Για να παραμένει το VW σου στο 100%

3293 Επισκέψεις στο άρθρο

Mε στόχο τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας και της άριστης λειτουργίας των αυτοκινήτων Volkswagen, ακριβώς όπως και όταν είναι καινούργια, το πρόγραμμα «100% Volkswagen» στοχεύει μόνο στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της γερμανικής φίρμας.

Ποιότητα και Αξιοπιστία

Σε κάθε επίσκεψη αυτοκινήτων Volkswagen στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen, είτε αυτή αφορά εργασίες συντήρησης είτε εργασίες επισκευής, διασφαλίζεται στο 100% η πραγματοποίηση των εργασιών σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και πάντα μόνο με τη χρήση γνησίων ανταλλακτικών.

Τα γνήσια ανταλλακτικά Volkswagen είναι τα πλέον κατάλληλα, αφού αξιολογούνται μέσα από αυστηρούς και συνεχείς ελέγχους, με στόχο να πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας που έχουν οριστεί από το εργοστάσιο.

Υψηλή Τεχνογνωσία & άρτια Εκπαιδευμένο προσωπικό στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen

Η σωστή συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων Volkswagen προϋποθέτει την άριστη τεχνογνωσία και τη συνεχή εκπαίδευση των συμβούλων service και των μηχανικών, αλλά και τη χρήση σύγχρονων διαγνωστικών συσκευών υψηλής τεχνολογίας.

Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να διασφαλιστεί στο 100% η σωστή συντήρησή των οχημάτων VW, πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, μειώνοντας έτσι τον απαιτούμενο χρόνο και το κόστος που απαιτείται για αυτή.

Απόλυτη διαφάνεια

Σε κάθε επίσκεψη ο σύμβουλος service μετά τον έλεγχο του οχήματος δεσμεύεται να ενημερώσει για όλες τις εργασίες και τα ανταλλακτικά που απαιτούνται για τη συντήρηση ή την επισκευή του, καθώς και για το συνολικό κόστος αυτών. Με αυτόν τον τρόπο υπάρχει πλήρης ενημέρωση κάθε πελάτη, για ναγνωρίζει επακριβώς το τι συμβαίνει στο αυτοκίνητο του και να παρέχει τη σύμφωνη γνώμη του για την πραγματοποίηση κάθε εργασίας.

Τίποτα όμως δεν σταματάει εδώ. Γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι το κόστος συντήρησης του αυτοκινήτου κατά τη λήψη απόφασης αγοράς ενός νέου οχήματος αλλά και για τον σωστό προγραμματισμό των εργασιών του, η Volkswagen είναι η μόνη εταιρεία που παρέχει στο site της (www.vw.gr) τις ανώτατες προτεινόμενες τελικές τιμές για όλη την Ελλάδα από τον πρώτο χρόνο μέχρι και άνω της δεκαετίας. Γιατί VW AfterSales σημαίνει 100% δέσμευση και εμπιστοσύνη.

Με πλήρη γκάμα ανταλλακτικών

Η Volkswagen διασφαλίζει στο 100% τη διαθεσιμότητα των γνησίων ανταλλακτικών για όλα τα μοντέλα της έως και 15 ετών, με σεβασμό στους ιδιοκτήτες αυτών των αυτοκινήτων για την επιλογή τους να ανήκουν στην οικογένεια της Volkswagen και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε αυτήν.

Οικονομικά service ανάλογα με την ηλικία του αυτοκινήτου

Λαμβάνοντας υπΆ όψιν την επιθυμία και την ανάγκη των πελατών VW για τη σωστή συντήρηση των οχημάτων τους σε προσιτές τιμές, χωρίς κανένα συμβιβασμό, η Volkswagen είναι η πρώτη εταιρεία στον κλάδο του αυτοκινήτου που πρόσφερε πακέτα συντήρησης σε προνομιακές τιμές.

Τα πακέτα «VW Economy» και «VW Economy Plus» αφορούν στον προγραμματισμένο service των οχημάτων ηλικίας άνω των 5 ετών και 10 ετών αντιστοίχως, με όφελος έως 30% στα ανταλλακτικά και στην εργασία. Γιατί η ορθή συντήρηση όλων των οχημάτων Volkswagen αποτελεί 100% προτεραιότητα.

Προηγμένα Προϊόντα και Υπηρεσίες Volkswagen

H άψογη εξυπηρέτηση και η συνεχής υποστήριξη των πελατών Volkswagen δεν συνδέονται μόνο με τη συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου τους. Λαμβάνοντας υπΆ όψιν τις τεχνολογικές εξελίξεις και τον σύγχρονο τρόπο ζωής των πελατών υπάρχει εισαγωγή συνεχώς νέων προηγμένων προϊόντων και υπηρεσιών.

• Volkswagen Connect: Ποιος είπε ότι η τεχνολογική εξέλιξη συνδέεται μόνο με τα νέα αυτοκίνητα; Η Volkswagen πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά καθιστώντας τη συνδεσιμότητα του αυτοκινήτου και του ιδιοκτήτη του, μέσω της χρήσης κινητού τηλεφώνου - smartphone, εφικτή για την πλειοψηφία των μοντέλων της με ημερομηνία παραγωγής από το 2008 και μετά.

• Volkswagen Total Care: Πρόγραμμα οδικής βοήθειας και φροντίδας ατυχήματος με δυνατότητα επιτόπου επισκευής, εφόσον αυτή είναι εφικτή.

Γιατί VW After Sales σημαίνει 100% καινοτομία.

Υψηλή Αξία Μεταπώλησης

H σωστή συντήρηση των οχημάτων πρέπει να έχει ως στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία τους, αλλά και τη διατήρηση της αξίας τους. Η VW σεβόμενη την επένδυση των πελατών της, κατά τη στιγμή αγοράς του αγαπημένου τους αυτοκινήτου, αλλά και κατά τη διάρκεια κατοχής του, δεσμεύεται στο 100% τη διατήρηση στο μέγιστο δυνατό επίπεδο της ποιότητας, της ασφάλειας και της τεχνολογικής του υπεροχής, σαν να ήταν καινούργιο.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES