Σκέψου έξυπνα & οικονομικά! Πάρε βοήθεια από την MobileGas!

2516 Επισκέψεις στο άρθρο

Eκπαιδευμένο προσωπικό, μεγάλη εμπειρία, αξιόπιστα και σύγχρονα συστήματα υγραεριοκίνησης. Το τρίπτυχο μιάς πετυχημένης εγκατάστασης θα το βρείτε στην MobileGas.

coral gas
MASTER DIRECT
Με τη νέα άνοδο της τιμής των καυσίμων να απειλεί την τσέπη των οδηγών, η σκέψη για μία αξιόπιστα οικονομική λύση, περνάει όσο καμία άλλη από το μυαλό του Έλληνα οδηγού. Μία αποδεδειγμένα αξιόπιστη και συνάμα οικονομική  λύση είναι το υγραέριο (LPG), το οποίο έχει κατακτήσει μεγάλο μέρους του κοινού (την τελευταία δεκαετία) ενώ συνεχίζει να κερδίζει οπαδούς χρόνο με το χρόνο. Το υγραέριο είναι κατά 50% πιο οικονομικό από την βενζίνη και 20% από το diesel με αποτέλεσμα να αποδεικνύεται σωτήριο για πορτοφόλι και περιβάλλον.

Η MobileGas δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον κλάδο της υγραεριοκίνησης. Το πλήρες εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό της, σας περιμένει σε ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο περιβάλλον, παρέχοντάς σας τεχνογνωσία, φιλικό περιβάλλον, εγγυημένο αποτέλεσμα και άψογη εξυπηρέτηση σε προσιτές τιμές.                                     Καλέστε:  6972328846

Χρησιμοποιούν μόνο πιστοποιημένα συστήματα υγραεριοκίνησης (κιτ υγραεριοκίνησης) που έχουν εγγυημένη, εξαιρετική απόδοση και υψηλή αξιοπιστία.Τα συστήματα υγραερίου που εγκαθιστά είναι εκείνα των δημοφιλών εταιρειών Lovarto, Nevo, Landirenzo. Πρόκειται για συστήματα αξιόπιστα, υψηλής απόδοσης και σαφώς δοκιμασμένα σε παρά πολλά αυτοκίνητα (διεθνώς).

Με αυτόν τον τρόπο η MobileGas έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της και την αναγνώριση στο χώρο της υγραεριοκίνησης στη χώρα μας. Δίνει μεγάλη έμφαση στην άμεση και όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση σε όσους την επισκέπτονται, παρέχοντας στους πελάτες της την καλύτερη δυνατή συμβουλή και ανάλυση των πλεονεκτημάτων του υγραερίου.
Στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, εκτός από τοποθέτηση και συντήρηση συστημάτων υγραεριοκίνησης  μπορείτε να κάνετε και Service ( πλήρη επισκευή και συντήρηση του οχήματος σας).

MOBILE GAS
Καλέστε:  6972328846
Δείτε με 1 κλικ: https://www.facebook.com/MobileGas.gr/about/

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)