24 ωρες self service πλυντήριο αυτοκινήτων

17514 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην Subito Self Wash 24h μπορείτε να πλύνετε το αυτοκίνητό σας χρησιμοποιώντας σύγχρονα μηχανήματα και ειδικά χημικά. Μπορείτε να διαλέξετε από πολλά προγράμματα, εύκολα και οικονομικά.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - electrologio.gr
ΒΑΛΕΟΝΤΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ Ε.Ε. - BOSCH CAR SERVICE
Γνωρίζετε πως πρέπει πλένετε τακτικά το εξωτερικό του αυτοκινήτου, ώστε λεκέδες, όπως περιττώματα πουλιών, ρετσίνι δένδρων και έντομα να αφαιρούνται άμεσα; Διότι σε διαφορετική περίπτωση «ψήνονται» μαζί με το βερνίκι και προκαλούν ακόμα και ξεφλούδισμα του χρώματος, όταν τελικά αφαιρεθούν.  Από την άλλη αν λάβουμε υπόψιν μας ότι ο μέσος ημερήσιος χρόνος παραμονής ενός Έλληνα οδηγού εντός του αυτοκινήτου του, ανέρχεται στις 2,5 ώρες, επιβάλλεται λοιπόν να πραγματοποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ένας πολύ καλός καθαρισμός τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μας.

Όμως το σωστό πλύσιμο απαιτεί και τα κατάλληλα προϊόντα. Δεν είναι άντε γέμισε ένα κουβά με ζεστό νερό, πέτα μέσα σαπούνι για τα πιάτα... και τρίψε με τη σκούπα…  Αν είσαι ένας απο αυτούς που τους αρέσει να πλένουν το αυτοκίνητο τους και το θεωρούν διασκέδαση, πρέπει να ξέρεις ότι για το σωστό καθαρισμό του εξωτερικού πρέπει να πλένετε το αυτοκίνητό σας χρησιμοποιόντας εδικά προϊόντα και καθαρά πανιά μικροΐνας. Βούρτσες και ακατάλληλα καθαριστικά χαράσσουν και διαβρώνουν το χρώμα με αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα να καταστρέφεται. 

Τέτοια προϊόντα και εργαλεία μπορείτε να τα βρείτε στην Subito Self Wash 24h

Η Subito Self Wash 24h είναι ένα από τα πιο σύγχρονα πλυντήρια self service, μόλις δύο βήματα από το κέντρο της Αθήνας. Θα βρείτε σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και ειδικά καθαριστικά της Polarchem για να πλύνετε μόνος σας το αυτοκίνητο σας γρήγορα, εύκολα και οικονομικά. Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας θα βρείτε ανέπαφο πλύσιμο, χωρίς χρήση βούρτσας, για να προστατέψετε στο μεγαλύτερο βαθμό το χρώμα του αυτοκινήτου σας! Στις εγκαταστάσεις του πλυντηρίου υπάρχουν 4 θέσεις πλύσης αυτοκινήτων και Mini Van και 2 θέσεις πλύσης μοτοσυκλέτων (με ειδικά σαμπουάν πλυσίματος για αυτές). Μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μία σειρά εξειδικευμένεων προγραμμάτων, που θα σας επιτρέψουν να πλύνετε μόνοι σας το αυτοκίνητό σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Ποια είναι αυτά τα Προγράμματα;

Αρχικά θα ξεκινήσετε με το Πρόγραμμα 1, κατά το οπόιο θα ψεκάσετε με το ειδικό υγρό ζαντών, το οποίο διασπά την βρωμιά της ζάντας όσο βρώμικη και αν είναι. Στην συνέχεια θα προχωρήσετε στο Πρόγραμμα 2 όπου θα ψεκάσετε από απόσταση 30cm (από κάτω προς τα επάνω) με τον ειδικό αφρό διάσπασης ρύπων. Ο αφρός αυτός - γνωστός και ως Snow Foam, - λειτουργεί ως πρόπλυση διασπώντας βρωμιά, κουτσουλιές και ρύπους. Αναφορικά τα προγράμματα 1 & 2 θα τα βρείτε στην Αττική μόνο από την Subito Self Wash 24h.

Στην συνέχεια διαλέγοντας το Πρόγραμμα 3 θα πλύνετε τις ζάντες και όλη την επιφάνεια του οχήματος με ζεστό νερό και άφθονο σαπούνι, ψεκάζοντας από απόσταση 25cm. Χρησιμοποιώντας ένα ειδικά περιστρεφόμενο πιστόλι υψηλής πίεσης, μπορείτε να στοχεύσετε ακόμα και τα πιο δύσκολα και κρυφά σημεία του αυτοκινήτου σας.

Εάν το όχημα σας έχει άλατα από λασποβροχή θα χρειαστείτε απαραίτητα την πολύ μαλακή βούρτσα του Προγράμματος 4, αφού τα άλατα αυτά, επειδή είναι όξινα, κάνουν επικάθηση στο βερνίκι του οχήματος σας. Αυτό σημαίνει ότι αφαιρούνται μόνο με τριβή. Στο Πρόγραμμα αυτό θα χρησιμοποιήσετε τρία διαφορετικά σαπούνια με υψηλή περιεκτικότητα γυαλιστικού, τα οποία προσφέρουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Προχωρώντας στο Πρόγραμμα 5 θα ξεπλύνετε το όχημά σας με νερό σε υψηλή πίεση, ώστε να διώξετε το σαπούνι των προηγούμενων προγραμμάτων, Ξεκινήστε από τον ουρανό και συνεχίστε προς τα κάτω στις υπόλοιπες επιφάνειες του αυτοκινήτου.

Στο Πρόγραμμα 6 μία μεγάλη ποσότητα από Μicro Wax θα αναλάβει να κερώσει το όχημα σας με κερί νανοτεχνολογίας της Polarchem, το οποίο διαθέτει και μοναδικό άρωμα άγριας ορχιδέας. Πρόκεται για ένα κερί που δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας από τις καιρικές συνθήκες (ακτίνες ηλίου και καυσαέρια) και βγάζει όλη την γυαλάδα του χρώματος. Έτσι το όχημα σας θα αστράφτει για μεγάλο χορνικό διάστημα και θα δείχνει όπως την πρώτη μέρα που το αγοράσατε.

Τέλος, στο Πρόγραμμα 7 με μόλις 0,50 cents θα ξεπλύνετε το όχημά σας και πάλι από πάνω προς τα κάτω με το ειδικά επεξεργασμένο (από 3 στάδια) απιωνισμένο νερό. Το εν λόγω νερό έχει την ιδιότητα, όταν αναπτύξετε ταχύτητα πάνω από 70 χλμ/ώρα να μην αφήνει κανένα στίγμα σε λαμαρίνα και τζάμια.

Φυσικά, αν το επιθυμείτε, μετά το εξωτερικό πλύσιμο και με 0,50 cents, υπάρχει ειδικό μηχάνημα, με το οποίο μπορείτε να βάλετε γυαλιστικό στα λάστιχα του οχήματος σας και να ψεκάσετε το εσωτερικό (πατάκια και υφασμάτινες επιφάνειες) με άρωμα άγριας ορχιδέας.

Λειτουργεί κάθε μέρα όλο το 24-ωρο.

SUBITO SELF WASH 24H
Καλέστε: 2160704593
Δείτε με 1 κλικ: https://www.facebook.com/Subitoselfwash24h/?ref=page_internal