Σε κάθε περίπτωση, ένα αυτοκίνητο που μετατρέπεται σε υγραεριοκίνητο παραμένει ασφαλές

    Συχνές ερωτήσεις για το υγραέριο

    46146 Επισκέψεις στο άρθρο

    3 Είναι ασφαλές το όχημα μετά από την εγκατάσταση υγραερίου;
    Σε κάθε περίπτωση, ένα αυτοκίνητο που μετατρέπεται σε υγραεριοκίνητο παραμένει ασφαλές, καθώς και εφόσον όλα τα εξαρτήματα έχουν περάσει ανάλογα τεστ και έχουν λάβει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις
    3 Υπάρχει κίνδυνος έκρηξης του αυτοκινήτου μετά από σύγκρουση ή φωτιά;
    Όχι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος έκρηξης αφού υπάρχουν ειδικές βαλβίδες και συστήματα ασφαλείας που φροντίζουν για αυτό.
    3 Τι οφέλη έχουμε από τη χρήση του υγραερίου;
    Σε γενικές γραμμές, επιτυγχάνεται πραγματική οικονομία της τάξης έως και του 50% ανάλογα με τον τύπο του αυτοκίνητου και τα χιλιόμετρα που διανύετε ετησίως, μειωμένες εκπομπές ρύπων, μακροζωία του καταλύτη και των εξαρτημάτων του κινητήρα.
    3 Ο κινητήρας χάνει σε απόδοση;
    Με τα τελευταίας γενιάς συστήματα υγραερίου, ο κινητήρας διατηρεί ακριβώς ίδιες τις τιμές της ιπποδύναμης και της ροπής και άρα δεν χάνει σε απόδοση ή επιδόσεις.
    3 Τι είδους δεξαμενή υγραερίου μπορώ να επιλέξω;
    Υπάρχουν κυλινδρικές και σε σχήμα της ρεζέρβας δεξαμενές υγραερίου, η χωρητικότητα των οποίων κυμαίνεται από τα 30 έως τα 120 λίτρα. Η τελική επιλογή βρίσκεται στο χέρι του ιδιοκτήτη του οχήματος και φυσικά εξαρτάται από το διαθέσιμο χώρο.
    3 Πόσος χρόνος χρειάζεται να παραμείνει το αυτοκίνητο στο συνεργείο για την όλη εγκατάσταση;
    Η εγκατάσταση ενός συστήματος υγραερίου γίνεται σε 1-2 ημέρες ανάλογα με τον τύπο του οχήματος. Επίσης, προτού προβείτε σε αυτήν, καλό είναι να έχετε κάνει ένα καλό σέρβις του αυτοκινήτου.
    3 Πώς γίνεται η αλλαγή του καυσίμου από βενζίνη σε υγραέριο και αντίστροφα;
    Η αλλαγή γίνεται χειροκίνητα από τον οδηγό μέσω ενός διακόπτη που τοποθετείται στο ταμπλό ή στην κεντρική κονσόλα και είναι ανεπαίσθητη στην πράξη.

    ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

    coral gas
    MASTER DIRECT

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)