Κατακτάμε μερίδια μέσω ποιότητας & αξιοπιστίας !

3630 Επισκέψεις στο άρθρο

Της έχει απονεμηθεί το "Πιστοποιητικό Εταιρικής Αξιοπιστίας" (μία σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση)! Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την ελληνική αγορά, top προϊόντων Αεριοκίνησης. EuropeGAS Hellas.

coral gas
MASTER DIRECT
Μιλάμε με τον άνθρωπο που βρίσκεται «πίσω από την εταιρεία & την επιτυχία» τον Κο Σταχτούρη (εκπρόσωπος της EuropeGAS Hellas).  Ένα επιχειρηματικό στέλεχος που μοιράζεται την εταιρική επιτυχία με όλη την ομάδα του !
Ας δούμε τι «ταμείο» κάνει και τι «στοιχήματα» για την νέα χρονιά, θέτει.

Τα τελευταία 3 χρόνια η EuropeGAS στην Ελλάδα έχει αυξήσει το μερίδιο της τόσο στην χονδρική πώληση ανταλλακτικών αεριοκίνησης όσο και στην τεχνική υποστήριξη επαγγελματιών και ιδιωτών.


Η τροχιά ανόδου της εταιρείας, οφείλεται αφενός στην μετακίνησή της στις νέες εγκαταστάσεις σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αττικής, αφετέρου στην αέναη προσπάθειά της για βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών της.
 
Οι εγκαταστάσεις αεριοκίνησης στην εγχώρια αγορά παρουσιάζουν μια σταθερή πορεία. Αντίστοιχα η παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, διάγνωσης και  συντήρησης έχει αυξηθεί και θα συνεχίσει να έχει ανοδική πορεία.


Οι τομείς που επενδύουμε
Οι τομείς που εμείς επενδύουμε είναι η καινοτομία, η ποιότητα, η υποστήριξη, οι εγγυήσεις, οι πιστοποιήσεις και η άρτια τεχνική υποστήριξη.
Τα παραπάνω σε συνδυασμό με σύγχρονα μοντέλα συνδυαστικού και άμεσου marketing θα αποτελέσουν τις συνισταμένες ώστε να καλύψουμε ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά της αεριοκίνησης στην χώρα και στο εξωτερικό.

Η EuropeGAS Ελληνικό είναι το πιο σύγχρονο κατάστημα του ομίλου EuropeGAS Πολωνίας, που προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων αεριοκίνησης υψηλής ποιότητας. Αποτελείται από επιφάνειες 300 τ.μ.εσωτερικού χώρου και 150 τ.μ. εξωτερικού χώρου, Σε αυτό, ο πελάτης-συνεργάτης μπορεί να βρει περισσότερα από 2.000 προϊόντα, από τις κορυφαίες μάρκες αεριοκίνησης οχημάτων όπως EGAvance,  ΕGSuperior, Oscar, Hana, Tomasetto, Nigs, Rail, Atiker, Saka, Protec, Tunap, JLM,κ.α. 

Στην Ελλάδα η EuropeGAS Hellas λειτουργεί σε συνεργασία με την μητρική εταιρεία ως μοναδικός και αποκλειστικός αντιπρόσωπος από το 2011.

Η EuropeGAS Πολωνίας, είναι μία από τις ηγετικές Ευρωπαϊκές εταιρείες σχεδιασμού και κατασκευής συστημάτων αεριοκίνησης αυτοκινήτων LPG / CNG. Διαθέτει τις πιο μοντέρνες και σύγχρονες γραμμές παραγωγής μηχανημάτων. Μέσα από την δική της ερευνητική και αναπτυξιακή ομάδα προγραμματιστών, ηλεκτρονικών και μηχανολόγων μηχανικών, αναπτύσσουν καινοτόμες λύσεις και τεχνολογίες. Επίσης, χάρη της εφαρμογής όλων των διαδικασιών πιστοποίησης και ποιοτικού ελέγχου, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι οι πελάτες μας παίρνουν 100% αξιόπιστα προϊόντα.

Της έχει απονεμηθεί το "Πιστοποιητικό Εταιρικής Αξιοπιστίας". Το συγκεκριμένο Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό αποτελεί μια σημαντική Ευρωπαϊκή διάκριση και απονέμεται σε επιχειρήσεις που έχουν ξεχωρίσει και διακριθεί έναντι των ανταγωνιστικών τους εταιρειών.

Αλέκος Σταχτούρης
EuropeGAS Hellas

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)