Η CRC - Auto Paint στην Αργυρούπολη είναι μία σύγχρονη επιχείρηση που προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες φανοποιίας - βαφής αυτοκινήτων.

Ποιοτική παροχή υπηρεσιών φανοποιϊας - βαφής

5121 Επισκέψεις στο άρθρο

Με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, βασικό μέλημα της CRC - Auto Paint  στην Αργυρούπολη είναι η ουσιαστική και ποιοτική παροχή υπηρεσιών προς τον πελάτη. Στις εγκαταστάσεις της μπορείτε να λάβετε άριστες υπηρεσίες φανοποιίας – βαφής αυτοκινήτων, αλλά και διεκπαιρέωσης ζημιών.

Το Φανοποιείο – Βαφείο αυτοκινήτων CRC - Auto Paint στην Αργυρούπολη, λειτουργεί από το 2012 σε έναν χώρο που διαθέτει φούρνο και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Νικόλαος Κρομύδας, δραστηριοποιείται στο χώρο των βαφών και της φανοποιϊας ήδη από το 2000.

Η πολύχρονη εμπειρία και η συνεχόμενη συνεργασία με κορυφαία ονόματα στο χώρο του αυτοκινήτου, οι ασυναγώνιστες τιμές και η άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση συνθέτουν το επαγγελματικό προφίλ, το οποίο εμπιστεύονται τόσα χρόνια οι πελάτες της.

Αναλαμβάνουν την διαδικασία για την αποζημίωση απο την ασφαλιστική σας και μπορούν να σας προσφέρουν αυτοκίνητο αντικατάστασης για το διάστημα εργασιών αποκατάστασης του οχήματός σας.
 
 Η CRC - Auto Paint διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και χρησιμοποιεί αξιόπιστα προϊόντα για να προσφέρει το άριστο αποτέλεσμα.


Στο φανοβαφείο CRC - Auto Paint μπορούν να εξυπηρετήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες που δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια και το καλό, ποιοτικό αποτέλεσμα, δημιουργώντας παράλληλα φιλικές σχέσεις και μετέπειτα συνεργασίες που κρατάνε για καιρό.
 
Οι υπηρεσίες της CRC Paint:
  • Φανοποιεία - Βαφές
  • Συγκολλήσεις πλαστικού - αλουμινίου
  • Service A/C
  • Διεκπεραίωση αποζημίωσης
  • Προετοιμασία προς πώληση
  • Αυτοκίνητο εξυπηρέτησης
 
Επισκευή αυτοκινήτου με έμφαση στην λεπτομέρεια
Η εταιρεία εξειδικεύεται σε τοπικές και ολικές βαφές ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία ή χρώματα του οχήματός σας, χρησιμοποιώντας ποιοτικά χρώματα. Το βαφείο είναι πλήρως εξοπλισμένο, με φούρνο νέας τεχνολογίας για νεροδιάλυτα χρώματα με σύστημα αναρρόφησης σκόνης.

Το φανοποιείο μπορεί να φέρει εις πέρας εργασίες αποκατάστασης ζημιών και ανακατασκευές παντός τύπου οχήματος. Είναι επανδρωμένο με σύγχρονα εργαλεία όπως καλίμπρα, μετρικό σύγκρισης αποστάσεων, ηλεκτρόποντα, mig, ηλεκτρικά εργαλεία και μεγάλη γκάμα τραβηχτικών εργαλείων για την άψογη αποκατάσταση των ζημιών. Τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι άριστης ποιότητας και πάντοτε φιλικά προς το περιβάλλον.

Δείτε ένα μέρος της εξαιρετικής δουλειάς τους. Στο παρκάτω βίντεο πραγματοποιήθηκε γενική βαφή σε ένα Alfa Romeo 156.



Στόχος τους είναι η ικανοποίηση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών  δίνοντας μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και χρησιμοποιώντας πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

  • RS NANOTECHNOLOGY

    RS NANOTECHNOLOGY

    Το νέο προϊόν Nanodiamond της RS Nanotechnology προήλθε από μακρόχρονη τεχνολογική έρευνα και αποτελεί την δεύτερη γενιά και την εξέλιξη της γκάμας των ειδών Νανοτεχνολογίας, έχει την ικανότητα να προστατεύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά τις επιφάνειες από κάθε είδους επιβλαβείς ρύπους και γρατσουνιές. Μετά την πρώτη κάλυψη, μπορεί να αυξηθεί το πάχος της με πρόσθετες στρώσεις.
     210 9766366 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ

    ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ

    Η Loupasakis είναι μία σύγχρονη και πλήρης κάθετη μονάδα εξυπηρέτησης αυτοκινήτων. Στις εγκαταστάσεις της θα βρείτε λύσεις για service, φανοποιία, βαφές, ελαστικά, αναρτήσεις, ευθυγραμμίσεις και ανταλλακτικά 
      2109937529 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΛΙΒΑΣ

    ΛΙΒΑΣ

    Στις εγκαταστάσεις του φανοποιείου Livas πραγματοποιούνται αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Μπορείτε να επισκευάζετε το αυτοκίνητο σας, να φροντίσετε το χρώμα του ή και να το καθαρίσετε με βιολογικό καθαρισμό.
     2102383353 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • AUTO COLOR

    AUTO COLOR

    Η Auto Color δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της επισκευής και συντήρησης των επαγγελματικών και Ι.Χ. αυτοκίνητων από το 1977, με άξονα την ποιότητα επισκευής , με επαγγελματίες μηχανικούς και φανοποιούς.
     2102810515 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΚΕΚΕΡΗΣ

    ΚΕΚΕΡΗΣ

    Στο σύγχρονο φανοποιείο Kekeris μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.  Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.
     2109969325 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • HB BODY

    HB BODY

    Τομέας της HB BODY είναι τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.
     2310790000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

    ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

    Εισαγωγή και εμπορία χρωμάτων αυτοκινήτων από την εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία, προϊόντα στεγανοποίησης, λείανσης, γυάλισμα, προσωπική προστασία. Με εγγύηση στην καλύτερη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές.
      210-3462774 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • GOLDEN CARE

    GOLDEN CARE

    Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
     2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SMALTOLIN S.A.

    SMALTOLIN S.A.

    Η κύρια δράση της  Smaltolin A.E εντοπίζεται στο χώρο της βιομηχανίας με χρώματα ειδικών προδιαγραφών μακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας μεταλλικών και τσιμεντένιων κατασκευών.
     210 6627280 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΣΚΑΛΚΟΣ

    ΣΚΑΛΚΟΣ

    Στην εταιρία Skalkos θα βρείτε βαφές και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών. Διαθέτει επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο.
     2102910512 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • AUTORADO

    AUTORADO

    Η AUTO RADO χρησιμοποιεί τη μέθοδο PDR που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται το χρώμα. Επισκευάζει βαθουλώματα χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση.
     6944275762 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • Akzo Nobel

    Akzo Nobel

    Μοναδική, ολοκληρωμένη τεχνολογία Colorvation. Μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των φανοποιείων.  Το τέλειο ταίριασμα γρήγορα και αποτελεσματικά!  Η απόλυτη τεχνική επαναβαφής.
     2106220620 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ