Vialle: Καινοτόμα οικονομία

8026 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Vialle Autogas Systems B.V είναι μια ηγέτιδα δύναμη παγκοσμίως στον τομέα της ανάπτυξης και παραγωγής συστημάτων εναλλακτικών καυσίμων

coral gas
MASTER DIRECT
Από την ίδρυσή της το 1967, η ολλανδική εταιρεία Vialle, έχει εδραιώσει μία εξέχουσα θέση χάρη στα καινοτόμα συστήματα αεριοκίνησης που παράγει και διανέμει στους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το πρωτοποριακό σύστημα  Liquid Si (τεχνολογία έγχυσης υγραερίου υγρής φάσης), που χρησιμοποιείται εκτεταμένα σε επιβατικά αυτοκίνητα, αποτελεί πατενταρισμένη τεχνολογία της Vialle.
Το σύστημα προσφέρει μηδενικό κόστος συντήρησης, χαμηλότερη κατανάλωση έως και 15% σε σύγκριση με άλλα συστήματα LPG, εκπομπές ρύπων σύμφωνα με τον κανονισμό EURO 5 & EURO 6 και παράλληλο ψεκασμός βενζίνης με δυνατότητα απενεργοποίησης. Το εξελιγμένο αυτό σύστημα συνιστάται για κινητήρες με 4 έως 8 κυλίνδρους
 
Σύστημα Direct Blue για κινητήρες άμεσου ψεκασμού

Με την ανάπτυξη του συστήματος Direct Blue, η Vialle επιβεβαίωσε γιΆ άλλη μια φορά την ηγετική της θέση στην παραγωγή συστημάτων με εναλλακτικό καύσιμο και στα συστήματα υγραερίου. Το Direct Blue  είναι το επόμενο βήμα στην ανάπτυξη του LPdi συστήματος με τη διαφορά πως είναι ένα universal σύστημα και μπορεί να τοποθετηθεί σε όλα τα μοντέλα με σύστημα άμεσου ψεκασμού βενζίνης. Με το σύστημα Direct Blue η υγρή μορφή εισάγεται στους κυλίνδρους μέσω των μπεκ της βενζίνης. Η εκκίνηση γίνεται με LPG και δεν απαιτείται η χρήση βενζίνης, το κόστος συντήρησης είναι μηδενικό, δεν υπάρχει διαφορά στις επιδόσεις του οχήματος και προσφέρεται με εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών ή 100.000 χλμ. Με το σύστημα Direct Blue, εφόσον δουλεύει με άμεσο ψεκασμό, τα φίλτρα δεν χρειάζονται αλλαγή. Ένα ακόμα συν είναι ότι δεν χρειάζεται καμμία αλλαγή στο σύστημα ψύξης, για να μπορεί η ιπποδύναμη του κινητήρα να  παραμείνει σταθερή. Ο άμεσος ψεκασμός με το οικολογικά καθαρό υγραέριο μπορεί να μειώσει την εκπομπή καυσαερίων με 20%.Ο άμεσος ψεκασμός δίνει τη δυνατότητα για ακριβή μέτρηση της ποσότητας του καυσίμου που πρέπει να ψεκαστεί. Αυτό εγγυάται την πλήρη απόδοση του συστήματος με μικρή κατανάλωση καυσίμου.

 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)