Ψάχνεις επισκευή, περιποίηση αυτοκινήτου; 1 stop Shop!

3050 Επισκέψεις στο άρθρο

Γνωστή στον κλάδο της συντήρησης αυτοκινήτου, επιχείρηση, με υψηλή τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία. Με συνεργείο & φανοποιείο σε εγκαταστάσεις 2.000 τετραγωνικών μέτρων θεωρείται ως "one stop shop" για κάθε service ή αποκατάσταση κάθε …ζημιάς. Αφοί Αρβανίτη.

INDASA Italia s.r.l. a socio unico
DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

Στην Αφοί Αρβανίτη, ο πελάτης βρίσκει υπηρεσίες Φανοποιείου-Βαφείου. Σύγχρονο εξοπλισμό, σε σύγχρονες και άνετες εγκαταστάσεις στα Βόρεια προάστια της Αττικής (με εύκολο parking). 5΄ λεπτά από την Εθνική οδό, 3΄ από την Αττική οδό!

Οι ανταγωνιστικές τιμές σε ανταλλακτικά και εργασία σε συνδυασμό με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την αξιοπιστία τους, επιβεβαιώνουν το «μότο» της επιχείρησης που λέει πως το καλό service ή η περιποίηση αυτοκινήτου δεν χρειάζεται να είναι ακριβή !

Τόσο στο συνεργείο όσο και στο φανοποιείο τους, ο κάτοχος αυτοκινήτου βρίσκει μία ομάδα υψηλής εξειδίκευσης που εστιάζει σε παροχή ποιοτικών υπηρεσιών (συντήρησης ή αποκατάστασης) ! Μία ομάδα που κάνει focus στην απόλυτη Ικανοποίηση του πελάτη.


Μία ομάδα με επαγγελματίες τεχνικούς που:
- έχουν αντιμετωπίσει επιτυχώς, 100ντάδες περιστατικά αποκατάστασης-συντήρησης

- έχουν στη διάθεσή τους τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα,
ειδικό εξοπλισμό, γνήσια και after market ανταλλακτικά που ανταποκρίνονται στις πλέον
αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας κάθε κατασκευαστή,

- βρίσκεται
on-line με τις τελευταίες τεχνολογικές μα και τεχνικές εξελίξεις του κλάδου.

Οι πελάτες (και η δουλειά τους) "μιλάνε" γι αυτούς !

Σωστή, γρήγορη, καλή δουλειά. Καθαρά και όχι «ξύλινα-τεχνικά» λόγια. Καλή επικοινωνία-συννενόηση με τον πελάτη. Όπου χρειάζεται, αναλαμβάνουν και επικοινωνία με τις εμπλεκόμενες ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ εταιρείες (είτε με όσες η "Αφοί Αρβανίτη" έχει ήδη πολύχρονη συνεργασία, είτε με την ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ που υποδεικνύει ο πελάτης), γλιτώνοντας χρόνο και χρήμα από τον πελάτη τους.

Διαφάνεια στις χρεώσεις και σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.

Γι αυτό και όπως λένε τα 2 αδέλφια (Κώστας και Δημήτρης Αρβανίτης) με την κοινή 35-ετή επαγγελματική πορεία, η «δουλειά μας μιλάει για εμάς» και οι πελάτες μας είναι οι καλύτεροι διαφημιστές μας ! Στόμα με στόμα !


Υπηρεσίες ευκολίας !

9 αυτοκίνητα αντικατάστασης, διεκπεραιώσεις ΚΤΕΟ, διεκπεραιώσεις διαδικασιών με Ασφαλιστικές εταιρείες, Car delivery, δωρεάν εποχικοί έλεγχοι και άλλες υπηρεσίες ευκολίας που γλιτώνουν στους πελάτες τους χρόνο & χρήμα, θεωρούνται «αυτονόητο» για την "Αφοί Αρβανίτη".

Kαι στις ατυχίες της καθημερινότητας των δρόμων, αναλαμβάνουν «τρέξιμο & διαδικασίες» με Ασφαλιστικές για ότι σας απασχολεί (π.χ. μετά από κάποιο τρακάρισμα, πραγματογνωμοσύνες, διαδικασίες αποζημίωσης, αποκατάσταση οχήματος).

Στη νέα εποχή με "ανέπαφες και ασφαλείς συναλλαγές" και digital διαδικασίες (για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία, αμεσότητα, ταχύτητα).


Καλέστε : 210 6140020 210 6140021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

 • DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

  DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

  H DAT HELLAS είναι μια διεθνής εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ο Όμιλος DAT παρέχει δεδομένα, προϊόντα και υπηρεσίες που εστιάζουν στην ενεργοποίηση ενός ψηφιακού κύκλου ζωής του οχήματος.
   210 9577102 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTORADO

  AUTORADO

  Η AUTO RADO χρησιμοποιεί τη μέθοδο PDR που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται το χρώμα. Επισκευάζει βαθουλώματα χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση.
   6944275762 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Akzo Nobel

  Akzo Nobel

  Μοναδική, ολοκληρωμένη τεχνολογία Colorvation. Μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των φανοποιείων.  Το τέλειο ταίριασμα γρήγορα και αποτελεσματικά!  Η απόλυτη τεχνική επαναβαφής.
   2106220620 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • SMALTOLIN S.A.

  SMALTOLIN S.A.

  Η κύρια δράση της  Smaltolin A.E εντοπίζεται στο χώρο της βιομηχανίας με χρώματα ειδικών προδιαγραφών μακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας μεταλλικών και τσιμεντένιων κατασκευών.
   210 6627280 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  Εισαγωγή και εμπορία χρωμάτων αυτοκινήτων από την εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία, προϊόντα στεγανοποίησης, λείανσης, γυάλισμα, προσωπική προστασία. Με εγγύηση στην καλύτερη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές.
    210-3462774 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ TEAM MARKOPOULO

  ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ TEAM MARKOPOULO

  Η Μεθενίτης Team δραστηριοποιείται στην φανοποιεία και βαφή αυτοκινήτων, προσφέροντας μία σειρά από ποιοτικές υπηρεσίες. Υπόσχεται υπεύθυνη, πλήρη και ολοκληρωμένη επισκευή του αυτοκινήτου σας, είτε πρόκειται για μικρή, είτε για μεγάλη ζημιά.
   2299025316 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΣΚΑΛΚΟΣ

  ΣΚΑΛΚΟΣ

  Στην εταιρία Skalkos θα βρείτε βαφές και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών. Διαθέτει επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο.
   2102910512 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Kappas Cars

  Kappas Cars

  Το κατάστημά Kappas Cars μέσω της πείρας ,των εξειδικευμένων γνώσεων πάνω στο αντικείμενό και το άριστο προσωπικό, σας υπόσχεται άμεση κάλυψη των αναγκών σας και άριστη ποιότητα εργασίας σε ανταγωνιστικές τιμές.
   2102844462 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΠΙΣΙΑΣ Α.Ε.

  ΜΠΙΣΙΑΣ Α.Ε.

  Στην εταιρεία ΜΠΙΣΙΑΣ Α.Ε. θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από χρώματα, βερνίκια, αστάρια εργαλεία βαφής και πάσης φύσεως προϊόντα βαφής & επισκευής αυτοκίνητων , καλύπτοντας κάθε είδους ανάγκη με προσήλωση πάντα στην ποιότητα και πάντα στις καλύτερες τιμές.
   2109021059 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Dent Master

  Dent Master

  Η εταιρία Dent Master εξειδικεύεται στην επισκευή ζημιών από χαλαζόπτωση καθώς και ζημιών παρκαρίσματος. Στόχος η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες!
   2109609001 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • HB BODY

  HB BODY

  Τομέας της HB BODY είναι τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.
   2310790000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • TSADILAS

  TSADILAS

  Specialist στην επισκευή και αποκατάσταση ταπετσαριών αυτοκινήτων. Ειδικός στις αναπαλαιώσεις και αποκαταστάσεις κλασσικών αυτοκινήτων. Με σεβασμό στην ποιότητα. Ο λόγος για την TSADILAS auto salon design.
   2102632307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΑΦΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΠΕ

  ΑΦΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΠΕ

  Με συνεργείο & φανοποιείο σε εγκαταστάσεις 2.000 μ2, αποτελεί "one stop shop" για επισκευή ή περιποίηση αυτοκινήτου. Αφοί Αρβανίτη. 5΄ λεπτά από την Εθνική οδό, 3΄ από την Αττική οδό (με άνετο parking)!
   2106140020 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΧΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - HANIS AUTO

  ΧΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - HANIS AUTO

  Φρένα, έλεγχος – επισκευή, ηλεκτρονικός έλεγχος - διάγνωση βλαβών, αλλαγή λαδιών, service κλιματιστικών (A/C ), μπαταρίες, προετοιμασία ΚΤΕΟ, φανοποιεία - βαφή αυτοκινήτων, διαγνωστικός έλεγχος.
   2106610000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • RS NANOTECHNOLOGY

  RS NANOTECHNOLOGY

  Το νέο προϊόν Nanodiamond της RS Nanotechnology προήλθε από μακρόχρονη τεχνολογική έρευνα και αποτελεί την δεύτερη γενιά και την εξέλιξη της γκάμας των ειδών Νανοτεχνολογίας, έχει την ικανότητα να προστατεύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά τις επιφάνειες από κάθε είδους επιβλαβείς ρύπους και γρατσουνιές. Μετά την πρώτη κάλυψη, μπορεί να αυξηθεί το πάχος της με πρόσθετες στρώσεις.
   210 9766366 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ

  ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ

  Η Loupasakis είναι μία σύγχρονη και πλήρης κάθετη μονάδα εξυπηρέτησης αυτοκινήτων. Στις εγκαταστάσεις της θα βρείτε λύσεις για service, φανοποιία, βαφές, ελαστικά, αναρτήσεις, ευθυγραμμίσεις και ανταλλακτικά 
    2109937529 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΕΚΕΡΗΣ

  ΚΕΚΕΡΗΣ

  Στο σύγχρονο φανοποιείο Kekeris μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.  Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.
   2109969325 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ