Συγχρονες υπηρεσίες φανοποιίας!

1849 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/2/2021

Η Automarmarinos είναι ένα υπερσύγχρονο φανοποιείο. Με 25ετή εμπειρία στον κλάδο της επισκευής - συντήρησης αυτοκινήτου. Προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Στο σύγχρονο φανοποιείο Automarmarinos μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money επισκευή ή αποκατάσταση του αυτοκινήτου σας.  Διαθέτοντας ήδη 25ετή εμπειρία στον κλάδο της επισκευής - συντήρησης αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές. Με χώρο επισκευής – βαφής αυτοκινήτων και εργαστήριο ανακαινισμένο το 2018. Συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις του φανοποιείου υπάρχει σύγχρονος εξοπλισμός ο οποίος προσθέτει  δυνατότητες στο τεχνικό προσωπικό να αντιμετωπίζει το οποιοδήποτε πρόβλημα (επισκευής) με ακρίβεια και αξιοπιστία.

Η Automarmarinos παρέχει τις εξής υπηρεσίες

- Φανοποιία: Επαναφέρει την εμφάνιση και την οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου, στην εργοστασιακή του κατάσταση.

- Βαφή αυτοκινήτου: Με την πρωτοποριακή μέθοδο υδατοδιαλυτών βαφών ώστε να μπορούν να επιδιορθώσουν τοπικά το σημείο επισκευής, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και μειώνοντας το κόστος.

- Επισκευή ζημιών από χαλάζι: χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για εσάς, αρκεί να έχετε στο συμβόλαιο σας την κάλυψη των φυσικών φαινομένων.

- Περιποίηση αυτοκινήτου: πλύσιμο, γυάλισμα, κέρωμα, ξεθάμπωμα φαναριών

- Όχημα εξυπηρέτησης: Για το διάστημα που το αυτοκίνητό σας πρέπει να παραμείνει στα συνεργεια  καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μπορούν να σας δώσουν ένα άλλο αυτοκίνητο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

-Βιολογικός καθαρισμός: καθαρισμός του εσωτερικού ενός αυτοκινήτου με αναρρόφηση υγρών και στέρεων σωμάτων από τις επιφάνειες και ταυτόχρονη χρήση ειδικών συσκευών και καθαριστικών (βιοδιασπώμενων) ουσιών, εγκεκριμένων από τον Ε.Ο.Φ.

Aν χρειαστείτε οποιοδήποτε ανταλλακτικό επίσης θα σας προτείνουν τις καλύτερες εναλλακτικές (γνήσιων ή after market επιλογών). Εσείς θα επιλέξετε –με τις συμβουλές τους- το ποια επιθυμείτε ή ποια ανταποκρίνεται στον προυπολογισμό σας! Το πλεονέκτημα της πολύχρονης εμπειρίας των τεχνικών υπευθύνων του συνεργείου δίνει το υψηλό know how και οδηγεί σε «σοφές» επιλογές όταν χρειαστεί να κριθεί το πια ανταλλακτικά, γνήσια ή after market, είναι φτιαγμένα και «κουμπώνουν» όπως πρέπει στο αυτοκίνητό σας.

Αναλαμβάνει και τις ασφαλIστικές 

Σε συνεργασία με τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες  η Automarmarinos παρέχει υπηρεσίες πλήρους ασφαλιστικής κάλυψης. Σας απαλλάσσουν από χρονοβόρες διαδικασίες αποζημίωσης αναλαμβάνοντας όλο το βάρος της διεκπεραίωσης.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός