Kumho: Οικολογικά, βραβευμένα, ασφαλή ελαστικά αυτοκινήτου!

18611 Επισκέψεις στο άρθρο

Από όταν έφτασαν στην Ελλάδα, τα ελαστικά Kumho δεν σταματούν να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Εξοικονομήστε Καύσιμο και Σώστε τον Πλανήτη με το Ecowing ES31.

 
 Οι καταναλωτές έχουν ποικίλες προτεραιότητες όταν αντικαθιστούν τα λάστιχα των αυτοκινήτων τους. Η τιμή παραμένει πάντα αποφασιστικός παράγοντας, αλλά ενώ κάποιοι οδηγοί απαιτούν βέλτιστη πρόσφυση, άλλοι προτιμούν την ελάχιστη φθορά (ή τη μακροζωία του πέλματος).
Όλο και περισσότεροι όμως, επιλέγουν ελαστικά με χαμηλή αντίσταση κύλισης, προς όφελος της τσέπης τους (οικονομία καυσίμου) αλλά και του πλανήτη (εξοικονόμηση φυσικών πόρων).
  • Τα ελαστικά Kumho σταθερά στα TOP10!

Η Kumho είναι μία εταιρεία κατασκευής ελαστικών που ειδικεύεται στους αγώνες και έχει καταφέρει πολλές νίκες στον αγώνα 24 heures du Mans.
Τα ελαστικά Kumho έχουν πολύ υψηλή απόδοση και κατατάσσονται σταθερά στα TOP10 από τα καλύτερα περιοδικά που ειδικεύονται στις δοκιμές ελαστικών παγκοσμίως.
Η Kumho προσφέρει ελαστικά μέχρι 26 ιντσών.
Η εταιρεία γνωρίζει αυτή η στιγμή πολύ ισχυρή ανάπτυξη στην ευρωπαϊκή αγορά.
 

  • Kumho  ECOWING ES31, οικολογικό και αποδοτικό.
Το νέο Kumho  ECOWING ES31 της Kumho έχει σχεδιαστεί ειδικά για οδηγούς που  επιλέγουν ελαστικά με χαμηλή αντίσταση κύλισης, προς όφελος της τσέπης τους.
 Το ελάχιστο επίπεδο αντίστασης κύλισης προέρχεται κυρίως από τη άκαμπτη κεντρική λωρίδα πέλματος. Είναι τόσο αποδοτικό, ώστε σχεδόν το 70% των 38 διαστάσεων που προσφέρονται αυτή τη στιγμή φέρουν μία σχετική Ετικέτα Β – απέχοντας πολύ από οποιοδήποτε πρότυπο.
  • `Aλλα πλεονεκτήματα της επαναστατικής ασύμμετρης χάραξης του νέου ελαστικού ECOWING ES31 είναι:
Τέσσερα φαρδιά κανάλια αποστράγγισης νερού για βέλτιστες επιδόσεις στο βρεγμένο δρόμο
Αεροδυναμικά σχεδιασμένοι ώμοι για βελτιωμένη αντίσταση στον αέρα που φέρουν καινοτόμες σχισμές διάχυσης θερμότητας στην εσωτερική πλευρά

Με διαστάσεις από 155/65R14 έως 225/55R17, το ECOWING ES31 μπορεί να τοποθετείται σε μία ποικίλη γκάμα μικρών και μεσαίων hatchbacks, sedan και station wagon, μεταξύ των οποίων διαχρονικά δημοφιλή Βρετανικά μοντέλα όπως: Ford Fiesta και Focus, Volkswagen Polo και Golf, BMW Σειρές 1, 2, 3, και 5, Audi A1, A2, A3, A4 και A6 και Mercedes-Benz A, B και C Class.
  • Διεθνή βραβεία σχεδίασης για την Kumho

Τα τελευταία χρόνια, της Kumho έχουν κατακτήσει κορυφαία βραβεία iF, Red Dot, IDEA και Good Design – που τα καταξιώνουν παγκοσμίως στο χώρο της σχεδίασης.  H τροπαιοθήκη της εταιρείας εμπλουτίστηκε με δύο ακόμα iF Awards. 

Kumho ECSTA PS71

Το ασύμμετρης χάραξης PS71 που προστέθηκε στην εξαιρετική, Βρετανική γκάμα ελαστικών υψηλών επιδόσεων της Kumho, ήταν ένα από τα πρώτα σημαντικά προϊόντα που δημιουργήθηκαν στο νέο R&D Κέντρο της Kumho στο Yongin κοντά στη Σεούλ, Νότια Κορέα. Σταδιακά το ECSTA PS71 θα αντικαταστήσει το διαχρονικά δημοφιλές ECSTA KU39. Το PS71 έχει σχεδιαστεί για εξαιρετική σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες και ισχυρές επιδόσεις στη βροχή. Ξεκινώντας από τριάντα διαστάσεις, η χάραξη διατίθεται τελικά σε 37 διαστάσεις με δείκτη ταχύτητας Y, σε διαμέτρους 17 - 20 ιντσών – κατάλληλες για τα δημοφιλέστερα αποκλειστικά sedan και σπορ μοντέλα της αγοράς. Έντεκα διαστάσεις run-flat προστέθηκαν από τα τέλη 2017. 


 

Το "Smasher"

Το ΅SmasherΆ εξελίχθηκε σε συνεργασία με την SsangYong Motor Company και προσέλκυσε την προσοχή όταν αποκαλύφθηκε στο Tivoli στο IAA Motor Show. Το ελαστικό είναι βελτιστοποιημένο για οδήγηση σε ακραίες συνθήκες και διαθέτει καινοτομίες όπως επιφάνειες που δρουν ως βεντούζες και πριονωτά τακούνια. Οι ΅βεντούζεςΆ επιτρέπουν στο όχημα να ανεβαίνει απότομες πλαγιές δημιουργώντας υποπίεση μεταξύ ελαστικού και εδάφους, ενώ τα ΅πριόνιαΆ εξασφαλίζουν ασφαλή οδήγηση ακόμα και στα πιο κακοτράχαλα εδάφη, συνθλίβοντας ανωμαλίες που θα μπορούσαν να καταστρέψουν ένα ελαστικό. Όπως ήταν αναμενόμενο το εντυπωσιακό πρωτότυπο προϊόν προκάλεσε διεθνές ενδιαφέρον και απέσπασε ένα Βραβείο IDEA.


Στην Ελληνική αγορά η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. έχει αναλάβει την εισαγωγή και διανομή των ελαστικών της εταιρείας KUMHO TYRES συνεχίζοντας την πετυχημένη πορεία της στον κλάδο των ελαστικών.

Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα: Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.
Τηλέφωνο:​ 210 348 3300
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ