Ψάχνεις επισκευή, περιποίηση αυτοκινήτου; 1 stop Shop!

3035 Επισκέψεις στο άρθρο

Γνωστή στον κλάδο της συντήρησης αυτοκινήτου, επιχείρηση, με υψηλή τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία. Με συνεργείο & φανοποιείο σε εγκαταστάσεις 2.000 τετραγωνικών μέτρων θεωρείται ως "one stop shop" για κάθε service ή αποκατάσταση κάθε …ζημιάς. Αφοί Αρβανίτη.

DENT MASTER - ΜΑΡΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
AUTO COLOR - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΡΝΙΔΗΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ

Στην Αφοί Αρβανίτη, ο πελάτης βρίσκει υπηρεσίες Φανοποιείου-Βαφείου. Σύγχρονο εξοπλισμό, σε σύγχρονες και άνετες εγκαταστάσεις στα Βόρεια προάστια της Αττικής (με εύκολο parking). 5΄ λεπτά από την Εθνική οδό, 3΄ από την Αττική οδό!

Οι ανταγωνιστικές τιμές σε ανταλλακτικά και εργασία σε συνδυασμό με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την αξιοπιστία τους, επιβεβαιώνουν το «μότο» της επιχείρησης που λέει πως το καλό service ή η περιποίηση αυτοκινήτου δεν χρειάζεται να είναι ακριβή !

Τόσο στο συνεργείο όσο και στο φανοποιείο τους, ο κάτοχος αυτοκινήτου βρίσκει μία ομάδα υψηλής εξειδίκευσης που εστιάζει σε παροχή ποιοτικών υπηρεσιών (συντήρησης ή αποκατάστασης) ! Μία ομάδα που κάνει focus στην απόλυτη Ικανοποίηση του πελάτη.


Μία ομάδα με επαγγελματίες τεχνικούς που:
- έχουν αντιμετωπίσει επιτυχώς, 100ντάδες περιστατικά αποκατάστασης-συντήρησης

- έχουν στη διάθεσή τους τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα,
ειδικό εξοπλισμό, γνήσια και after market ανταλλακτικά που ανταποκρίνονται στις πλέον
αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας κάθε κατασκευαστή,

- βρίσκεται
on-line με τις τελευταίες τεχνολογικές μα και τεχνικές εξελίξεις του κλάδου.

Οι πελάτες (και η δουλειά τους) "μιλάνε" γι αυτούς !

Σωστή, γρήγορη, καλή δουλειά. Καθαρά και όχι «ξύλινα-τεχνικά» λόγια. Καλή επικοινωνία-συννενόηση με τον πελάτη. Όπου χρειάζεται, αναλαμβάνουν και επικοινωνία με τις εμπλεκόμενες ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ εταιρείες (είτε με όσες η "Αφοί Αρβανίτη" έχει ήδη πολύχρονη συνεργασία, είτε με την ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ που υποδεικνύει ο πελάτης), γλιτώνοντας χρόνο και χρήμα από τον πελάτη τους.

Διαφάνεια στις χρεώσεις και σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.

Γι αυτό και όπως λένε τα 2 αδέλφια (Κώστας και Δημήτρης Αρβανίτης) με την κοινή 35-ετή επαγγελματική πορεία, η «δουλειά μας μιλάει για εμάς» και οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι διαφημιστές μας ! Στόμα με στόμα !


Υπηρεσίες ευκολίας !

9 αυτοκίνητα αντικατάστασης, διεκπεραιώσεις ΚΤΕΟ, διεκπεραιώσεις διαδικασιών με Ασφαλιστικές εταιρείες, Car delivery, δωρεάν εποχικοί έλεγχοι και άλλες υπηρεσίες ευκολίας που γλιτώνουν στους πελάτες τους χρόνο & χρήμα, θεωρούνται «αυτονόητο» για την "Αφοί Αρβανίτη".

Kαι στις ατυχίες της καθημερινότητας των δρόμων, αναλαμβάνουν «τρέξιμο & διαδικασίες» με Ασφαλιστικές για ότι σας απασχολεί (π.χ. μετά από κάποιο τρακάρισμα, πραγματογνωμοσύνες, διαδικασίες αποζημίωσης, αποκατάσταση οχήματος).

Στη νέα εποχή με "ανέπαφες και ασφαλείς συναλλαγές" και digital διαδικασίες (για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία, αμεσότητα, ταχύτητα).


Καλέστε : 210 6140020 210 6140021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ