Best Car & τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ Λιπαντικά!

4086 Επισκέψεις στο άρθρο

Η μεγάλη ψηφοφορία για “Το Καλύτερο Αυτοκίνητο της Χρονιάς” βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Xιλιάδες ήδη οι συμμετοχές (των πρώτων ημερών). Φέτος ψηφίζουν και για το ΠΟΙΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ είναι τα καλύτερα!

ΒΕΚΡΗΣ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ (AUTOUNIT)
ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ
Ο διαγωνισµός-θεσµός για την ανάδειξη του Καλύτερου Αυτοκινήτου της Χρονιάς ονοµάζεται Best Car by AutoΤρίτη και είναι ο διαγωνισµός αυτοκινήτου µε τις περισσότερες συµµετοχές στην Ελλάδα. Πάνω από 40.000 µοναδικοί συµµετέχοντες  ψηφίζουν για το καλύτερο αυτοκίνητο που ήρθε στην ελληνική αγορά ή παρουσιάστηκε στο εξωτερικό µέσα στην χρονιά.
 
Η ψηφοφορία ξεκίνησε και τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν αναμενόμενα  (σε κάποιες κατηγορίες) και “ντέρμπι” σε άλλες  (με εκπλήξεις και “αουτσάιντερς”) !

Φυσικά υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη µέχρι και τις 31 Δεκεµβρίου, που κλείνει η κάλπη.

Ψηφίστε το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς εδώ

Ψηφίστε το καλύτερο επαγγελματικό αυτοκίνητο της χρονιάς εδώ!


Η κλήρωση των 4 µεγάλων τυχερών του διαγωνισµού που κερδίζουν στην κατοχή τους, από ένα αυτοκίνητο για έναν ολόκληρο χρόνο και ξεχνούν service, ασφάλεια και τέλη (αφού είναι όλα πληρωµένα), ανακοινώνονται στα µέσα Ιανουαρίου, στην τελετή απονοµής των βραβείων του διαγωνισµού Best Car, στην οποία δίνονται τα βραβεία στους νικητές (όλων των κατηγοριών) ενώ γίνεται και απευθείας μετάδοση μέσω Live streaming (στο autotriti.gr και στο Facebook).
 
Συµµετοχή
Η ψηφοφορία στο Best Car by AutoΤρίτη γίνεται ηλεκτρονικά, µέσα από ειδική εφαρµογή (για προσωπικoύς υπολογιστές, tablets-κινητά τηλέφωνα) του www.autotriti.gr (No.1 site αυτοκινήτου στην Ελλάδα, µε περίπου 1.500.000 επισκέπτες κάθε µήνα οι οποίοι διαβάζουν κατά μέσο όρο 4,7 σελίδες ο καθένας τους).
  
4 αυτοκίνητα θα είναι φέτος τα µεγάλα δώρα του διαγωνισµού!
  • Νέο Peugeot 208
  • Νέο Ford Puma
  • Νέο Opel Corsa
  • Νέο Renault Clio
Επιπλέον θα κληρωθούν και extra χρήσιµα δώρα για το αυτοκίνητό των τυχερών νικητών, από top ελληνικές επιχειρήσεις-δωροθέτες
που συµµετέχουν-υποστηρίζουν το Best Car 2020!
 
Ξέρετε ότι...
- Ο διαγωνισµός-θεσµός τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών
  (ΥΜΕΤ)
 και της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας (Ε.ΑΣ.Ε).
- To «Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς» στέκεται µεγάλος
   αρωγός στο Best Car 2020 (καθώς η βελτίωση των σύγχρονων αυτοκινήτων, σε
   παθητική & ενεργητική ασφάλεια προάγει τον στόχο του για εκµηδένιση των
   απωλειών σε ανθρώπινες ζωές στον δρόµο)!

- Σηµαντικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς οι οποίες εστιάζουν, µε
  συγκεκριµένες δράσεις εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, στην προαγωγή της
  οδικής ασφάλειας, υποστηρίζουν και ως αρωγοί ή δωροθέτες, τον θεσµό!
 
Τα υπόλοιπα ξεχωριστά δώρα του διαγωνισμού:
Παιδικό κάθισµα
PERAMAX
TO NEO KIDFIX III S: Το πληρέστερο κάθισµα της BRITAX στην κατηγορία 15-36κιλά (3,5 έως 12 ετών).
Full στην Ασφάλεια, Full και στην Ανεση.
Το νέο κάθισµα KIDFIX III S από την BRITAX, κατασκευασµένο στη Γερµανία, αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην σειρά KIDFIX και είναι κατάλληλο για παιδιά µε βάρος από 15 έως 36 κιλά (3,5 έως 12 χρονών).
Σας δίνει την σιγουριά ότι έχετε δώσει στα παιδιά σας  την ασφαλέστερη λύση και ότι έχετε προετοιµαστεί για οποιαδήποτε βόλτα ή ταξίδι µε το αυτοκίνητο.
 
Ανακατασκευή δερµάτινης επένδυσης
CARRERA
Ανακατασκευή ή επιδιόρθωση δερµάτινης  επένδυσης αυτοκίνητου έως 300 ευρώ.

Συµβόλαια οδικής βοήθειας
HELLAS DIRECT
40 τυχεροί από ένα συµβόλαιο οδικής βοήθειας για 6 µήνες (χωρίς κάποια µελλοντική δέσµευση και ανεξάρτητα από την εταιρία στην οποία είναι ασφαλισµένοι). H κάλυψη περιλαµβάνει: µηχανική βλάβη, λάστιχο, µπαταρία, βενζίνη ή απώλεια κλειδιών.

Αντηλιακές Μεµβράνες
ΦΙΛΗΣ GLASS
Τοποθέτηση αντηλιακών µεµβρανών σε ένα ΙΧ! Aπό την ΦΙΛΗΣ Glass, την κορυφαία πανελλαδική εταιρεία επισκευής & αντικατάστασης κρυστάλλων.
Καταστήµατα: Ακαδ. Πλάτωνος & Καλλιθέας, για µία µόνο χρήση, για όλα τα κρύσταλλα εκτός του εµπρόσθιου παρµπρίζ και έως 30/6/2020.
 
Oλική βαφή αυτοκινήτου
Smaltolin S.A
Η Smaltolin S.A. προσφέρει ολική βαφή αυτοκινήτου σε συνεργαζόµενο σύγχρονο φανοβαφείο µε το brand name χρωµάτων αυτοκινήτου Personal.

Premium Διαµονή
3 νύχτες για 2 στην Εύβοια!

ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ
3 διανυκτερεύσεις µε πρωινό.
Στο πολυτελές ξενοδοχείο Αστρολάβος στη Λίµνη Ευβοίας.

2 συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτου
2 τρίμηνα συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτου Ι.Χ.. Με το νέο –πλούσιο σε καλύψεις πρόγραμμα- MyDynamis Excess ! Για όχημα ως 2000 κ.εκ. και ηλικίας ως 15 ετών, οδηγό ηλικίας 28 ως 70 ετών που δεν έχει προκαλέσει ζημιές τα 3 τελευταία χρόνια. Η ανάληψη ή όχι του κίνδυνου παραμένει στη διακριτική ευχέρεια της εταιρίας και βασίζεται στον κανονισμό ανάληψης κινδύνων

2 συμβόλαια ασφάλισης 1ης κατοικίας
Διάρκειας 6 μηνών με το πιο πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης κατοικιών στην αγορά, το Dynamis Home Premium! Αποζημίωση χωρίς απαλλαγές από το πρώτο ευρώ και σε αξία καινούργιου! Η προσφορά αναφέρεται στην ασφάλιση μόνιμης κατοικίας με κεφάλαιο οικοδομής ως 200.000 ευρώ. Η κάλυψη του σεισμού δεν περιλαμβάνεται. Η ανάληψη ή όχι του κίνδυνου παραμένει στη διακριτική ευχέρεια της εταιρίας και βασίζεται στον κανονισμό ανάληψης κινδύνων. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΕΜΑ SERVICE AYTOKINHTOY

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

    ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

    TOPSYSTEM Services – ΤΟΨΗΣ Α.Ε.: Εμπορεία δεκάδων προϊόντων λιπαντικών για κάθε τύπο μηχανήματος. Διακινούνται προϊόντα  WEG lubricants, λιπαντικά RHEINOL της Γερμανικής εταιρείας SWD RHEINOL.

     2382021195 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • FLOR OIL

    FLOR OIL

    FLOR OILΜεγάλη γκάμα λιπαντικών και ορυκτών προϊόντων, καλύπτουν όλες τις ανάγκες! Προτεραιότητα η προσφορά λιπαντικών εξαιρετικής ποιότητας που προστατεύουν κάθε μηχάνημα. 53 χρόνια συνεχούς έρευνας και επαναλαμβανόμενων ελέγχων σε κάθε προϊόν.
     2310684070 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • DYNAMIC KOTE

    DYNAMIC KOTE

    Η εταιρία Dynamic Kote ιδρύθηκε το 2012, με έδρα την Αθήνα και εξειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση λιπαντικών για οχήματα και μηχανήματα για τους κλάδους της βιομηχανίας και της ναυτιλίας.
     2130339110 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

    Τα λιπαντικά Lukoil είναι από τα λίγα λιπαντικά που διαθέτουν εγκεκριμένες πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών. Είναι λιπαντικά πρωτογενή με την πρώτη ύλη τους να προέρχεται από τη Ρωσία.
     2109569972 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

    ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

    Λιπαντικά Meganol!  Γνωστά για την εξαιρετική τους ποιότητα και την εκπληκτική απόδοση. Παρασκευάζονται με το πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας DQS ISO 9001:2015. Υπερπληρούν τις προδιαγραφές των κατασκευαστών.
     2641400805 - 31370 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • TRADE WIND

    TRADE WIND

    Η Trade Wind, κοντά σας από το 1976, δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών με σκοπό την απόλυτη προστασία, επισκευή και συντήρηση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Το ηλεκτρονικό της κατάστημα καλύπτει πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό
     2104111569 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΛΑΔΑΔΙΚΟ

    ΛΑΔΑΔΙΚΟ

    Στο κατάστημά τους μπορείτε να βρείτε όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μπαταρίες αυτοκινήτων, λιπαντικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ αυτοκινήτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Με ένα κλικ στο e-shop τους, ή με μια επίσκεψη στο κατάστημα τους στα Ανω Πατήσια.
     2111136100 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    Στα καταστήματα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Η γκάμα της αποτελείται από καινούρια ανταλλακτικά, γνήσια και ιμιτασιόν Α ποιότητας και αξεσουάρ για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και κάθε είδους όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.
     2105440055 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    Η εταιρέια του κου. Κολοβέντσου Αθανάσιου μετρά σχεδόν 70 χρόνια εμπειρίας στην εμπορεία ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Στο κατάστημα του στην Ελευσίνα θα βρείτε λάδια, λιπαντικά, πρόσθετα βενζίνης και υγρά ψυγείου αυτοκινήτων & φορτηγών Yacco αλλά και διάφορα εξαρτήματα. 
     2105547828 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών