EuropeGas

    16248 Επισκέψεις στο άρθρο

    EuropeGAS δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου και της κατασκευής συστημάτων υγραερίου (LPG) και φυσικού αερίου (CNG) εδώ και πάνω από 25 χρόνια.
     
    Η εταιρεία αναλαμβάνει την κατασκευή προϊόντων για μετατροπές αυτοκινήτων σε LPG και CNG, διαθέτοντας μια τεράστια ποικιλία αξεσουάρ και προϊόντων τα οποία όχι μόνο είναι ΑΡΙΣΤΗΣ ποιότητας αλλά είναι και κατασκευασμένα σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
     
    Τα προϊόντα της EuropeGAS είναι δημοφιλή τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ το πιο διαδεδομένο προϊόν της είναι το LPG/CNG Sequental Gas Injection System OSCAR-N.
     
    Επιπλέον, η εταιρεία είναι βραβευμένη με το Πιστοποιητικό Εταιρικής Αξιοπιστίας, ένα από τα σημαντικότερα και πιο αξιόπιστα Ευρωπαϊκά πιστοποιητικά.
     
    Το ανθρώπινο δυναμικό που απαρτίζει την EuropeGAS είναι επίσης άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο στα προϊόντα LPG και CNG και φροντίζουν να ενημερώνονται διαρκώς για τις νέες εξελίξεις και να διατηρούν τα προϊόντα και τον εξοπλισμό της εταιρείας σύμφωνα με την τελευταία τεχνολογία.
     
    Εάν σκέφτεστε να κάνετε μετατροπή στο αυτοκίνητό σας σε LPG ή CNG, τώρα ξέρετε τι να ζητήσετε!

    EUROPE GAS
    Καλέστε:    21 0964 4456
    Δείτε:               www.europegas.com.gr/
    Ακολουθήστε:  www.facebook.com/europegas

    Kοινοποίησε το »

    coral gas
    MASTER DIRECT

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)