Η εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΙΟΣ ΕΠΕ δραστηριοποιείται στην αγορά των χρωμάτων από το 1991. Σε αυτά τα 30 πλέον χρόνια, συνεργάζονται με κορυφαίους οίκους παραγωγής προϊόντων για το αυτοκίνητο.

Η εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΙΟΣ ΕΠΕ δραστηριοποιείται στην αγορά των χρωμάτων από το 1991. Σε αυτά τα 30 πλέον χρόνια, συνεργάζονται με κορυφαίους οίκους παραγωγής προϊόντων για το αυτοκίνητο.

Στην ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΙΟΣ ΕΠΕ θα βρείτε τους experts για το χρώμα του αυτοκινήτου

4964 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/4/2022

Στο κατάστημα της ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΙΟΣ ΕΠΕ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για την βαφή και την περιποίηση του αυτοκινήτου σας, ενώ παράλληλα διαθέτουν και όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χριεάζεται ένα φανοβαφέιο. Η μεγάλη τους εμπειρία και τα κορυφαία brands εγγυόνται την άριστη εξυπηρέτησή σας.

DENT MASTER - ΜΑΡΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Γ. ΛΗΜΝΑΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. (PAINT HOUSE)

Στο κατάστημα της ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΙΟΣ ΕΠΕ, θα βρείτε μία πλήρη γκάμα από προϊόντα περιποίησης, συντήρησης ή επιδιόρθωσης του χρώματος του.  Από το 1979 και τον κ. Παναγιώτη Μανιό, που ξεκίνησε ως βαφέας αυτοκινήτων στο δικό του φανοποιείο - βαφείο στη Μεταμόρφωση και το 1991 που δημιούργησε το πρώτο χρωματοπωλείο με απόλυτη επιτυχία ως επιχείρηση, λόγω της μεγάλης του πείρας στο χώρο της βαφής μέχρι και σήμερα, η εταιρία παρέχει ποιοτικά προϊόντα, υπηρεσίες και τεχνική υποστήριξη.  Θα βρείτε όλα τα υλικά που είναι απαραίτητα για την φροντίδα και την επιδιόρθωση του χρώματος του αυτοκινήτου σας, εργαλεία, μέσα ατομικής προστασίας εργαζομένου και πολλά άλλα προϊόντα.

Κοινοποίησέ το »

Τα χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουν την επιχείρηση είναι η άριστη ποιότητα, η ποικιλία, η συνέπεια, οι φιλικές σχέσεις και η ανθρώπινη, ζεστή συνεννόηση. Βασικοί της στόχοι είναι η εξυπηρέτηση, η υποστήριξη και η ικανοποίηση των πελατών της.

Μάλιστα, αν έχετε απορίες πάνω στο είδος του χρώματος που πρέπει να διαλέξετε, το έμπειρο και εξειδικευμένο πάνω στις βαφές προσωπικό μπορεί να απαντήσει σε όλες. Παράλληλα προσφέρουν και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος,

Αν είστε επαγγελματίας βρίσκεις και τον εξοπλισμό που χρειάζεστε

Εκτός από χρώματα, η ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΙΟΣ ΕΠΕ προσφέρει και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο. Εργαλεία όπως πιστόλια βαφής, αλοιφαδόρους, τροχούς κ.α., όπως επίσης και προϊόντα προστασίας ( μάσκες, γάντια κλπ).

Με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα  https://manios.com.gr/Master.aspx η οποία ανανεώνεται καθημερινά με νέα προϊόντα, μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα ότι ανταλλακτικό ψάχνετε ενώ σε περίπτωση που δεν μπορείτε να εντοπίσετε αυτό που θέλετε, επικοινωνείτε με το έμπειρο προσωπικό, το οποίο μπορέι να σας εξυπηρετήσει άμεσα.

 

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ