50% οικονομία-100% απόδοση! Wow!

5126 Επισκέψεις στο άρθρο

Wow effect σε μία κορυφαία επιχείρηση εγκατάστασης συστημάτων LPG σε Ελλάδα και Κύπρο. Μία επιχείρηση που αντιπροσωπεύει ένα παγκόσμιο brand ενώ προσφέρει service και υποστήριξη σε 55 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

coral gas
MASTER DIRECT
Η GASITALY HELLAS από το 2010 αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τα συστήματα εναλλακτικών συστημάτων καυσίμων αεριοκίνησης της Gasitaly για την Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι έργο ενός “εραστή των πλεονεκτημάτων της υγραεριοκίνησης”. Ενός οπαδού της διεθνούς εταιρικής φιλοσοφίας της μητρικής η οποία αποτελείται από 3 συνισταμένες:  `Ανθρωπος – Περιβάλλον – Υψηλή Τεχνολογία.

Ο Κώστας Σιδηρόπουλος και η ομάδα του, με όραμα και σχέδιο, ενέπνευσαν εμπιστοσύνη στη μητρική εταιρία κι έτσι ένα παγκόσμιο όνομα εκπροσωπείται επάξια στη χώρα μας.
Η GASITALY HELLAS πέρα από κορυφαίας απόδοσης συστήματα (κιτ συμβατά με τις διαφορετικές ανάγκες των διαφόρων μοντέλων) διαθέτει και σχεδιασμό υψηλής ικανοποίησης κατόχου (των συστημάτων της), με value for money after sales υπηρεσίες και 3ετή εγγύησηKαλέστε: 210 5442 874

Πως γίνεται η επιλογή & ο προγραμματισμός του συστήματος για το δικό σας αυτοκίνητο

Για κάθε εγκατάσταση γίνεται η κατάλληλη επιλογή εξαρτημάτων σύμφωνα με τον τύπο
του αυτοκίνητου αλλά και τις απαιτήσεις του οδηγού.Το σύστημα LPG τοποθετείται με αριστοτεχνικό τρόπο, ώστε να δείχνει ενσωματωμένο στην εικόνα του κινητήρα. Η σωστή τοποθέτηση των συστημάτων υγραεριοκινήσης σύμφωνα με τις οδηγίες και τους κανόνες του κατασκευαστή προσφέρει ότι χρειάζεται στο αυτοκίνητο για εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα σωστής λειτουργίας γιΆαυτό και η Gasitaly μπορεί και προσφέρει 3 χρόνια ή 120.000χλμ. διπλή εγγύηση! 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε: 210 5442 874

Κατόπιν γίνεται ο προγραμματισμός. Το Α και το Ω της υγραεριοκίνησης είναι ο προγραμματισμός, αφού πρώτα έχει γίνει η σωστή εγκατάσταση. Όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Gasitaly διαθέτουν τεχνογνωσία, εξειδίκευση και έχουν συνεχή ενημέρωση για κάθε εξέλίξη από το τεχνικό τμήμα της αντιπροσωπείας. Τα σεμινάρια προγραμματισμού, αλλά και η μεταφορά τεχνογνωσίας από τη μητρική εταιρία προς όλους τους συνεργαζόμενους τεχνικούς είναι συνεχής. Έτσι ο προγραμματισμός του συστήματος στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία είναι τόσο λεπτομερής που προσφέρει καλύτερες επιδόσεις στο αυτοκίνητο με το υγραέριο και χιλιάδες χιλιάδων απροβλημάτιστα kit.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε: 210 5442 874

Και πιστοποίηση

Ως γνωστόν η διαδικασία τεχνικής πιστοποίησης από το ΚΤΕΟ, είναι υποχρεωτική από το Υπουργείο Συγκοινωνιών. Κατά τη διάρκεια του έλεγχου πιστοποιείται η σωστή και ασφαλής εγκατάσταση όπως επίσης και τα πιστοποιημένα υλικά του συστήματος. Αφού ολοκληρωθεί ο τεχνικός έλεγχος τα στοιχεία πηγαίνουν στο Υπουργείο Μεταφορών και εκδίδεται νέα άδεια κυκλοφορίας στην όποια αναγράφεται ότι το αυτοκίνητο χρησιμοποίει και LPG υγραέριο ως καύσιμο κίνησης. Κάτι εξίσου σημαντικό είναι, ότι αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος ΚΤΕΟ και το αυτοκίνητο πάρει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και τα χαρτιά, να κάνετε αμέσως τη δήλωση της πρόσθεσης συστήματος LPG στην ασφαλιστική σας εταιρία. Αυτό δεν σας στοιχίζει κάτι επιπλέον, αλλά σας διασφαλίζει από πιθανά προβλήματα στο μέλλον με την ασφαλιστική σας εταιρία. Τι σημαίνει αυτό;

Ότι η ασφαλιστική σας εταιρία μπορεί νόμιμα να μην σας αποζημιώσει αν το αυτοκίνητο έχει κάποια τροποποίηση ή προσθήκη συστήματος που δεν έχει δηλωθεί (αναφέρεται στα ψιλά γράμματα των συμβολαίων).Ένας ακόμα σοβαρός παράγοντας είναι η κλήση της τροχαίας σε περίπτωση ελέγχου που ανέρχεται σε κάποιες εκατοντάδες ευρώ.

Πως γίνεστε μέλος μιας μεγάλης οικογένειας

Τοποθετώντας ένα σύστημα υγραεριοκινήσης GASITALY, δεν ωφελείστε μόνο από την τεράστια εξοικονόμηση που σας προσφέρει ΧΩΡΙΣ εκπτώσεις σε απόδοση. Δεν έχετε απλά μια πολύ γρήγορη απόσβεση των χρημάτων σας! Μα γίνεστε και μέλος μιας μεγάλης οικογένειας (όπου μέσω αυτής μπορείτε να  απολαμβάνετε προνόμια σε πανελλαδικό επίπεδο). Service και υποστήριξη σε 55 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Eκπτώσεις σε ανταλλακτικά και εργασία. Kαι μοναδικές προσφορές.

GAS ITALY HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
Kαλέστε: 210 5442 874
Δείτε: https://gasitaly.gr/
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)