Από την χαμηλή τιμή του υγραερίου, μπορούμε να επιτύχουμε γρήγορη απόσβεση της μετατροπής αλλά και να εξοικονομήσουμε μεγάλα ποσά σε βάθος χρόνου.

Από την χαμηλή τιμή του υγραερίου, μπορούμε να επιτύχουμε γρήγορη απόσβεση της μετατροπής αλλά και να εξοικονομήσουμε μεγάλα ποσά σε βάθος χρόνου.

Γιατί το LPG δίνει την φθηνότερη μετακίνηση

15290 Επισκέψεις στο άρθρο

Θέλεις να σου μένουν περίπου 700 ευρώ το χρόνο στην τσέπη και να αυξήσεις τη διάρκεια ζωής του κινητήρα σου; Εγκατέστησε LPG (υγραέριο) και πέτυχέ το!

coral gas
MASTER DIRECT

Εξοικονομείς πολλά χρήματα- Αμεση απόσβεση του κόστους εγκατάστασης! 

Κοινοποίησέ το »

Με ένα μικρό κόστος εγκατάστασης του συστήματος, μπορούμε να περιορίσουμε τα κόστη μας στο ελάχιστο. Από την χαμηλή τιμή του υγραερίου, μπορούμε να επιτύχουμε γρήγορη απόσβεση της μετατροπής αλλά και να εξοικονομήσουμε μεγάλα ποσά σε βάθος χρόνου. Όπως αποδεικνύεται και παρακάτω, το ποσό που μένει στην τσέπη μας σε ετήσια βάση είναι αρκετά υψηλό, τέτοιο ώστε να χρηματοδοτήσει και να καλύψει αρκετές ανάγκες μιας οικογένειας. 
 
Ένα ποιοτικό σύστημα υγραεριοκίνησης έχει χαμηλό κόστος συντήρησης! Σε συμφέρει.
Ένα ολοκληρωμένο και ποιοτικό σύστημα υγραεριοκίνησης αποτελείται από αρκετά εξαρτήματα τα οποία κατά βάση δεν απαιτούν τρομερή συντήρηση, παρά μερικά περιφερειακά κομμάτια όπως τα φίλτρα τα οποία δεν είναι ιδιαίτερα δαπανηρά, αλλά συμβάλουν στην εύρυθμη λειτουργία του συνόλου. 
 
Εξοικονομείτε 700 ευρώ το χρόνο συγκριτικά με ένα βενζινοκίνητο.
Πλέον με την τιμή του υγραερίου κίνησης να διαμορφώνεται περίπου στα 0,9 ευρώ/λίτρο, παρουσιάζοντας το χαμηλότερο όριο των τελευταίων ετών, τα συνολικά έξοδα κίνησης περιορίζονται ετησίως σε 1.000 περίπου. Ένας μέσος οδηγός διανύει σε ετήσια βάση περίπου 15.000 χιλιόμετρα και το αυτοκίνητό του παρουσιάζει μέση κατανάλωση 8 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Επίσης, διευκρινίζουμε ότι, η συγκεκριμένη τιμή κατανάλωσης αυξάνεται κατά 15% περίπου στην περίπτωση του υγραερίου (δηλαδή διαμορφώνεται στα 9,2 λίτρα/100 χλμ.). Έτσι, για την κίνηση με υγραέριο, θα χρειαστεί σε ετήσια βάση περίπου 1.000 ευρώ, τη ίδια στιγμή που το κόστος κίνησης με αμόλυβδη διαμορφώνεται στα 1.700 περίπου ευρώ (τιμή βενζίνης 1,50 ευρώ/λίτρο). 

Αρα, σε ετήσια βάση, το όφελος διαμορφώνεται στα 700 περίπου ευρώ. Δηλαδή, θα έχουμε αποσβέσει τα χρήματα που δώσαμε για την τοποθέτηση του κιτ υγραερίου στο αυτοκίνητό μας στο χρόνο πάνω και θα έχουμε βάλει και στην τσέπη, αφού η τοποθέτηση ενός κιτ LPG, όπως προείπαμε, ξεκινά από τα 500 ευρώ για ένα 4κύλινδρο κινητήρα.
 
Τα 4 μυστικά της αποτελεσματικής μετατροπής!
 
Σωστή επιλογή του συστήματος: Δεν «ταιριάζουν» όλα τα συστήματα LPG σε όλα τα είδη κινητήρων, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται από τους ειδικούς στο χώρο και τη μεγάλη εμπειρία τους. Θα πρέπει να ελεγχθεί λεπτομερώς το ποιο σύστημα ταιριάζει ακριβώς στο δικό σου μοντέλο αυτοκινήτου. Για να διευκολυνθείς σε αυτό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την «μαύρη λίστα», η οποία είναι ένας κατάλογος που έχει δημιουργήσει κάθε κατασκευαστής συστημάτων LPG και δείχνει σε ποια αυτοκίνητα ταιριάζει και σε ποια όχι, το σύστημα που κατασκευάζει.
 
Έμπειρος και εξειδικευμένος μετατροπέας: Η εμπειρία και τα υψηλά επίπεδα τεχνογνωσίας των τεχνικών που θα κάνουν τη μετατροπή παίζουν εξίσου σημαντικό, αν όχι σημαντικότερο, ρόλο στη σωστή τοποθέτηση και άριστη λειτουργία του συστήματος.
 
Καλή κατάσταση του κινητήρα: Ο κινητήρας θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση (και) πριν τη μετατροπή καθώς αν υπάρχει το οποιοδήποτε πρόβλημα στη λειτουργία του, θα παρουσιαστούν δυσλειτουργίες και στην απόδοση του συστήματος LPG.
 

 
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)