Γιατί όλοι μιλούν για το CNG;

17984 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Φυσικό Αέριο δημιουργεί πλεονέκτημα οικονομίας (έως και 60%). Ποια είναιi τα δυνατά του πλεονεκτήματα που του δίνουν Premium χαρακτηριστικά;

coral gas
MASTER DIRECT
Όλοι γνωρίζουν τα οικονομικά και οικολογικά πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου. Οι κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης το τοποθετούν στις προτεραιότητες της επίσημης ενεργειακής τους πολιτικής. Νέα μοντέλα έρχονται και στην Ελλάδα ενώ ευρύ δίκτυο, πλέον, πιστοποιημένων εγκαταστατών (Δες τους Cng Εγκαταστάτες 4 Αστέρων) μπορούν να προχωρήσουν και σε αξιόπιστες μετατροπές! Ας δούμε όμως αναλυτικότερα τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του.

Η χρήση του εξασφαλίζει εξοικονόμηση έως και 60%!

Ο κάτοχος ενός οχήματος διπλού καυσίμου (βενζίνης – Cng ή Diesel – Cng) κερδίζει τεράστια οικονομία στο κόστος καυσίμου ανά χιλιόμετρο. Ως και 60% σε σύγκριση με ένα βενζινάδικο και εξοικονόμηση που υπερβαίνει το 30% σε σχέση με ένα diesel-οκίνητο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα. Με 1 κλίκ εδώ !

Δεν χάνει σε καμιά σύγκριση κινητήρων!
Τα μοντέλα διπλού καυσίμου, που λειτουργούν με φυσικό αέριο, παράγουν 25% λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα από μοντέλα που κινούνται μόνο με βενζίνη. Παράλληλα εκπέμπουν 95% λιγότερο μονοξείδιο του άνθρακα, 80% λιγότερους υδρογονάνθρακες και 30% λιγότερα οξείδια του αζώτου (ΝΟx2). Αξίζει να σημειώσετε, πως και σε σχέση με τα diesel μοντέλα, οι κινητήρες που λειτουργούν με φυσικό αέριο παράγουν 35% λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα!
Μπορείς να απολαύσεις την οικονομία του χωρίς να στερηθείς επιδόσεις!
Διπλού καύσιμου κινητήρες σημαίνει πως:
  • Κρατάς τις επιδόσεις και τις χαρές του αυτοκινήτου που επέλεξες
  • Έχεις τεράστια αυτονομία
  • Δεν ξε-μένεις πουθενά, αφού «αλλάζεις καύσιμο», ότι ώρα θέλεις, με το γύρισμα ενός διακόπτη.

Αυτές είναι. Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προτάσεις της αγοράς ! Δείτε με 1 κλίκ..


Δεν νοθεύεται!
Ανόθευτο από την «φύση του». Έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κρατάς τον κινητήρα υγιή και δυνατό.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)