Avance 32 OBD από την Europegas

6567 Επισκέψεις στο άρθρο

Αυτόν τον µήνα παρουσιάζουµε το Avance 32 OBD , ένα προιόν της EuropeGAS (ευρωπαϊκή εταιρεία εξέλιξης και κατασκευής συστηµάτων κίνησης µε LPG ή CNG).

coral gas
MASTER DIRECT

Βασικό προιόν της γκάμας της EuropeGAS είναι το LPG / CNG ασικό προϊόν της γκάµας της EuropeGAS είναι το LPG / CNG Sequental Gas Injection System OSCAR-N (µε ανάγνωση από τη λειτουργία OBD CAN). Με εµπορική ονοµασία

EG Avance 32! Πρόκειται για ένα σύγχρονο ελεγκτή αερίου, που είναι βασισµένος στις αναβαθµισµένες πλατφόρµες υλικού, οι οποίες λειτουργούν υπό τον έλεγχο πραγµατικών συνθηκών λειτουργίας.

 

Advanced Tech Tips & Χαρακτηριστικά

- Όλες οι εργασίες εξετάζονται κατά την είσοδο τους, συνήθως χωρίς καθυστερήσεις ρύθµισης.

- Ο απαιτούµενος χρόνος επεξεργασίας µετριέται σε δέκατα του δευτερολέπτου.

- Η µείωση του µεγέθους της ECU δίνει τη δυνατότητα να επεκταθούν οι λειτουργίες του ελεγκτή και να χωρέσουν τα πάντα σε ένα µικρό κουτί.

Το EG Avance 32 είναι ιδανικό για οχήµατα που διαθέτουν ως 4 κυλίνδρους.  Έχει την ικανότητα να ρυθµίζει την έγχυση του αερίου σύµφωνα µε παραµέτρους ρύθµισης του καυσίµου, όπως τις ελέγχει το OBD, ενώ προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης ευρέως φάσµατος αισθητήρα Ο2  και ξεχωριστό καλώδιο αποσύνδεσης αντλίας καυσίµου ταυτόχρονα.

Παράλληλα µπορεί να υπολογίσει την ιπποδύναµη και ροπή στον δρόµο χωρίς την χρήση δυναµόµετρου και επιτρέπει τον επιπρόσθετο ψεκασµό βενζίνης κατά την διάρκεια λειτουργίας του κινητήρα στο υγραέριο. 

Είναι πολύ απλό σε λειτουργία, αφού δίνει την δυνατότητα αυτοµατοποιηµένης αυτορύθµισης του συστήµατος µε το πάτηµα ενός κουµπιού, ενώ διαθέτει και απλοποιηµένο οδηγό διαµόρφωσης.

 

Επίσης εγκαθίσταται και διαµορφώνεται πολύ εύκολα χάρη στο απλοποιηµένο και φιλικό προς τον χρήστη νέο λογισµικό, το οποίο περιέχει βελτιωµένη αυτόµατη βαθµονόµηση και ανίχνευση σήµατος στροφών.

Από την άλλη το σύστηµα είναι εξοπλισµένο µε µεταγωγικό διακόπτη 4 επαφών µε ενσωµατωµένο βοµβητή µε αυτορυθµιζόµενη στάθµη φωτισµού, ενώ δίνει την δυνατότητα αυτόµατης διαγραφής βλαβών OBD κατά την εκκίνηση του κινητήρα.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)