AEB: Πρωτοπορία και αξιοπιστία

6877 Επισκέψεις στο άρθρο

Η ΑΕΒ, που ανήκει πλέον στον όμιλο Landi Renzo, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικών στο χώρο της υγραεριοκίνησης. Στα ηλεκτρονικά και τα λογισμικά της βασίζονται πολλές εταιρείες του χώρου.

coral gas
MASTER DIRECT
Η  A.E.B. ιδρύθηκε το 1984 και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες Ιταλικές εταιρείες στο χώρο της υγραεριοκίνησης, που έχει ως πρωταρχικό και απόλυτο στόχο την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη: Οι λειτουργίες του συνόλου της επιχείρησης στοχεύουν στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών για να εμπνεύσουν αξιοπιστία και να εγγυηθούν απόδοση και αποτελεσματικότητα.

Το 100% των προϊόντων που εξέρχονται από το εργοστάσιό της υποβάλλονται σε λειτουργικό έλεγχο και δειγματοληπτικούς ελέγχους στα τελικά προϊόντα. Κάθε εφαρμογή των πιο σύγχρονων διαδικασιών παραγωγής επέφερε σημαντική μείωση οποιασδήποτε κατασκευαστικής ατέλειας σε ένα επίπεδο που φτάνει στο μηδέν.

Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της A.E.B. ανταμείφθηκαν με το πιστοποιητικό UNI EN ISO 9001 από το 1996. Στη συνέχεια απέκτησε VISION 2000, με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας να συμμορφώνεται σύμφωνα με τις αυστηρές απαιτήσεις του ISO TS 16949.
Η εταιρία A.E.B. παράγει πλήρες φάσμα ηλεκτρονικών συσκευών για τη μετατροπή οχημάτων από πετρέλαιο σε LPG / CNG με εξαγωγές σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αξίζει να αναφερθεί ότι ήταν η εταιρία που ανέπτυξε τους πρώτους εξομοιωτές για προηγμένα διαγνωστικά συστήματα OBDII, παρουσιάζοντας ένα σύστημα διαδοχικών εγχύσεων για LPG / CNG.
 
Από τις μονάδες ελέγχου της AEB ξεχωρίζουν: Η AEB MP48, που είναι για αυτοκίνητα μέχρι 240 άλογα ατμοσφαιρικά ή τούρμπο, με προσθήκη βενζίνης στη καύση για στοχευμένη λίπανση. Η AEB MP48 OBD  αφοράα 4 κύλινδρα αυτοκίνητα μέχρι 240 άλογα  με προσθήκη βενζίνης στη καύση για στοχευμένη λίπανση, ατμοσφαιρικά ή τούρμπο με μόνινη σύνδεση OBD για αμφίδρομη επικοινωνία με τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου και διόρθωση μειγμάτων εν κινήσει. Η AEB 3000  είναι για όλα τα αυτοκίνητα με άμεσο ψεκααμό και η λίστα με τα διαθέσιμα μοντέλα μεγαλώνει καθημερινά με εργοστασιακούς χάρτες για κάθε αυτοκίνητο άμεσου ψεκασμού όπως τα TSI FSI TFSI GDI κ.α.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)