Zavoli & νέα γενιά συστημάτων!

9659 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα συστήματα υγραερίου και φυσικού αερίου της Zavoli, καθώς και τα σχετικά εξαρτήματα της ιταλικής φίρμας, φημίζονται για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους καθώς πριν και μετά την παραγωγική διαδικασία διενεργείται ενδελεχής ποιοτικός έλεγχος.

coral gas
MASTER DIRECT
Η ιταλική εταιρία Zavoli ιδρύθηκε το 1993 στην Τσεζένα και σύντομα έγινε κυρίαρχος στην παγκόσμια αγορά Συστημάτων Αεριοκίνησης (Υγραεριοκίνησης και Φυσικό Αέριο Κίνησης) με την σχεδίαση, την παραγωγή και την εγκατάστασή τους. H Ζavoli προωθεί μέσω των προσεκτικά επιλεγμένων αντιπροσώπων τα προϊόντα της σε πάνω από 30 χώρες.

Η παραγωγή των Συστημάτων Αεριοκίνησης γίνεται στα σύγχρονα κέντρα παραγωγής στην έδρα της εταιρείας (Tσεζένα) σε ένα χώρο 5.000 τετραγωνικών μέτρων, με σύγχρονα και καινοτόμα συστήματα ψηφιακού ελέγχου, τα οποία εξασφαλίζουν τη μέγιστη ακρίβεια.

Όλες οι διαδικασίες παραγωγής είναι καθετοποιημένες, και εκτελούνται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και σε συμμόρφωση με το πρότυπο ISO9001.

Χάρη στον  ενδελεχή ποιοτικό έλεγχο, που διενεργείται σε κάθε προϊόν πριν και μετά την παραγωγική διαδικασία, η Zavoli καταφέρνει μέγιστη αξιοπιστία και κορυφαία ποιότητα στα προϊόντα της.
Οι νέες διαδικασίες έρευνας και βελτίωσης καθιστούν την Zavoli ως την πλέον αξιόπιστη εταιρία Αεριοκίνησης στον κόσμο, και τα προϊόντα της ως τα πλέον αποτελεσματικά.

Τα σύγχρονα Συστήματα Αεριοκίνησης της ZAVOLI χωρίζονται σε 3 βασικές κατηγορίες:
  • Πολλαπλού Ψεκασμού (Multipoint Injection)
  • ¶μεσου Ψεκασμού (Direct Injection)
  • Υβριδικά. Με χρήση αερίου μόνο τις στιγμές που χρησιμοποιείται ο βενζινοκινητήρας και όχι ο ηλεκτροκινητήρας .

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η νέα γενιά Συστημάτων Bora by Zavoli,  τα οποία υιοθετούν μια καινοτόμα και εντυπωσιακή Τεχνολογία, τόσο στον εγκέφαλο (ECU) του αερίου (για υγραέριο & φυσικό αέριο κίνησης), όσο και στους εγχυτές (μπεκ) αερίου.

Συγχρόνως, η συνεχόμενη εξέλιξη πάνω στις νέες γενεές κινητήρων, οδηγεί στη βελτίωση και στην αναβάθμιση των συστημάτων για κινητήρες  άμεσου Ψεκασμού BORA DIRECT, ως συνέχεια της σειράς συστημάτων άμεσου ψεκασμού Alisei by Zavoli, με νέο αναβαθμισμένο και εξελιγμένο λογισμικό, αναπτυγμένο εξΆ ολοκλήρου στα εργαστήρια της Zavoli, με επαναστατικά, για την αγορά της Αεριοκίνησης, χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, οι νέοι Εχγυτές (μπεκ) αερίου PANJET ,όπως και τα προηγούμενα μπεκ της Zavoli 100PAN, προσφέρουν ευέλικτους τρόπους τοποθέτησης, διαθέτουν πιο γρήγορους και ακριβείς χρόνους έγχυσης ικανούς να καλύψουν πλήρως τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές λειτουργίας των σύγχρονων κινητήρων.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)