Tεράστια εμπειρία στην επισκευή ζαντών!

4640 Επισκέψεις στο άρθρο

Η επισκευή ζαντών αποτελεί για την Πέττας Παύλος αντικείμενο με το οποίο το προσωπικό έχει άριστη εξοικείωση καθώς πρωτοπορεί εδώ και 2 δεκαετίες έχοντας πλήρη ενημέρωση για τις νέες μεθόδους που χρησιμοποιούνται.

ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Μετά από κοντά στα 30 χρόνια από τους πρώτους στο χώρο της επισκευής ζαντών, η εταιρεία Πέττας Παύλος με υπερηφάνεια παρουσιάζει την πρώτη μονάδα παλμικού γυαλίσματος στην Ελλάδα.

Αποτέλεσμα απόλυτου χρωμίου (καθρέφτης) χωρίς βάψιμο και χωρίς τα προβλήματα της βαφής χρωμίου (ξεφλούδισμα, όψη φλοιού πορτοκαλιού κλπ).

Η επισκευή ζαντών αποτελεί για την εταιρεία αντικείμενο με το οποίο το προσωπικό έχει άριστη εξοικείωση καθώς πρωτοπορεί εδώ και 2 δεκαετίες έχοντας πλήρη ενημέρωση για τις νέες μεθόδους που χρησιμοποιούνται. Με αυτό τον τρόπο, είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων στις επισκευές ζαντών.

Χιλιάδες μικροσφαιρίδια πορσελάνης σε σύγχρονης τεχνολογίας μηχανήματα παλμικής κίνησης εξασφαλίζουν στις ζάντες γυάλισμα χρωμίου το οποίο διαρκεί για πάντα.

Στον εξοπλισμό του συνεργείου προστέθηκε ειδικό μηχάνημα laser, για απόλυτη ακρίβεια στις διαδικασίες επισκευής και για ζάντες ειδικών μετάλλων.

Όλες οι διεργασίες χαρακτηρίζονται από υπευθυνότητα και χαμηλό κόστος.

Οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί σχετικά με τις ζάντες ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να γίνει πραγματικότητα στα συνεργεία Πέττας Παύλος.

Υπηρεσίες της εταιρείας Πέττας Παύλος:
Επισκευές Ζαντών Μετατροπές
Αναλαμβάνουν οποιαδήποτε εργασία αφορά την ζάντα, όπως: Ίσιωμα μειδικά μηχανήματα για απόλυτη ασφάλεια στην οδήγηση ,Διαμαντάρισμα CNC στην όψη της ζάντας και ολικό βερνίκι εξασφαλίζοντας αποτέλεσμα εργοστασιακό, Ηλεκτροστατική βαφή σε όλα τα χρώματα κ,ά.

Βαφές Νίκελ
Επισκευή & Βαφές Ζαντών επισκευές ζαντών, ηλεκτροστατικές βαφές ζαντών, θερμικό και παλμικό γυάλισμα , σφυρήλατο χρώμιο. Πρώτοι στο χώρο της επισκευής ζαντών, με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουν την πρώτη μονάδα παλμικού γυαλίσματος στην Ελλάδα.

Carbon
Το συνεργείο του Παύλου Πέττα εξειδικεύεται στις Βαφές Carbon (ανθρακόνημα) είναι μια μέθοδος επικάλυψης επιφανειών στην ακμή της τεχνολογίας με υδροβαφη. Τα Carbon υπάρχουν σε πυκνή ή αραιή πλέξη σε γυαλιστερό σε ματ, είναι πολύ ανθεκτικό στις θερμοκρασίες.

Χρώμια – Αλουμίνιο- Βαφές Χρωμίου
Σε κάθε μέταλλο μπορεί να εφαρμοστεί η βαφή Νίκελ ή Χρωμίου να δώσει μια αστραφτερή όψη σε αυτό. Nickel – Χρωμίου – βαφή πλαστικών με υδροβαφή – Βούρτσες – Χρώμια Νικελώματα -Αυτο – Μοτο.

ΠΕΤΤΑΣ ΠΑΥΛΟΣ
Διεύθυνση: 
Λ. ΑΘΗΝΩΝ – ΚΟΡΙΝΘΟΥ 185 – ΓΕΦΥΡΑ ΚΗΦΙΣΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ
Τηλέφωνα: 210 – 5317040, 210 – 5762789

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΖΑΝΤΕΣ