KONCars

    16268 Επισκέψεις στο άρθρο

    Η KonCars είναι ένα σύγχρονο συνεργείο, το οποίο προσφέρει Value for money Service επισκευής ή αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας. Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής - συντήρησης αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον έχει εξειδίκευση στην τοποθέτηση υγραερίου και συνεργασία με τις μεγαλύτερες και πιο διακεκριμένες εταιρείες στο χώρο του LPG, όπως η LOVATO.

    Το προσωπικό του συνεργείου αποτελείται από τεχνικούς που έχουν επενδύσει στη δια βίου γνώση. Ο συνεχόμενος εμπλουτισμός γνώσεων είναι βασικό χαρακτηριστικό τους. Αυτό βοηθά στην εξέλιξη της ικανότητας ενός μηχανικού και όφελος στον τελικό καταναλωτή ο οποίος βρίσκει πάντα ΛΥΣΗ στα ζητήματα ακόμα και των πιο απαιτητικών επισκευών. Είναι ειδικοί και μπορούν να προσφέρουν special υπηρεσίες όπως:

    • Service αυτοκινήτων
    • Φανοποιείο
    • LPG Mετατροπές
    • LPG service
    • Προετοιμασία για ΚΤΕΟ 
    Top Expert εγκαταστάτης
     
    Η KonCars διαθέτει πείρα, σύγχρονο, τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και τεχνικές γνώσεις, για να πραγματοποιήσει αξιόπιστες μετατροπές κινητήρων σε διπλού καυσίμου με υγραέριο. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και πιο διακεκριμένες εταιρείες στο χώρο του LPG, όπως η LOVATO.  Έτσι λοιπόν αν της αναθέσετε την μετατροπή του αυτοκίνητου σας, εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα.
     
    KONCARS
    Καλέστε:  2114035966 
    Ακολουθήστε: https://www.facebook.com/koncarsgr/

    Kοινοποίησε το »

    coral gas
    MASTER DIRECT

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)