Βιολογικός καθαρισμός, πιο χρήσιμος από ποτέ !

2327 Επισκέψεις στο άρθρο

Στις μέρες μας δείχνει να αποτελεί μέρος της λύσης για clean and safety περιβάλλον για εμάς και την οικογένεια μας (εντός αυτοκινήτου). Οι ειδικοί συνιστούν να το κάνουμε 2 φορές τον χρόνο. Αξίζει τα λεφτά του.

HB BODY ABEE
ΑΝΔΡΕΑΣ Δ. ΚΕΚΕΡΗΣ

Τιμάται παραπάνω από το κλασικό πλύσιμο του αυτοκινήτου. Μα αξίζει τα λεφτά του. Όλο τον χρόνο και πόσο μάλλον τις περιόδους έξαρσης «φαινομένων» που επηρεάζουν την υγεία οδηγού και συνεπιβαινόντων (π.χ. την `Ανοιξη με την γύρη και τις εποχικές ιώσεις).

Ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου γίνεται με ειδική σκούπα και οικολογικά, υποαλλεργικά καθαριστικά που φέρουν πιστοποίηση ISO. Περιλαμβάνει:

-Πλύση-απόπλυση σαλονιού αυτοκινήτου

-Καθαρισμό πατώματος, πατάκια και μοκέτας

-Καθαρισμό ταμπλό, πόρτες και κολώνες

-Καθαρισμό χώρου αποσκευών

-Καθαρισμό ταμπλό

-Καθαρισμό ζωνών
 

Η υπηρεσία του βιολογικού καθαρισμού μπορεί να ολοκληρωθεί με:

-Πλύσιμο εξωτερικού του αυτοκινήτου

-Χρήση κρύου κεριού

-Περιποίηση εσωτερικών πλαστικών

-Πλύσιμο τζαμιών με ειδικό υγρό

-Αρωματισμό κλιματιστικού !

 

Δείτε - Βρείτε Experts του κλάδου Περιποίησης & Detailing αυτοκινήτου

με 1 κλίκ : https://www.autotriti.gr/autoaccessories/pelates/data/fanopoieia/episkeyes/index.asp


Πως δρά ο expert και καθαρίζει σε βάθος.
Απαλλάσει της επενδύσεις του αυτοκινήτου από πάσης φύσης κόκκους σκόνης. Διαδικαστικά, ο ειδικός επαγγελματίας, πριν ξεκινήσει καν την διαδικασία του βιολογικού καθαρισμού καθαρίζει και την παραμικρή υποψία σκόνης με ότι αυτή δύναται να περιέχει (με την βοήθεια ειδικής σκούπας) από καθίσματα, προσκέφαλα, εταζέρα, οροφή, δάπεδο χώρου αποσκευών, μέχρι ταμπλό !Από την διαδικασία αυτή, εξαιρούνται η οροφή και οι επενδύσεις στις πόρτες (η αναρροφητική δύναμη της συσκευής μπορεί να τις ξεκολλήσει). Αυτές καθαρίζονται με μαλακά σφουγγάρια και προσεκτικό τρίψιμο.


Next step ο καθαρισμός των «φωλιών»! O expert με την βοήθεια απολυμασμένου ειδικού πλυστικού μηχανηματος και βιοδιασπώμενου (εγκεκριμένου) απολυμαντικού ψεκάζει όλο το εσωτερικό, απολυμαίνοντας την καμπίνα των επιβατών από κάθε βλαβερό μικροοργανισμό (μέχρι τα γνωστά σε όλους ακάρεα)! Ιδιαίτερη επιμέλεια δίνεται (ή πρέπει να δίνεται) στα σημεία που ακουμπάμε με τα χέρια μας (τιμόνι, flash λεβιέδες, λαβές θυρών, διάφορα car-multimedia χειριστήρια). Aποτελούν «φωλιές» (μικροοργανισμών).

Δείτε - Βρείτε Experts του κλάδου Περιποίησης & Detailing αυτοκινήτου με 1 κλίκ : https://www.autotriti.gr/autoaccessories/pelates/data/fanopoieia/episkeyes/index.asp


Clear & Safe” και η διαφορά του καθαρισμού «με το χέρι» !

Ο ψεκασμός των επενδύσεων, αν γίνει λάθος, μπορεί κα να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από όσα θα λύσει. Μπορεί να τις καταστρέψει. Ο ειδικός επαγγελματίας με το ειδικό πλυστικό μηχάνημα μπορεί και εναποθέτει ομοιόμορφα το καθαριστικό υλικό στα καθίσματα, δίχως να προκαλεί σημάδια, λεκέδες, μουλιάσματα. Αντίθετα με το χέρι, το πιο πιθανό είναι να μουσκέψουμε τις επενδύσεις και να προσκαλέσουμε εμείς τους μικρο-οργανισμούς στο αυτοκίνητο μας (μούχλα).
Σημειώστε πως και τα «δύσκολα σημεία» όπως οι αεραγωγοί
καθαρίζονται με εγκεκριμένο εξοπλισμό (πινέλα,πανάκια) που συμβάλουν στον στόχο “Clear & Safe”!

Τι ισχύει για όσους “φορούν δερμάτινα”

Το δερμάτινο σαλόνι, είναι πιο εύκολο να καθαριστεί βιολογικά. O specialist του κλάδου χρησιμοποιεί εξειδικευμένο σφουγγάρι.  Αν το αυτοκίνητο σας διαθέτει συνδυασμό υλικών (π.χ. ημι-δερμάτινα καθίσματα κ.λπ.) η διαδικασία διαχωρίζει «την δράση» και όπου υπάρχει δέρμα ο καθαρισμός γίνεται με το ειδικό σφουγγάρι, όπου υπάρχει ύφασμα με το ειδικό μηχάνημα.


Αφού ολοκληρωθούν σωστά, όλα τα στάδια, ο ειδικός θα βάλει μπρος τον κλιματισμότου αυτοκινήτου σας, κρατώντας κλειστά τα παράθυρα του (με στόχο το ομοιόμορφο στέγνωμα).

Πόσο κρατάει – πόσο τιμάται
Αφού είδαμε πόσο απαιτητική είναι η διαδικασία του βιολογικού καθαρισμού, θα μπορούμε να καταλάβουμε πως αυτό παίρνει και …λίγο παραπάνω από ένα απλό πλύσιμο. `Αρα το πάτε, το αφήνετε για 2,5 – 3 ώρες (λιγότερο αν έχετε ένα mini μοντέλο, περισσότερο αν έχετε ένα θηριώδες SUV). Πάτε μια βόλτα. Kαι όταν επιστρέψετε το παραλαμβάνετε Clean & Safe ! Mε τιμή γύρω στο 50-άρικο (40-50 euros παίζει η αγορά).

Δείτε - Βρείτε Experts του κλάδου Περιποίησης & Detailing αυτοκινήτου

με 1 κλίκ : https://www.autotriti.gr/autoaccessories/pelates/data/fanopoieia/episkeyes/index.asp

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

  • SMALTOLIN S.A.

    SMALTOLIN S.A.

    Η κύρια δράση της  Smaltolin A.E εντοπίζεται στο χώρο της βιομηχανίας με χρώματα ειδικών προδιαγραφών μακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας μεταλλικών και τσιμεντένιων κατασκευών.
     210 6627280 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ

    ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ

    Η Loupasakis είναι μία σύγχρονη και πλήρης κάθετη μονάδα εξυπηρέτησης αυτοκινήτων. Στις εγκαταστάσεις της θα βρείτε λύσεις για service, φανοποιία, βαφές, ελαστικά, αναρτήσεις, ευθυγραμμίσεις και ανταλλακτικά 
      2109937529 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

    ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

    Εισαγωγή και εμπορία χρωμάτων αυτοκινήτων από την εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία, προϊόντα στεγανοποίησης, λείανσης, γυάλισμα, προσωπική προστασία. Με εγγύηση στην καλύτερη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές.
      210-3462774 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΚΕΚΕΡΗΣ

    ΚΕΚΕΡΗΣ

    Στο σύγχρονο φανοποιείο Kekeris μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.  Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.
     2109969325 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΣΚΑΛΚΟΣ

    ΣΚΑΛΚΟΣ

    Στην εταιρία Skalkos θα βρείτε βαφές και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών. Διαθέτει επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο.
     2102910512 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • GOLDEN CARE

    GOLDEN CARE

    Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
     2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • AUTO COLOR

    AUTO COLOR

    Η Auto Color δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της επισκευής και συντήρησης των επαγγελματικών και Ι.Χ. αυτοκίνητων από το 1977, με άξονα την ποιότητα επισκευής , με επαγγελματίες μηχανικούς και φανοποιούς.
     2102810515 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΛΙΒΑΣ

    ΛΙΒΑΣ

    Στις εγκαταστάσεις του φανοποιείου Livas πραγματοποιούνται αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Μπορείτε να επισκευάζετε το αυτοκίνητο σας, να φροντίσετε το χρώμα του ή και να το καθαρίσετε με βιολογικό καθαρισμό.
     2102383353 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • AUTORADO

    AUTORADO

    Η AUTO RADO χρησιμοποιεί τη μέθοδο PDR που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται το χρώμα. Επισκευάζει βαθουλώματα χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση.
     6944275762 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • Akzo Nobel

    Akzo Nobel

    Μοναδική, ολοκληρωμένη τεχνολογία Colorvation. Μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των φανοποιείων.  Το τέλειο ταίριασμα γρήγορα και αποτελεσματικά!  Η απόλυτη τεχνική επαναβαφής.
     2106220620 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • RS NANOTECHNOLOGY

    RS NANOTECHNOLOGY

    Το νέο προϊόν Nanodiamond της RS Nanotechnology προήλθε από μακρόχρονη τεχνολογική έρευνα και αποτελεί την δεύτερη γενιά και την εξέλιξη της γκάμας των ειδών Νανοτεχνολογίας, έχει την ικανότητα να προστατεύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά τις επιφάνειες από κάθε είδους επιβλαβείς ρύπους και γρατσουνιές. Μετά την πρώτη κάλυψη, μπορεί να αυξηθεί το πάχος της με πρόσθετες στρώσεις.
     210 9766366 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • HB BODY

    HB BODY

    Τομέας της HB BODY είναι τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.
     2310790000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ