Πηγάινοντας στα συνεργεία του δικτύου της Autofit, μπορείτε να πραγματοποιήσετε δωρεάν φθινοπωρινό ελεγχο 3 σημείων και έκπτωση 20% σε ανταλλακτικά και εργασία.

Η Autofit επειδή γνωρίζει ότι οι καθημερινές μετακινήσεις σας με το αυτοκίνητο πρέπει να είναι ασφαλείς, σας προσφέρει μία συμφέρουσα προσφορά για τον φθινοπωρινό έλεγχο του οχήματος σας.

Autofit: Σε όλο το δίκτυο δωρεάν φθινοπωρινός έλεγχος αυτοκινήτου

1267 Επισκέψεις στο άρθρο

Το εκπαιδευμένο δίκτυο επίσημων συνεργατών της Autofit, γνωρίζοντας την σημασία της ασφαλούς καθημερινής μετακίνησης με το αυτοκίνητο και ιδιαίτερα μετά από την όποια θερινή ταλαιπωρία του, προσφέρει έναν εντελώς δωρεάν φθινοπωρινό έλεγχο. Στόχος η ασφάλεια και η ικανοποίηση των κατόχων που εμπιστεύονται το δίκτυο της για τις υπηρεσίες καλής συντήρησης του αυτοκινήτου τους.

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΜΙΧΑΗΛ - CAR DIAGNOSTIC SERVICES

Ήδη σε αρκετές περιοχές της Ελλάδος έχουν πέσει και οι πρώτες βροχές, συνεπώς πρέπει να είστε έτοιμοι για το φθινόπωρο. Οι συνθήκες αυτές, ειδικά και μετά τις καλοκαιρινές διακοπές που χρησιμοποιήσατε υπερβολικά το αυτοκίνητό σας, σίγουρα θα το ταλαιπώρησαν. Αυτό φυσικά εγκυμονεί κινδύνους, που μπορεί να προκαλέσουν κάποια κοστοβόρα ζημιά. Γιατί λοιπόν να ρισκάρετε την οδηγική σας ασφάλεια; Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε ένα συνεργείο, έτσι ώστε να ελεγχθεί διεξοδικά κάθε σπιθαμή του αυτοκίνητου σου.


Η Autofit επειδή γνωρίζει ότι οι καθημερινές μετακινήσεις σας με το αυτοκίνητο πρέπει να είναι ασφαλείς, σας προσφέρει μία συμφέρουσα προσφορά για τον φθινοπωρινό έλεγχο του οχήματος σας.

Η Autofit επειδή γνωρίζει ότι οι καθημερινές μετακινήσεις σας με το αυτοκίνητο πρέπει να είναι ασφαλείς, σας προσφέρει μία συμφέρουσα προσφορά για τον φθινοπωρινό έλεγχο του οχήματος σας.

Κοινοποίησέ το »

Δωρεάν έλεγχος 3 σημείων και 20% έκπτωση στα ανταλλακτικά και στην εργασία

Αυτή την προσφορά θα την βρείτε στο δίκτυο συνεργείων της Autofit. Εκεί, οι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι μηχανικοί θα ελέγξουν διεξοδικά τα 3 καίρια συστήματα του αυτοκινήτου, δηλαδή :

-Σύστημα ανάρτησης
Η ανάρτηση αποτελείται από τα γνωστά σε όλους μας αμορτισέρ, τα ελατήρια, την αντιστρεπτική δοκό και κάποια εξαρτήματα συγκράτησης, όπως αρθρώσεις και ράβδους. Η ύπαρξη συστήματος ανάρτησης είναι ζωτικής σημασίας για ένα αυτοκίνητο, τόσο για την εξασφάλιση υψηλού επιπέδου άνεσης των επιβατών, όσο για την οδική συμπεριφορά και τη βελτίωση της ενεργητικής ασφάλειας. 

-Σύστημα διεύθυνσης
Στην ουσία αποτελεί το σύστημα με το οποίο μπορείτε να δώσετε κατεύθυνση στο αυτοκίνητό σας όταν οδηγείτε. Για την ακρίβεια είναι ένα σύστημα μηχανισμών, οι οποίοι παρέχουν στον οδηγό τη δυνατότητα να διαφοροποιήσει την πορεία του οχήματος. Όπως καταλαβαίνετε αποτελεί το κλειδί για την ασφαλή κυκλοφορία στους δρόμους.

-Σύστημα πέδησης
Το σημαντικότερο σύστημα του αυτοκινήτου που αφορά την ασφάλειά σας είναι το σύστημα πέδησης, δηλαδή τα φρένα. Πατώντας το πεντάλ του φρένου, ουσιαστικά σπρώχνετε τα υγρά από το δοχείο των φρένων, στο υπόλοιπο κύκλωμα και συγκεκριμένα στο πιστόνι της δαγκάνας, η οποία με τα τακάκια, πιέζει τα δισκόφρενα, σταματώντας μέσω τριβής τους τροχούς. Από την παραπάνω διαδικασία, εξαρτάται εν πολλοίς η ασφάλειά σας στο δρόμο και επομένως θα πρέπει να είστε σίγουροι, ότι το σύστημα πέδησης λειτουργεί σωστά. Αν όχι θα πρέπει να απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό.

Γιατί ξεχωρίζει ένα συνεργείο με υψηλή τεχνογνωσίας & την "σφραγίδα" Autofit 

H Autofit είναι ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα συνεργείων στη Ευρώπη. Η παρουσία της είναι εδραιωμένη σε 14 χώρες και συνεργάζεται με 2.154 συνεργεία-μέλη, τα οποία αποτελούν ολοκληρωμένα κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης για αυτοκίνητα και οχήματα έως 3,5 τόνων, όλων των κατασκευαστών.

Όλες οι εργασίες που πραγματοποιούν, είτε πρόκειται για service, είτε πρόκειται για επισκευές τηρούν τις επίσημες προδιαγραφές που έχουν ορίσει οι κατασκευαστές των αυτοκινήτων.

Οι μηχανικοί που απασχολούνται στα κέντρα συντήρησης της Autofit είναι εξειδικευμένοι και έχουν αποκτήσει την απαιτούμενη εκπαίδευση και εμπειρία, με αποτέλεσμα να είναι ικανοί να δώσουν λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Σημειώστε πως η εκπαίδευση τους είναι διαρκής καθώς ο στόχος είναι να ανταποκρίνονται επιτυχημένα και στις ανάγκες που έχουν τα τεχνολογικά προηγμένα συστήματα όλων των νέων μοντέλων της αγοράς.

Πέρα από το ανθρώπινο δυναμικό, τα συνεργεία του δικτύου της Autofit έχουν επενδύσει και στον εξοπλισμό. Συγκεκριμένα διαθέτουν μηχανήματα διάγνωσης και επισκευής, τελευταίας τεχνολογίας, ενώ φροντίζουν να τοποθετούν ανταλλακτικά τα οποία είναι άριστης ποιότητας και πιστοποιημένα.

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών