Στην εταιρεία Autogas Tuning έγινε μετατροπή σε υγραεριοκίνητο μιας Mercedes ML 350, όπου τοποθετήθηκε σύστημα LPG της AEB.

Μηδενική απώλεια αποθηκευτικού χώρου και μεγάλη αυτονομία χάρη στη δεξαμενή των 66 λίτρων.

Η σωστή ταξινόμηση/στήριξη των εξαρτημάτων, εξασφαλίζει την απροβλημάτιστη λειτουργία του κινητήρα.

Τοποθέτηση LPG σε Mercedes ML

Διαβάστηκε από 3540 αναγνώστες

Η Autogas Tuning που δραστηριοποιείται στην τοποθέτηση συστημάτων υγραερίου ή φυσικού αερίου σε όλους τους τύπους κινητήρων, εγκατέστησε σε Mercedes ML με Zavoli Zetas πνεύμονα.

 
Στην εταιρεία Autogas Tuning υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθούν συστήματα LPG και CNG σε μοτέρ πολλαπλού, άμεσου ψεκασμού, turbo, καθώς και υβριδικούς, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα μοντέλων.

Μάλιστα, η
Autogas Tuning αναλαμβάνει μετατροπές οχημάτων σε υγραεριοκίνητα ή αεριοκίνητα, χρησιμοποιώντας συστήματα από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, όπως επισημαίνει η εταιρεία, ενώ συνοδεύει τις υπηρεσίες της με γραπτή εγγύηση μετατροπής και καλής λειτουργίας του κινητήρα, αναλαμβάνοντας παράλληλα και το εξειδικευμένο after sales service.

Ένα τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα επιτυχημένης εργασίας για την εταιρεία
Autogas Tuning αποτελεί η μετατροπή σε υγραεριοκίνητο μιας πολυτελούς Mercedes ML 350 όπου τοποθετήθηκε σύστημα LPG της ΑΕΒ, μπεκ HANA, πνεύμονας Zavoli Zetas. Επιπλέον, στον χώρο της ρεζέρβας του πολυτελούς μοντέλου εγκαταστάθηκε δεξαμενή υγραερίου χωρητικότητας 66 λτ.

Στο πλαίσιο αυτό, οι μηχανικοί της εταιρείας Autogas Tuning επισημαίνουν ότι ο εγκέφαλος του συστήματος εξασφαλίζει την ομαλή και σωστή λειτουργία του οχήματος. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός πως με την έξυπνη τοποθέτηση της δεξαμενής καυσίμου, δεν υπάρχει η παραμικρή απώλεια στους αποθηκευτικούς χώρους του αυτοκινήτου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την Autogas Tuning.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ