ΕuropeGas σε 300 σημεία στην Ελλάδα !

4575 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Europegas, είναι μία από τις ηγετικές Ευρωπαϊκές εταιρείες κατασκευής συστημάτων αεριοκίνησης αυτοκινήτου LPG/CNG. Έχει παρουσία στο χώρο από το 1991 και εξάγει τα προϊόντα της σε 44 χώρες του κόσμου.

coral gas
MASTER DIRECT
H εταιρεία Europegas εμπλέκεται στον σχεδιασμό, στην παραγωγή, στην χονδρική πώληση, στην τεχνική υποστήριξη των συνεργατών της-μηχανικών, στην εγκατάσταση συστημάτων σε ιδιώτες, στις επισκευές εξαρτημάτων αεριοκίνησης και στην τεχνική υποστήριξη ιδιωτών σε όλη την Ελλάδα.

Η νέα οικογένεια προϊόντων της είναι οι εγκέφαλοι EG BASICO,EG AVANCE,EG SUPERIOR, οι πνεύμονες EG PREMO,EG SUPREMO, οι εγχυτήρες EG2000 και ειδικά εξαρτήματα όπως τα φίλτρα στροβιλισμού EG SPINNER. Σχεδιάζονται και παράγονται στο εργοστάσιό της εταιρείας στην Πολωνία.

Παράλληλα είναι επίσημος αντιπρόσωπος των εγχυτήρων ψεκασμού υγραερίου ΗΑΝΑ κατασκευής Κορέας και εισαγωγέας πολλών ανταλλακτικών και εξαρτημάτων συστημάτων αεριοκίνησης όπως εγχυτήρων RAIL, δεξαμενών ATIKER, σωλήνων FARO, EUROPLAST, SEMPERIT, πνευμόνων TOMASETTO, ATIKER, KME, NIGS, πολυβαλβίδων και πληρώσεων TOMASETTO,ATIKER, πλήθος φίλτρων, σφιχτήρων, συνδέσμων και κάθε λογής προϊόντων και υποπροιόντων χρήσιμων για τον ιδιώτη και τον εγκαταστάτη.

Τα προϊόντα είναι πολύ δημοφιλή τόσο στις εθνικές αγορές, όσο και στις παγκόσμιες των συστημάτων LPG/CNG χάρη στην εξαιρετική ποιότητα τους και την μακράς διάρκειας απόδοσής τους. Της έχει απονεμηθεί το "Πιστοποιητικό Εταιρικής Αξιοπιστίας". Τα συγκεκριμένο Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό αποτελεί μια σημαντική διάκριση και απονέμεται σε επιχειρήσεις που έχουν ξεχωρίσει και διακριθεί έναντι των ανταγωνιστικών τους εταιρειών.

Στην Ελλάδα η Europegas Hellas λειτουργεί σε συνεργασία με την μητρική εταιρεία ως υποκατάστημα και μοναδικός αντιπρόσωπος από το 2011.

Το έμπειρο προσωπικό της, εξυπηρετεί 300 περίπου συνεργεία σε όλη την Ελλάδα (σε ανταλλακτικά, τεχνική υποστήριξη και διάγνωση). Η εταιρεία είναι παρούσα σε πολλές εκθέσεις και γεγονότα που αφορούν τον χώρο της αεριοκίνησης και τον χώρο του αυτοκινήτου γενικότερα. Παρά τις αντιξοότητες που συνάντησε ο κλάδος, η διοίκηση θεωρεί ότι η εταιρεία κρατά μια αξιοπρεπή θέση στην ελληνική αγορά που βασίζεται στην ποιότητα των προϊόντων, τις ελκυστικές τιμές, την τεχνική υποστήριξη και τον αλληλοσεβασμό.

Η ψήφος εμπιστοσύνης των συνεργατών της, είναι μια αναγνώριση που προσφέρει αυτοπεποίθηση και δίνει την ώθηση στο προσωπικό να εργαστεί ακόμη πιο εντατικά ώστε να βελτιωθεί η συνολική εμπειρία και εικόνα της αεριοκίνησης.
 
EUROPEGAS HELLAS
Καλέστε:     2109644456
Δείτε:               www.europegas.com.gr/
Ακολουθήστε:  www.facebook.com/europegas

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)