Experts που δεν μασάνε ούτε από COVID!

8649 Επισκέψεις στο άρθρο

Δείτε τους Corona-fighters που ξεχώρισαν και συνεχίζουν να ξεχωρίζουν με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε μία εποχή με δύσκολες συνθήκες!

INDASA Italia s.r.l. a socio unico
AKZO NOBEL COATINGS Α.Ε.

Η πανδημία που ταλαιπωρεί την χώρα μας αλλά και όλο τον πλανήτη κλείνει σε λίγες μέρες ένα χρόνο παρουσίας, έχοντας αλλάξει άρδειν τις συνθήκες της καθημερινότητας μας, αλλά και τον τρόπο, με τον οποίο λειτουργούν πολλές επιχειρήσεις, ακόμα και στο χώρο του αυτοκινήτου.

Η αλήθεια είναι ότι ο κλάδος της συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτου κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν άμεσα μια νέα κατάσταση στον τρόπο με τον οποίο προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Αν και η αλλαγή ήταν απότομη, οι περισσότερες από αυτές κατάφεραν να παραμείνουν στις επάλξεις. Με υψηλό επαγγελματισμό. Με τήρηση των υποχρεωτικών κανόνων υγιεινής που εξασφαλίζουν την υγεία των πελατών, των συνεργατών μα και των οικείων τους (μην ξεχνάμε πως και αυτοί έχουν οικογένειες να φροντίσουν). Με non stop παροχή των υπηρεσιών τους. Των υπηρεσιών που βοηθούν στην διασφάλιση της οδικής μας ασφάλειας, τώρα που οι μετακινήσεις με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχουν μειωθεί στο ελάχιστο και ολοένα και περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε το αυτοκίνητο για τις απαραίτητες μετακινήσεις.

Οι επαγγελματίες του κλάδου συνέχισαν και συνεχίζουν να εξυπηρετούν το κοινό:

  • εστιάζοντας στην σχολαστική, καθημερινή καθαριότητα στους χώρους εργασίας
  • χρησιμοποιώντας ειδικά προστατευτικά καλύμματα για να περιορίζουν τις επαφές με το αυτοκίνητό σας
  • διαθέτοντας τα κατάλληλα απολυμαντικά υλικά, σε όλα τα τμήματα εργασίας της επιχείρησης (για χέρια και επιφάνειες)
  • εφαρμόζοντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για να προστατεύσουν τους πελάτες και το προσωπικό τους.
  • λειτουργώντας με απόλυτο επαγγελματισμό με καθορισμένα ραντεβού και προσθέτοντας στις παροχές τους έξτρα υπηρεσίες όπως το car delivery.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές από αυτές τις εταιρίες που ξεχώρισα, οι οποίες ανήκουν στο φάσμα της φανοποιίας, βαφής και περιποίησης του αυτοκινήτου. Για να μην αδικήσουμε καμία επιχείρηση, οι παρακάτω επιχειρήσεις είναι αυτές που κατά καιρούς έχουμε έρθει σε επαφή. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες που θα ανακαλύψουμε στο άμεσο μέλλον.


Φανοποιία - Βαφές


Kekeris (Αγ. Δημήτριος) https://www.facebook.com/KekerisFanopoiiaVafes

Ένα Premium σύγχρονο φανοποιείο-βαφείο με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της φανοποιίας-βαφής και περιποίησης υπόσχεται και πραγματοποιεί από την πιο απλή μέχρι και την πιο δύσκολη επιδιόρθωση.

AFTOKINISI (Καλογρέζα) https://www.autokinisi.eu

Η Εταιρεία μας Ν. ΠΑΠΑΣΥΝΝΕΦΑΚΗΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 45 χρόνια.  Με εμπειρία, συνέπεια και σεμινάρια σε όλες τις νέες τεχνολογίες αναλαμβάνει και σας παρέχει συμβουλές για ότι έχει σχέση με το αυτοκίνητο σας με εξειδικευμένους συνεργάτες με ολοκληρωμένες λύσεις σε όλους τους τομείς!

Υπηρεσίες:
  • Φανοποιείο
  • Βαφείο - Ειδικές Βαφές
  • Service

 

CRC AUTO PAINT (Αργυρούπολη) https://crc-autopaint.gr

Το Φανοποιείο – Βαφείο αυτοκινήτων CRC - Auto Paint  λειτουργεί από το 2012 σε έναν χώρο που διαθέτει φούρνο και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Η πολύχρονη εμπειρία και η συνεχόμενη συνεργασία με κορυφαία ονόματα στο χώρο του αυτοκινήτου, οι ασυναγώνιστες τιμές και η υπεύθυνη εξυπηρέτηση συνθέτουν το επαγγελματικό προφίλ του.


Auto Marmarinos (Ζωγράφου) http://www.automarmarinos.gr

H Auto Marmarinos είναι ένα υπερσύγχρονο φανοποιείο-βαφείο που διαθέτει και πλυντήριο αυτοκινήτων. Με 35ετή εμπειρία στον κλάδο της επισκευής-συντήρησης και περιποίησης του αυτοκινήτου. Προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.


Decocar (Καματερό) http://www.decocar.gr/site

Βασικός στόχος της Decocar είναι η ποιοτική παροχή υπηρεσιών η οποία επιτυγχάνεται μέσα από την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει. Παρακολουθώντας συνεχώς τις νέες τεχνολογίες, με συνεχείς ανανεώσεις του εξοπλισμού και χρησιμοποιώντας επώνυμα αναλώσιμα υλικά συναρμολόγησης και βαφής, μπορεί να σας εγγυηθεί το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.


ΠΡΟΤΥΠΟ κέντρο αυτοκινήτου (Π.Φάληρο) http://protypo.net

Φανοποία: Άριστη τεχνογνωσία & υπερσύγχρονος εξοπλισμός στο Πρότυπο Φανοποιείο

Βαφή: Είτε σε τοπική βαφή είτε σε ολική βαφή, τα αποτελέσματα βγαίνουν πάντα εντυπωσιακά.

Συνεργείο: Σωστή συντήρηση αυτοκινήτου σημαίνει ασφάλεια & καλύτερη οδηγική εμπειρία.

Special properties: Το ΠΡΟΤΥΠΟ είναι πάντα σε ετοιμότητα για να δώσει στο αυτοκίνητό σου την extra πινελιά που θέλεις!
 

ΟΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ (κόντρα στον Covid-19)

Εν όψει της πρωτόγνωρης κατάστασης λόγω της παγκόσμιας πανδημίας και του Lockdown που ήρθε και στην χώρα μας, ανακαλύψαμε τους επαγγελματίες που είχαν εμπιστοσύνη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία τους, με αποτέλεσμα να ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους με υπηρεσίες φανοποιίας και βαφής και να επιβραβεύονται με τον όγκο της δουλειά τους μέσα στην κατάσταση της ''καραντίνας''! Οι πελάτες του με ένα κλικ στο Β2 και βρίσκονταν απευθείας στον χώρο τους για την άψογη επισκευή των οχημάτων τους!

(Έναρξη εργασιών στο 1ο lockdown) Stars Of Colours (Λυκόβρυση) https://www.facebook.com/STARS-OF-COLOURS-114355030213120

Στο καινούριο φανοποιείο  της Stars Of Colours θα δημιουργήσετε μία σχέση συνεργασίας. Διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο χώρο με εξελιγμένα σύγχρονα μηχανήματα φανοποιίας, ικανά να διορθώσουν οποιαδήποτε ζημιά.


(Έναρξη εργασιών στο 2ο lockdown) ZEFKAS MOTORSPORT (Πειραιάς) https://www.facebook.com/Zefkas-Motorsport-174834525909799

Σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο με ιδιαίτερο στιλ, η Zefkas Motorsport πρόσθεσε στις υπηρεσίες της ένα υπερσύχρονο φανοποιείο-βαφείο στον Πειραιά με ότι η προτάσσει η νέα εποχή.

Τα χρώματα που χρησιμοποιεί είναι ευρωπαϊκά,αντιχαρακτικά,ακρυλικά,διπλής επίστρωσης.

Τα μηχανήματα είναι νέας τεχνολογίας – αντιρρυπαντικά.

Δίνει 2 χρόνια εγγύηση βαφής (εξαιρούνται αλλοιώσεις από γρατζουνιές,σκουριά και ατύχημα).
 

Ειδικές βαφές


Η υδροβαφή θεωρείται η νέα μόδα στις βαφές μερών αυτοκινήτων. Στην ουσία πρόκειται για την  μεταφορά ενός προτυπωμένου σχεδίου, όπως carbon, καμουφλάζ, γεωμετρικά σχέδια κ.α., σε ένα αντικείμενο,  χρησιμοποιώντας το νερό. 


Hydromagic (Αγ. Ανάργυροι) www.hydromagic.gr

Η Hydromagic - Υδατοβαφές διαθέτει τεράστια εμπειρία στο χώρο της βαφής και των ανακατασκευών. Χρησιμοποιεί την μέθοδο της υδροβαφής με τα καλύτερα υλικά και τις κατάλληλες εγκαταστάσεις, για να προσφέρουν το άριστο αποτέλεσμα.

Η αερογραφία είναι μία τεχνική βαφής με την βοήθεια πεπιεσμένου αέρα. Πρόκειται για μία τεχνική που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη καθώς το αποτέλεσμα είναι μοναδικό, ζωντανό με υπέροχες σκιές και 3D αποτέλεσμα.


PerfectCustoms(Καστοριά): https://perfectkustoms.com/

Η εταιρία Perfect Customs με την εμπειρία των 18 ετών, έχει στο ενεργητικό της εκπληκτικές αερογραφίες. Ξεχώρισε παγκοσμίως μέσα από διαγωνισμούς custom βαφής. Μπορεί να έχει την έδρα της στην όμορφη Καστοριά, αλλά εξυπηρετεί κάθε απαιτητικό πελάτη σε όλη την Ελλάδα μετά από συνεννόηση.

 

Μέθοδος PDR (αποκατάσταση βαθουλωμάτων χωρίς βαφή)


Η πιο ενδεδειγμένη και διαδεδομένη μέθοδος για την επισκευή βαθουλωμάτων είναι το P.D.R. (Paintless Dent Removal), που ουσιαστικά σημαίνει αφαίρεση βαθουλωμάτων χωρίς βάψιμο. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μια επαναστατική και τεχνολογικά εξελιγμένη μέθοδο που δεν απαιτεί την βαφή των επισκευασμένων περιοχών και η οποία επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται καθόλου το χρώμα.


Dent Master (Νέος Κόσμος) https://dent-master.gr

Η Dent Master είναι ειδικευμένη εταιρεία μικροεπισκευών χωρίς βαφή, διαθέτει προσωπικό που είναι εκπαιδευμένο στην Αμερική, πάνω στη μέθοδο PDR. Επίσης είναι οι αποκλειστικοί αντιπροσώποι της Betag Innovation (προϊόντα-εργαλεία για το PDR) για την Ελλάδα & την Κύπρο. 


Dent Car Hail (Καλλιθέα) https://dentcarhail.com.gr/

Η Dent Car Hail βρίσκεται στην Λεωφόρο Συγγρού και ειδικεύεται στην επισκευή με την μέθοδο PDR. Διαθέτει εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών και τον απόλυτο τεχνολογικό εξοπλισμό. Επίσης παρέχει υψηλής ποιότητας εργασίες φανοποιίας-βαφής και γυάλισμα αυτοκινήτων.


Dent Genie Hellas(Νίκαια) https://dentgenie.gr

Η Dent Genie Hellas πρωτοπορεί στο χώρο του PDR με πάνω από 16 χρόνια παγκόσμιας παρουσίας στο χώρο. Προσφέρει υπηρεσίες με κύρος και ποιότητα, εστιάζοντας στο άριστο αποτέλεσμα.
 

Ανακατασκευή – Αναπαλαίωση


Τα αυτοκίνητα δεν είναι φτιαγμένα για να αντέξουν για πάντα, αλλά η αναπαλαίωση μπορεί να του δώσει μία «ανάσα» ζωής για κάποια χρόνια ακόμα και να το κάνει να μοιάζει και πάλι καινούριο. Εκτός από «ζωή» θα του δώσει φυσικά και μεγαλύτερη αξία, αφού  θα ανήκει στην κατηγορία της αντίκας. Η αναπαλαίωση ωστόσο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο όγκος της εργασίας και το κόστος καθορίζεται από το ίδιο το αυτοκίνητο και το πόσο δουλειά χρειάζεται να γίνει.


Tsadilas Auto Salon Design (Ίλιον) https://www.tsadilas.gr

Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο ανακατασκευής κλασικών μοντέλων επιβατικών αυτοκινήτων. Ειδικότητα τους είναι οι ολικές ανακατασκευές, όπου το αυτοκίνητο "διαλύεται" και ξαναφτιάχνεται από την αρχή με βάση τα πρωτότυπα σχέδια του κατασκευαστή. Αναλαμβάνουν την παραγγελία από το εξωτερικό σπάνιων ανταλλακτικών.


Livas (Αχαρναί) http://www.fanovafes-livas.gr/

Το φανοβαφέιο του κ. Λίβα  ειδικεύεται στις ανακατασκευές /αναπαλαιώσεις κλασικών αυτοκινήτων, τομέας που πρωτίστως απαιτεί μεράκι και αγάπη για το κλασικό αυτοκίνητα αλλά και εξειδικευμένες γνώσεις αποκατάστασης φθορών και διαβρώσεων.


CS BEETLE (Αθήνα) https://www.facebook.com/pages/C-S-Beetle/503938473006739

Η CS Beetle είναι ένα συνεργείο – φανοποιείο, το οποίο ειδικεύεται στην ανακατασκευή σε VWBeetle και όχι μόνο!


AUTOREPAIR – ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ (Παλλήνη) https://www.facebook.com/%CE%A3%CE%9C%CF%89%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%AE%CF%82-Auto-Repair-259669161462798

ΗAuto Repair – Σπήλιος Μωυσιάδης είναι ένα εξειδικευμένο φανοποιείο, το οποίο φημίζεται για το άριστο αποτέλεσμα και την άψογη εξυπηρέτηση. Ζητήστε από τον κύριο Μωυσιάδη να σας δείξει το ‘'portfolio'' με τα οχήματα που έχει ανακατασκευάσει.


Car Wrapping


Θέλεις να αλλάξεις χρώμα, αλλά δεν θες να το βάψεις; Μπορείς να το κάνεις με το Car Wrapping. Κάνε όποιον συνδυασμό θέλεις, οικονομικά, γρήγορα και με διάρκεια ζωής έως και 3 χρόνια. Φυσικά χωρίς βαφή! Οι μεμβράνες που χρησιμοποιούνται είναι βινυλίου, οι οποίες είναι κατασκευασμένες με τεχνικές νανοτεχνολογίας και έχουν μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. αφού τέτοιου είδους μεμβράνες έχουν αντοχή σε θερμοκρασίες από -35 μέχρι και +95 βαθμούς κελσίου!!


3D Carbon (Άλιμος) http://www.3dcarbon.gr

Η 3D Carbon δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου και των σκαφών για περισσότερα από 8 χρόνια και συγκεκριμένα στον χώρο του Car Wrapping και Yacht Wrapping, δηλαδή ολική αλλαγή χρώματος αυτοκινήτου και σκαφών με βινύλιο αυτοκόλλητο υψηλής τεχνολογίας Nanotechnology. Από το 2013 ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσωπεία και διανομή στην Ελλάδα για τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο του Wrapping.


VAGIANNAKIS GROUP (Περιστέρι) https://www.memvranes.gr

Η VAGIANNAKIS Group , με την δική σας υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε είναι δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε για την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας εδώ και 25 χρόνια. Εφαρμόζουμε για σας όλες τις υπάρχουσες τεχνικές για να έχετε το όχημα σας πάντα σαν καινούργιο και διαμορφωμένο με το στυλ που εσείς επιθυμείτε. Δείξτε μας πως θέλετε να είναι το αυτοκίνητο σας και εμείς θα σας το παραδώσουμε όπως το θέλετε. Από την πιο απλή εφαρμογή μέχρι και την πιο πολύπλοκη είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε…  


Detailing (Περιποίηση)


THE UNDERGROUNDERS (Π. Φάληρο) https://www.tug.gr

Εξειδίκευση στον τομέα της περιποίησης αυτοκινήτων πάνω από 10 χρόνια.

Οι υπηρεσίες μας: - Επαναφορές βαφής 
- Κεραμικές επιστρώσεις
- Επιδιορθώσεις χρωμάτων
- Βιολογικός καθαρισμός

- Μεμβράνες αλλαγής χρώματος
- Αντιηλιακές μεμβράνες

Με επαγγελματικά εκπαιδευμένο προσωπικό στον κλάδο της περιποίησης αυτοκινήτου έχουμε εγγυημένα το αποτέλεσμα που χρειάζεται.


VB Car Care Specialists (Γλυφάδα) https://vbcarcare.gr/

Η VB CAR CARE SPECIALISTS παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα αιχμής, που αφορούν την περιποίηση, την συντήρηση και την φροντίδα τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού του οχήματος σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό είναι πρόθυμο να αναβαθμίσει με μεράκι το αυτοκίνητο σας και να προσδώσει σε αυτό ιδιαίτερη άξια.


DTAILXPERTS (Νέα Ιωνία) https://www.dtailxperts.gr/

Στην εταιρία DtailXperts, ο Κωνσταντίνος Νιχωρίτης προσφέρει δύο επίπεδα πλήρους εξυπηρέτησης οχημάτων, καθώς και πολλές υπηρεσίες. Αυτές περιλαμβάνουν την προστασία-διόρθωση χρώματος (κεραμικό, φυσικό κερί), την περιποίηση καινούργιου οχήματος και την λεπτομερή καθαριότητα του εσωτερικού χώρου /της θέσης του κινητήρα

 

MG Details (Π. Φάληρο) https://www.facebook.com/MGDetailsGreece

Η MG Details με πολύ προσεγμένες υπηρεσίες στην ολική περιποίηση του αυτοκινήτου, ήρθε για να μείνει! Οι πιο βασικές της υπηρεσίες της είναι η κεραμική προστασία, το γυάλισμα, και ο βιολογικός καθαρισμός.


Golden Care (Αιγάλεω)
Μερικές από τις υπηρεσίες μας: Aφαίρεση γρατζουνιών, γυάλισμα και κέρωμα, βιολογικός καθαρισμός εσωτερικού, ενυδάτωση δερμάτων, επαναφορά - συντήρηση πλαστικών και αποσμοποίηση και απολύμανση καμπίνας με όζον.


NANO4LIFE – RS Nanotechnology LPT (Αγ. Δημήτριος/Υμηττός)

https://el.nano4life.co - https://www.rsnanotechnology.com

Η NANO4LIFE EUROPE Ε.Ε.® ιδρύθηκε το 2008, σε συνεργασία με κορυφαία ινστιτούτα νανοτεχνολογίας της Γερμανίας, και δραστηριοποιείται στον χώρο του σχεδιασμού και της παραγωγής προϊόντων νανοτεχνολογίας κατάλληλων για κάθε επιφάνεια. Επίσημο δίκτυο εξυπηρέτησης πελατών για την Nano4life Hellas – RS Nanotechnology LPT (Υμηττός).


Πλυντήρια αυτοκινήτων
 

Subito Self Wash 24h (Αθήνα)
 https://www.facebook.com/Subitoselfwash24h/?ref=page_internal

Στην Subito Self Wash 24h μπορείτε να πλύνετε το αυτοκίνητό σας χρησιμοποιώντας σύγχρονα μηχανήματα και ειδικά χημικά. Μπορείτε να διαλέξετε από πολλά προγράμματα, εύκολα και οικονομικά. Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας θα βρείτε ανέπαφο πλύσιμο, χωρίς χρήση βούρτσας.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

  • AUTO COLOR

    AUTO COLOR

    Η Auto Color δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της επισκευής και συντήρησης των επαγγελματικών και Ι.Χ. αυτοκίνητων από το 1977, με άξονα την ποιότητα επισκευής , με επαγγελματίες μηχανικούς και φανοποιούς.
     2102810515 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • HB BODY

    HB BODY

    Τομέας της HB BODY είναι τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.
     2310790000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SMALTOLIN S.A.

    SMALTOLIN S.A.

    Η κύρια δράση της  Smaltolin A.E εντοπίζεται στο χώρο της βιομηχανίας με χρώματα ειδικών προδιαγραφών μακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας μεταλλικών και τσιμεντένιων κατασκευών.
     210 6627280 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΣΚΑΛΚΟΣ

    ΣΚΑΛΚΟΣ

    Στην εταιρία Skalkos θα βρείτε βαφές και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών. Διαθέτει επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο.
     2102910512 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • Akzo Nobel

    Akzo Nobel

    Μοναδική, ολοκληρωμένη τεχνολογία Colorvation. Μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των φανοποιείων.  Το τέλειο ταίριασμα γρήγορα και αποτελεσματικά!  Η απόλυτη τεχνική επαναβαφής.
     2106220620 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ

    ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ

    Η Loupasakis είναι μία σύγχρονη και πλήρης κάθετη μονάδα εξυπηρέτησης αυτοκινήτων. Στις εγκαταστάσεις της θα βρείτε λύσεις για service, φανοποιία, βαφές, ελαστικά, αναρτήσεις, ευθυγραμμίσεις και ανταλλακτικά 
      2109937529 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • GOLDEN CARE

    GOLDEN CARE

    Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
     2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

    ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

    Εισαγωγή και εμπορία χρωμάτων αυτοκινήτων από την εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία, προϊόντα στεγανοποίησης, λείανσης, γυάλισμα, προσωπική προστασία. Με εγγύηση στην καλύτερη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές.
      210-3462774 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΚΕΚΕΡΗΣ

    ΚΕΚΕΡΗΣ

    Στο σύγχρονο φανοποιείο Kekeris μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.  Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.
     2109969325 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • AUTORADO

    AUTORADO

    Η AUTO RADO χρησιμοποιεί τη μέθοδο PDR που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται το χρώμα. Επισκευάζει βαθουλώματα χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση.
     6944275762 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • RS NANOTECHNOLOGY

    RS NANOTECHNOLOGY

    Το νέο προϊόν Nanodiamond της RS Nanotechnology προήλθε από μακρόχρονη τεχνολογική έρευνα και αποτελεί την δεύτερη γενιά και την εξέλιξη της γκάμας των ειδών Νανοτεχνολογίας, έχει την ικανότητα να προστατεύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά τις επιφάνειες από κάθε είδους επιβλαβείς ρύπους και γρατσουνιές. Μετά την πρώτη κάλυψη, μπορεί να αυξηθεί το πάχος της με πρόσθετες στρώσεις.
     210 9766366 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΛΙΒΑΣ

    ΛΙΒΑΣ

    Στις εγκαταστάσεις του φανοποιείου Livas πραγματοποιούνται αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Μπορείτε να επισκευάζετε το αυτοκίνητο σας, να φροντίσετε το χρώμα του ή και να το καθαρίσετε με βιολογικό καθαρισμό.
     2102383353 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ