταν πριν τη ζημιά, χωρίς σημάδια και κακοτεχνίες.

Διαθέτει ακόμη μία από τις πιο ολοκληρωμένες μονάδες φανοποιείου και βαφείου. Πλήρη σειρά μηχανημάτων και άρτια καταρτισμένο προσωπικό επαναφέρει το αυτοκίνητό σας στην αρχική του κατάσταση με τέλειο αποτέλεσμα. Υπάρχει ακόμη φούρνος τελευταίας τεχνολογίας σύμφωνα με τις αυστηρότερες τεχνολογικές προδιαγραφές για την τέλεια εφαρμογή του χρώματος στο αυτοκίνητο σας.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατάσταση
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός