Κοπή πίτας ο ΣΕΑΒΑΑΠ

1250 Επισκέψεις στο άρθρο

Σε εξαιρετικό κλίμα, με την παρουσία μελών του συλλόγου κόπηκε η Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2020 του Συλλόγου Επισκευαστών Αμαξωμάτων και Βαφέων Αυτοκινήτων Αθηνών και Περιχώρων στα γραφεία Ζήνωνος 29 -31 ,την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 .

O Πρόεδρος ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκόμενους, τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε αυτούς και τις οικογένειές τους και το 2020 να είναι ένα έτος δημιουργικό  και τόνισε ότι απαιτείτε συναδελφικότητα, και αλληλοϋποστήριξη αυτόν τον καιρό γιατί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος είναι αρκετά και μεγάλα.   Είναι υποχρέωσή μας να παλέψουμε να κρατήσουμε τις επιχειρήσεις μας ανοιχτές.
 
Το λόγο μετά πήρε ο Γραμματέας αναφέροντας ότι η Διοίκηση του συλλόγου καλεί όλα τα μέλη της να συμπορευτούν μαζί τους για μια νέα , στοχευμένη και μεθοδική προσπάθεια. Συγκεριμένα είπε: "Θέλουμε τη βοήθεια όλων σας. Θέλουμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας, να μετρηθούμε ξανά, να μαζευτούμε πολλοί και δυνατοί, να μας αντιμετωπίσουν όλοι σαν μια υπολογίσιμη δύναμη συνδικαλιστικά και κοινωνικά, για  να ξανακερδίσουμε σε κύρος."