Αέριο και ξέχνα το πρατήριο

16819 Επισκέψεις στο άρθρο

Η βενζίνη σε «ματώνει» οικονομικά; Έλα και εσύ στην οικογένεια της αεριοκίνησης και μείωσε τα έξοδα της μετακίνησης σου μέχρι και 50%.

coral gas
MASTER DIRECT

Tο LPG είναι κατά 50% πιο οικονομικό από την βενζίνη και 20% από το diesel. Επιπλέον με τις καταπληκτικές προσφορές  που υπάρχουν αυτή την περίοδο στην αγορά δίνεται η δυνατότητα αυτό-χρηματοδότησης της εγκατάστασης του! Η εγκατάσταση δηλαδή κιτ αερίου με δόσεις, οι οποίες υπερκαλύπτονται από το αντίστοιχο μηνιαίο όφελος (από την διαφορά του κόστους κατανάλωσης). Από την άλλη ένα όχημα που κινείται με Cng ωφελείται γύρω στο 67% (!) από ότι αν χρησιμοποιούσε βενζίνη, 59% έναντι του ντίζελ, και 31% έναντι του υγραερίου. Αν υπολογίσεις το παραπάνω σε σχέση με το κόστος εγκατάστασης ενός συστήματος LPG/CNG, διαπιστώνεις αμέσως ότι η απόσβεση πραγματοποιείται σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά από το οποίο αρχίζεις να έχεις καθαρό κέρδος, από τη στιγμή που έχεις «σβήσει» την παραπάνω δαπάνη μετατροπής.

Τα 4 μυστικά της αποτελεσματικής μετατροπής!
 
Σωστή επιλογή του συστήματος: Δεν «ταιριάζουν» όλα τα συστήματα LPG/CNG σε όλα τα είδη κινητήρων, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται από τους ειδικούς στο χώρο και τη μεγάλη εμπειρία τους. Θα πρέπει να ελεγχθεί λεπτομερώς το ποιο σύστημα ταιριάζει ακριβώς στο δικό σου μοντέλο αυτοκινήτου. Για να διευκολυνθείς σε αυτό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την «μαύρη λίστα», η οποία είναι ένας κατάλογος που έχει δημιουργήσει κάθε κατασκευαστής συστημάτων LPG/CNG και δείχνει σε ποια αυτοκίνητα ταιριάζει και σε ποια όχι, το σύστημα που κατασκευάζει.
 
Έμπειρος και εξειδικευμένος μετατροπέας: Η εμπειρία και τα υψηλά επίπεδα τεχνογνωσίας των τεχνικών που θα κάνουν τη μετατροπή παίζουν εξίσου σημαντικό, αν όχι σημαντικότερο, ρόλο στη σωστή τοποθέτηση και άριστη λειτουργία του συστήματος.
 
Καλή κατάσταση του κινητήρα: Ο κινητήρας θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση (και) πριν τη μετατροπή καθώς αν υπάρχει το οποιοδήποτε πρόβλημα στη λειτουργία του, θα παρουσιαστούν δυσλειτουργίες και στην απόδοση του συστήματος LPG/CNG.
 
Πιστοποιημένη εγκατάσταση: Όλα τα μέρη ενός συστήματος LPG/CNG θα πρέπει να πιστοποιημένα, από το πιο μικρό ανταλλακτικό μέχρι και το κυριότερο «κομμάτι» του. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται ένα άριστο αποτέλεσμα.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)