Ώρα για Α/C Service: Tips & Experts Offers!

7610 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/5/2020

Καλοκαίρι και κλιματισμός πάνε... πακέτο. Ειδικά στο αυτοκίνητό! Δες ποια είναι τα πιο συχνά λάθη στη χρήση του, πως θα το συντηρήσεις σωστά, αλλά και κάποιους από τους Top Experts, που υπάρχουν στην αγορά.

 
Ειδικά τώρα το καλοκαίρι το air condition και ο κλιματισμός αυτοκινήτου έχουν την τιμητική τους μιας και όλοι θέλουμε να οδηγούμε μέσα σε μια δροσερή και ευχάριστη καμπίνα και όχι σε ένα κινητό φούρνο. Μάλιστα δεν είναι μόνο θέμα άνεσης, αλλά και ασφάλειας και για αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμάς τις επιπτώσεις της υψηλής θερμοκρασίας όταν οδηγείς το καλοκαίρι.

Ωστόσο, το A/C, όπως και όλα τα υπόλοιπα συστήματα του αυτοκινήτου, πρέπει να λειτουργεί κάτω από κάποιος συγκεκριμένους τρόπους και κανόνες. Παράλληλα θα πρέπει να συντηρείται τακτικά, έτσι ώστε να λειτουργεί σωστά και υγιεινά.

Παρακάτω θα βρείς τα 5 συχνότερα λάθη στη χρήση του κλιματιστικού, όπως επίσης και τι παριλαμβάνει το καλό και εξειδικευμένο A/C service.

Φυσικά, παραθέτουμε και τους Top Experts που υπάρχουν στην αγορά, οι οποίοι θα φροντίσουν ώστε το A/C/ του αυτοκινήτου σου θα δουλεύει ...ρολόι και αυτό το καλοκαίρι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός