Αμεση αποζημίωση στους ασφαλισμένους Μάνδρας Αττικής

1833 Επισκέψεις στο άρθρο

Δυναμις Ασφαλιστική: πάντα δίπλα σε όλους τους ασφαλισμένους!

Αμεση ήταν η ανταπόκριση της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική στην εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των απαιτήσεων των ασφαλισμένων της, των οποίων τα οχήματα  καταστράφηκαν ή υπέστησαν ζημιές κατά τη διάρκεια των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν τη Μάνδρα Αττικής.

Εντός 4 ημερών είχαν γίνει οι αναγκαίες διοικητικές ενέργειες, διεκπεραιώθηκαν άμεσα οι απαιτούμενες διαδικασίες υποβολής στοιχείων και δικαιολογητικών και καταβλήθηκαν οι κατά περίπτωση αποζημιώσεις, βοηθώντας στην στήριξη των ιδιοκτητών που τα οχήματά τους καταστράφηκαν και δεν επιδέχονταν επισκευής.

Επίσης η εταιρία αποζημίωσε με τις ίδιες, ταχύτατες, διαδικασίες τους ασφαλισμένους, των οποίων τα οχήματα χρειάστηκαν επισκευή και επιπρόσθετα, σε συνεργασία με την FMS, τους προσέφερε δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης, έως ότου να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση του δικού τους.

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική αποδεικνύει έμπρακτα, ότι στηρίζει τους ασφαλισμένους της και βρίσκεται κοντά τους όπως οφείλει, επιβεβαιώνει τους συνεργάτες της που την επιλέγουν, και αναδεικνύει το τι σημαίνει πολιτισμός στην ασφάλιση όπως αυτός εκφράζεται μέσα από την σωστή, ακέραιη και συνεπή λειτουργία μιας ασφαλιστικής εταιρείας.