Διασκέδασαν οι φανοποιοί στην Θεσσαλονίκη

1337 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε για ακόμη μία φορά και με απόλυτη επιτυχία ο Ετήσιος Χορός του Σωματείου Αδειούχων Βιοτεχνών Φανοποιών-Βαφέων Αυτοκινήτων Νομού Θεσσαλονίκης.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου κύριος Αθανάσιος Νικολόπουλος αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κύριο Καββαθά Γεώργιο, όλους τους Προέδρους και εκπροσώπους των φορέων και των Σωματείων που τίμησαν με την παρουσία τους τον Ετήσιο Χορό, τα μέλη του Σωματείου για τη στήριξη και την ανταπόκρισή τους, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου για τη συλλογική δουλειά και προσπάθειά τους στην άρτια οργάνωση και εκτέλεση της του Χορού κρατώντας τον ΆΆπήχηΆΆ ψηλά.

Ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Μέγα Χορηγό του Ετήσιου Χορού HB BODY ABEE καθώς και όλους τους επαγγελματίες –Χορηγούς που όλα αυτά τα χρόνια δίνοντας με ανιδιοτέλεια τις οικονομικές τους ενισχύσεις βοηθούν και ενισχύουν το Σωματείο.

Κλείνοντας ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά και δήλωσε ότι η Διοίκηση του Σωματείου θα συνεχίσει το έργο της με τη στήριξη των μελών της, έχοντας όραμα και νέους στόχους για την αναβάθμιση και την προοπτική του κλάδου και πάντοτε με γνώμονα ότι ΆΆεχθρός του καλού το ΚαλύτεροΆΆ!