Το CNG είναι ο βασιλιάς της αεριοκίνησης!

9639 Επισκέψεις στο άρθρο

Όλοι οι Top Expert εγκαταστάτες του συστήματος Cng συμφωνούν! Το Cng είναι το πιο οικονομικό και καθαρό καύσιμο κερδίζοντας μέρα με τη μέρα αρκετούς οπαδούς. Δες τι λένε οι top εγκαταστάτες για τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου και τι πρέπει να προσέξεις κατά την μετατροπή

coral gas
MASTER DIRECT
Η σημαντική άνοδος των τιμών βενζίνης και πετρελαίου το τελευταίο δίμηνο ωθεί τους οδηγούς να αναζητούν φθηνότερη αλλά και αξιόπιστη λύση στα εναλλακτικά καύσιμα, με το CNG να κερδίζει οπαδούς.
Το φυσικό αέριο, άλλωστε, αποτελεί το οικονομικότερο καύσιμο σε σχέση με τη βενζίνη (80% φθηνότερο με τις τρέχουσες τιμές), αλλά ακόμη και το υγραέριο (25% φθηνότερο). Ωστόσο, το περιορισμένο δίκτυο πρατηρίων βάζει τους οδηγούς σε δεύτερη σκέψη. Πάντως, η ΔΕΠΑ προχωρεί τις διαδικασίες για την επέκταση του δικτύου.

Ούτε το κόστος εγκατάστασης πρέπει να προκαλεί προβληματισμό, καθώς η ευελιξία στην πληρωμή που προσφέρουν οι εγκαταστάτες σε συνδυασμό με την… αυτοχρηματοδότηση (το μηνιαίο ποσό εξοικονόμησης χρημάτων έναντι της βενζίνης, γίνεται η μηνιαία δόση προς τον εγκαταστάτη), δεν σας αναγκάζουν να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Το σημαντικό, ωστόσο, είναι οι οδηγοί που θέλουν να εγκαταστήσουν σύστημα αεριοκίνησης να επιλέγουν προσεκτικά εγκαταστάτη εξετάζοντας την εξυπηρέτηση, το σύστημα που τοποθετείται, αν είναι εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο το προσωπικό, τις τιμές και παροχές και το aftersalesservice.
 
Αυτό το μήνα μιλήσαμε με 8 γνωστούς στην αγορά, για την καλή δουλειά τους εγκαταστάτες. Ζητήσαμε την δικιά τους εικόνα για την αγορά του φυσικού αερίου. Διαβάστε τι μας είπαν
 
 Διαβάστε περισσότερα άρθρα. Με 1 κλίκ εδώ !
 
Αφοί Χάιδου: Το οικονομικότερο – Το καλύτερο – Και δεν ταλαιπωρεί τον κινητήρα
 
Το φυσικό αέριο είναι το καλύτερο καύσιμο και δεν ταλαιπωρεί τον κινητήρα, αναφέρει ο κ. Γιώργος Χάιδος, τεχνικός και ιδιοκτήτης της Αφοί Χάιδου Ο.Ε. Το γεγονός αυτό συνδυασμένο με την ιδιαίτερα χαμηλή τιμή του, καθιστά το φυσικό αέριο μία εξαιρετική επιλογή εναλλακτικού καυσίμου. Μόνο «αγκάθι», η έλλειψη πρατηρίων CNG εκτός Αθήνας, Θεσσαλονίκης και του εθνικού οδικού άξονα μεταξύ της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας.
Πάντως, η εγκατάσταση συστήματος αεριοκίνησης αποφέρει πολλά οφέλη στον οδηγό από πλευράς οικονομίας καυσίμου, εξοικονόμησης χρημάτων και προστασίας του κινητήρα, υπογραμμίζει ο κ. Χάιδος, τονίζοντας ότι καθοριστικό ρόλο παίζει η επιλογή εγκαταστάτη.

Η εταιρεία Αφοί Χάιδου είναι συνεργείο πιστοποιημένο από τη ΔΕΠΑ και την TUV Austria Hellas, για την εγκατάσταση και τη μετατροπή οχημάτων σε CNG. Διαθέτει καταρτισμένους τεχνικούς και εμπειρία που της επιτρέπουν να αντιμετωπίζει ακόμη και ιδιαίτερα δύσκολες περιπτώσεις. Είναι το συνεργείο που εγκατέστησε το πρώτο σύστημα BLF (άμεσος ψεκασμός) στην Ελλάδα.
 
Τip: Τρόποι χρηματοδότησης
Έως και 12 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας
 
 
Στάθης Σ&Ν: Πρώτα κοιτάμε τις ανάγκες του οχήματος, την ποιότητα υλικών & εγκατάστασης και στο τέλος και την τιμή
 
Το μεγάλο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν αρκετοί οδηγοί το τελευταίο διάστημα προκειμένου να ενημερωθούν για το CNG φυσικό αέριο επισημαίνει ο κ. Στυλιανός Στάθης, Γενικός Διευθυντής της Ford Στάθης Σ&Ν, τονίζοντας ότι το αρχικό ενδιαφέρον πολλές φορές καταλήγει στην εγκατάσταση αεριοκίνησης.
Σύμφωνα με τον κ. Στάθη, η τιμή αποτελεί πολύ σημαντικό κριτήριο για το κοινό, θα πρέπει όμως να είναι η τελευταία ερώτηση προς τον εγκαταστάτη, διότι η τιμή καθορίζεται από τις ανάγκες του οχήματος, την ποιότητα των υλικών, που θα χρησιμοποιηθούν και την ποιότητα της εγκατάστασης.  

Η Στάθης Σ&Ν επιδεικνύει μεγάλη αίσθηση ευθύνης προς τον πελάτη και το αυτοκίνητό του και διαθέτει γνώση, καταρτισμένο προσωπικό, άρτιο εξοπλισμό, ακολουθεί τις προδιαγραφές που δίνονται από τον κατασκευαστή του οχήματος και τον κατασκευαστή της συσκευής CNG,διαθέτει πιστοποιήσεις ISO, χρησιμοποιεί υλικά ανώτερης ποιότητας, ενώ ακολουθεί τις προδιαγραφές και κανόνες ασφαλούς εγκατάστασης.

Όσον αφορά το δίκτυο των πρατηρίων CNG, το οποίο δεν είναι επαρκές, ο κ. Στάθης εκτιμά ότι θα πρέπει σε κάθε πόλη να υπάρχει πρατήριο και ευελπιστεί ότι στο επόμενο διάστημα τα πρατήρια θα αυξάνονται συνέχεια.
 
Tip: Τρόποι χρηματοδότησης
Από 6 έως και 24 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας
 
Κ. Kρητίδης: Καύση 2πλου καυσίμου & αυτονομία, κάνουν το Cng ελκυστικότερο!
 

Αυξημένο ενδιαφέρον για το εναλλακτικό καύσιμο CNG, παρατηρεί και ο κ. Κώστας Κρητίδης, Τεχνικός Διευθυντής της Kρητίδης Κ. &Σια Ο.Ε.
Ως ένα από τα κορυφαία συνεργεία μετατροπής οχημάτων σε CNG,η εταιρεία Κ. Κρητίδης διαθέτει τεχνογνωσία όλων των συστημάτων ψεκασμού των κατασκευαστών και των λειτουργικών τους συστημάτων, για τη σωστή επιλογή του κατάλληλου συστήματος CNG.

Είναι αδειοδοτημένος εγκαταστάτης από το Υπουργείο Μεταφορών με πιστοποιήσεις, καθώς και εξουσιοδοτημένο συνεργείο από την Fisikon της ΔΕΠΑ, με πιστοποίηση από την TUV Austria, με πολύ αυστηρά κριτήρια προδιαγραφών. Επίσης, είναι εξουσιοδοτημένο συνεργείο Opel.
Παρέχει στους πελάτες του ευελιξία στην πληρωμή μέσω πιστωτικών καρτών ή αίτησης για δάνειο.

Ο κ. Κρητίδηςεπισημαίνει ότι δημιουργούνται συνεχώς νέα πρατήρια στην Αττική, ενώ υπάρχει ένα πρατήριο ανά νομό στον οδικό άξονα Αθηνών - Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κανένα στην Πελοπόννησο και τα νησιά μας, τονίζει, καταλήγοντας ότι η ύπαρξη ταυτόχρονα της δυνατότητας εναλλαγής της λειτουργίας με βενζίνη, διασφαλίζει ότι δεν θα μείνει το αυτοκίνητο από καύσιμο, αλλά μόνο από CNG

Tip: Τρόποι χρηματοδότησης
Έως και 12 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας και δυνατότητα δανειοδότησης από την Τράπεζα Πειραιώς
 
Auto Marine Gas: Εμπειρία, πιστοποίηση, happy πελάτες. 3 top λόγοι επιλογής εγκαταστάτη!  
 
Ολοένα και περισσότεροι οδηγοί επιλέγουν την τελευταία διετία, το CNG ως καύσιμο για τις επαγγελματικές και ιδιωτικές μετακινήσεις, λόγω της εξοικονόμησης χρημάτων, τονίζει ο κ. Μανώλης Χατζηεμμανουήλ, τεχνικός και συνιδιοκτήτης της AutoMarineGasΧατζηεμμανουήλ – Κυριακίδης Ο.Ε.
Τα κορυφαία συνεργεία για εγκατάσταση συστήματος αεριοκίνησης θα πρέπει να διαθέτουν άριστα καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό, μέσω συνεχούς ενημέρωσης για την εξέλιξη των συστημάτων αέριου καυσίμου. Επίσης, ως επιχείρηση απαιτείται  να είναι πιστοποιημένη και να εμπνέει εμπιστοσύνη στους πελάτες της, η οποία κατακτάται με αξιόπιστα συστήματα αερίου καυσίμων.

Η AutoMarineGas, πέραν όλων των παραπάνω, έχει πολυετή εμπειρία πάνω στα συστήματα αερίου καυσίμου, με ζωντανή διαφήμιση τους ικανοποιημένους πελάτες της. Οι πελάτες της την επιλέγουν καθώς, πέραν των απαιτούμενων πιστοποιήσεων, διαθέτει πλήρη εξοπλισμό, άριστη γνώση αντικειμένου και αξιόπιστο αποτέλεσμα.
 
Τip: Τρόποι χρηματοδότησης
Έως και 6 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας
 
 Αυτές είναι. Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προτάσεις της αγοράς ! Δείτε με 1 κλίκ..
 
GASTheodorou: Αυξήθηκε η ζήτηση του. Την καλύπτουμε μέσω δικτύου 75 σημείων
 
Το τελευταίο διάστημα, παρατηρείται έντονη αύξηση ζήτησης για μετατροπές σε εναλλακτικά καύσιμα, με το φυσικό αέριο να κινεί περισσότερο το ενδιαφέρον, λόγω της πολύ χαμηλής τιμής του, επισημαίνει ο κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος, Υπεύθυνος της Εμπορικής Διεύθυνσης της GAS Theodorou.

Η GAS Theodorouπαρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, πάνω σε μετατροπή CNG, που περιληπτικά αποτελείται απόκορυφαία Συστήματα νέας γενεάς ZAVOLI, Γραπτή Εγγύηση και για το σύστημα και για τον κινητήρα, μεγάλη ποικιλία δεξαμενών CNG και δ) οργανωμένο δίκτυο 75 Συνεργείων σε όλη την Ελλάδα, για δωρεάν AfterSaleService
 
Τip: Τρόποι χρηματοδότησης
Ευέλικτοι τρόποι εξόφλησης
 
 
GAS Stefanidhs: Εγκαταστάτης, σύστημα, υπηρεσίες after sales. 3πτυχο ικανοποίησης του κατόχου!
 
Η αύξηση της τιμής της βενζίνης το τελευταίο δίμηνο οδηγεί πολλούς οδηγούς στην εγκατάσταση συστήματος CNG, αν και το περιορισμένο δίκτυο πρατηρίων αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, επισημαίνει ο κ. Γιώργος Στεφανίδης, τεχνικός και ιδιοκτήτης της Gas Στεφανίδης.

Όπως επισημαίνει, οι οδηγοί που θέλουν να εγκαταστήσουν σύστημα αεριοκίνησης θα πρέπει να προσέχουν – εξετάζουν 3 πράγματα:  τον εγκαταστάτη, το σύστημα που βάζουν και το after sales service.
Οι τεχνικοί της GASΣτεφανίδης διαθέτουν εμπειρία και συνεχώς ενημερώνονται για τις εξελίξεις καθώς διαβλέπουν προοπτικές στην αεριοκίνηση.
 
Τip: Τρόποι χρηματοδότησης
Έως και 12 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας
 
 
Σαββόπουλος – Αλεξίου: Τα λίγα ακόμα πρατήρια «κρατάνε πίσω» τη ζήτηση.
 
Μικρή ζήτηση για συστήματα αεριοκίνησης «βλέπει» ο κ. Χρήστος Αλεξίου, τεχνικός και συνιδιοκτήτης της Ι. Σαββόπουλος-Χ.Αλεξίου Ο.Ε. Η χαμηλή ζήτηση οφείλεται στο περιορισμένο δίκτυο πρατηρίων, αφού οι δεξαμενές που τοποθετούνται στα οχήματα είναι μικρής χωρητικότητας και βαριές.
Η εταιρεία Ι. Σαββόπουλος-Χ.Αλεξίου Ο.Ε. είναι εξουσιοδοτημένος εγκαταστάτης, όλοι οι τεχνικοί της είναι αδειοδοτημένοι, ενώ προσφέρει πρόσθετες εργασίες για την καλύτερη λειτουργία του αυτοκινήτου μετά την εγκατάσταση.
 
Bροχίδης – Χατζής: Διπλό καύσιμο Diesel – Cng. Τοποθετούμε & Συντηρούμε με επιτυχία!
 
Αύξηση των οδηγών που στρέφονται στο φυσικό αέριο ως καύσιμο, εξαιτίας της αύξησης των τιμών βενζίνης και πετρελαίου, παρατηρεί στέλεχος της Βροχίδης - Χατζής Α.Ε.

Η εταιρία συγκαταλέγεται στις πρώτες πανελληνίως που εγκρίθηκαν ως εγκαταστάτες συστημάτων φυσικού αερίου και η μοναδική που τοποθέτησε σε στόλους αυτοκινήτων diesel συστημάτων διπλού καυσίμου (diesel - cng ) και φυσικά τους συντηρεί.
 
Tip: Τρόποι χρηματοδότησης;
Με πιστωτικές κάρτες και δάνειο τράπεζας
 
 
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)