Εγκατάσταση από την Qgas

Διαβάστηκε από 3744 αναγνώστες

Η εταιρία πραγματοποιεί εργοστασιακού τύπου εγκαταστάσεις. Βασιζόμενη στα εγχειρίδια εγκατάστασης της Prins για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου.

 


Η μεγάλη εμπειρία σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων, η χαρτογράφηση της Prins στα περισσότερα μοντέλα της αγοράς, η εξειδίκευση στα αυτοκίνητα άμεσου ψεκασμού, είναι ένα από τους λόγους να προτιμήσει κάποιος την εταιρία. Σε πολλές περιπτώσεις η γνώση και εμπειρίας βελτιώνει και τις εγκαταστάσεις παγκοσμίως, μέσω της ανταλλαγής γνώσεων σαν εξουσιοδοτημένο service της Prins.

Τα AEB kit που εγκαθιστούμε αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική πρόταση χαμηλoύ κόστους, χρησιμοποιούμε τα ποιοτικότερα υλικά της αγοράς, πνεύμονες tomasseto, πολυβαλβίδες tomasetto, όργανο στάθμης καυσίμου AEB, θερμοπλαστικούς σωλήνες FARO και injection Μπεκ της κορεατικής Hana. Μεγάλο πλεονέκτημα τους η προσθήκη ή αλλιώς (petrol adition) βενζίνης και η μόνιμη αμφίδρομη επικοινωνία της θύρας can bus (OBD) με τον εργοστασιακό εγκέφαλο του αυτοκινήτου σας και η διόρθωση μειγμάτων εν κινήσει.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ