Turbo Technology: Ειδικοί στις τουρμπίνες

13663 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρία του κ. Κωτσόπουλου αποτελεί εργαστήριο επισκευής και βελτίωσης όλων των ειδών τουρμπίνας.

Αξιοπιστία και εμπιστοσύνη. Αυτά είναι δύο από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά πάνω στα οποία μπορεί να χτιστεί μία σχέση συνεργασίας. Μία τέτοια σχέση θα πρέπει να θεωρείται και αυτή ανάμεσα στο κάτοχο ενός αυτοκινήτου με ένα συνεργείο. Το δύσκολο όμως δεν είναι τόσο η ανάπτυξη αυτής της σχέσης, αλλά η δημιουργία της. 

Ψάχνεις τεχνογνωσία, σύγχρονος εξοπλισμός, γραπτή εγγύηση, λογικές τιμές και όλα τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν πιστούς οπαδούς, μα πάνω απ` όλα πιστούς πελάτες!

Αν ψάχνετε ένα τέτοιο συνεργέιο, για να επισκευάσετε την τουρμπίνα του αυτοκίνητου σας, πηγαίνετε στο εργαστήριο της Turbo Technology μπορεί να γίνει έλεγχος και ρύθμιση ακριβείας των μεταβλητών πτερυγίων σε όλες τις  τουρμπίνες VTR, χρησιμοποιώντας το μηχάνημα Vane Flow Test Rig. Μάλιστα προσφέρεται και εγγύηση επισκευής για 1 χρόνο

To μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να επικοινωνήσετε μαζί τους ή να τους επισκεφθείτε στις εγκαταστάσεις τους στην Αθήνα,  για να ελέγξετε και να ρυθμίσετε την τουρμπίνα του αυτοκινήτου σας.