Βρες το καλύτερο συνεργείο για το ντίζελ σου

Διαβάστηκε από 2675 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/5/2018

Εξειδικευμένο προσωπικό - σύγχρονα διαγνωστικά εργαλεία – πιστοποιήσεις – εγγυήσεις. 4 κριτήρια που κάνουν ένα συνεργείο να ξεχωρίζει!

 
Τεχνικοί που έχουν απόλυτη γνώση της τεχνολογίας ντίζελ

Ένας κινητήρας (και όλα τα συστήματα που σχετίζονται με αυτόν) έχει μια ολόκληρη «φιλοσοφία» πίσω από τον τρόπο λειτουργίας του.

Επειδή το κάθε είδος κινητήρα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποία το κάνουν να διαφέρει από τα άλλα, θα πρέπει να προσπερνάς απόψεις όπως «Όλοι οι μάστορες τα ίδια ξέρουν», «κινητήρας ο ένας, κινητήρας ο άλλος» και διάφορες άλλες που μπορεί να σε βάλουν σε...περιπέτειες.

Ενδεικτικά, να αναφέρουμε πως, για παράδειγμα, η ανάφλεξη του καυσίμου στους κινητήρες ντίζελ γίνεται χωρίς τη λειτουργία μπουζί, κάτι το οποίο θα προκαλούσε ζημιά σε κινητήρα βενζίνης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα. Με 1 κλίκ εδώ !

Εξοπλισμός και λογισμικό που δεν «κάνουν λάθη»

Πέρα από το έμπειρο προσωπικό, η χρήση μηχανημάτων εξοπλισμένων με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε επίπεδο υλικού αλλά και τα κατάλληλα προγράμματα (software) είναι απαραίτητα ώστε να εντοπίζονται γρήγορα και με λεπτομέρεια όλα τα πιθανά προβλήματα ή και οι ενδείξεις τους ώστε να προληφθούν πριν εξελιχθούν σε σημαντικές βλάβες.

Μεγάλες εγγυήσεις που περιλαμβάνουν ανταλλακτικά και εργασία

Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό το οποίο θα σου γλιτώσει σίγουρα χρόνο αλλά και χρήματα. Ενημερώσου κάνοντας αρκετές ερωτήσεις σχετικά με τη διάρκεια των εγγυήσεων που παρέχει το συνεργείο της επιλογής σου, όσον αφορά τη διάρκεια της εγγύησης μετά από την οποιαδήποτε επιδιόρθωση βλάβης και διευκρίνισε αν αυτή περιλαμβάνει τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν αλλά και τα λεγόμενα «εργατικά».

Αυτές είναι. Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προτάσεις της αγοράς ! Δείτε με 1 κλίκ..

Σαφής προέλευση ανακατασκευασμένων εξαρτημάτων

Εάν το συνεργείο κάνει χρήση ανακατασκευασμένων ανταλλακτικών – εξαρτημάτων, π.χ. αντλίες, τουρμπίνες ή οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να γνωρίζεις όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την προέλευση τους και φυσικά να λάβεις τις απαραίτητες επιβεβαιώσεις ότι δεν θα παρουσιάσουν το παραμικρό πρόβλημα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 • Παν. Καλφακάκος – Subaru Sport center

  Tεχνογνωσία, σύγχρονος εξοπλισμός, γνήσια ανταλλακτικά Subaru, ειδικές εκπτώσεις σε ανταλλακτικά & εργασίες συνεργείου. Εγγύηση 3 ετών καλής λειτουργίας.
  2108544962 Περισσότερα
 • Ποιοτικές υπηρεσίες επισκευής εγκεφάλων

  Η  ADC διαθέτει τον το πιο σύγχρονο εξοπλισμό διάγνωσης για την εργοστασιακή επισκευη όλων των τύπων εγκεφάλων από το άριστα καταρτισμένο προσωπικό. Το προσωπικό αναλαμβάνει την επισκευή εγκεφάλων αυτοκινήτων καθώς και την αναβάθμιση τους.
  2109409109 Περισσότερα
 • Action Peugeot - Νίκαια. 36 χρόνια know how !

  Κάθετη μονάδα με συνεργείο, ηλεκτρολογείο, φανοποιείο, βαφείο & τμήμα ανταλλακτικών. Αριστη εξυπηρέτηση. Εξειδικευμένο προσωπικό. Διαγνωστική τεχνολογία αιχμής & εγγύηση σε γνήσια ανταλλακτικά. 2105617306 Περισσότερα
 • Τέλειο service με...εξειδικευση!

  Το εξειδικευμένο συνεργείο Παπάζογλου Γιάννης παρέχει εγγυημένες διεργασίες service σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Η πολυετής εμπειρία στα diesel και η εξειδίκευση σε μοντέλα Volkswagen, Audi, Skoda και Seat καθιστούν το συνεργείο μια εξαιρετική επιλογή. Το έμπειρο προσωπικό σας περιμένει για να επιλύσει όλες σας τις απορίες. (Τηλ: 2130273210) 2130273210 Περισσότερα
 • Λιπαντικά για κάθε τύπο οχημάτων!

  TOPSYSTEM Services – ΤΟΨΗΣ Α.Ε.: Εμπορεία δεκάδων προϊόντων λιπαντικών για κάθε τύπο μηχανήματος. Διακινούνται προϊόντα  WEG lubricants, λιπαντικά RHEINOL της Γερμανικής εταιρείας SWD RHEINOL.
  2382021195 Περισσότερα
 • Αριστες υπηρεσίες service

  Στην KONCars θα βρεις πλήθος υπηρεσιών που αφορούν τη συντήρηση (και όχι μόνο) του αυτοκινήτου σου. Service, φανοποιείο,  τοποθετήσεις κιτ υγραερίου, ελαστικά, ανταλλακτικά και αξεσουάρ.
  2114035966 Περισσότερα
 • Εξειδικευμένο service Smart - Mercedes

  Η " Π & Α ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Ο.Ε." είναι εξειδικευμένος επισκευαστής SMART & Mercedes-Benz στα επιβατικά καθώς και στα επαγγελματικά οχήματα. ¶ριστα αποτελέσματα σε πραγματικά χαμηλές τιμές.
  2109564714 Περισσότερα
 • Oι ειδικοί στο Diesel!

  Η GM Diesel  είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο των ανταλλακτικών συστημάτων ψεκασμού πετρελαίου, αντλίες πετρελαίου καινούριες ή ανακατασκευής, μπεκ πετρελαίου αυτοκινήτων, τουρμπίνες diesel, αισθητήρες, συστήματα ψεκασμού common rail και διάφορα εξαρτήματα 2343025140 Περισσότερα
 • Κορυφαία εξυπηρέτηση σε χαμηλές τιμές!

   Η Japan Service του κ. Μάρκου Αθανάσιου αποτελεί επίσημη ολοκληρωμένη μονάδα DAIHATSU. Εκτός από έκθεση αυτοκινήτων διαθέτει τμήματα επισκευής, συντήρησης και ανταλλακτικών Ιαπωνικών αυτοκινήτων. Επίσης διαθέτει τμήματα ελαστικών, ευθυγράμμισης, ζυγοστάθμισης, αναρτήσεων, κλιματισμού, φανοβαφείου και για ευρωπαϊκά αυτοκίνητα. 2102385370 Περισσότερα
 • ΗΛΕΠ σημαίνει:

  Εξειδικευμένο συνεργείο κλιματισμού αυτοκινήτων και ψυκτικών μηχανημάτων. Εμπειρία 30 χρόνων. Υψηλότατη ποιότητα και εξαιρετικά αποτελέσματα.Συντήρηση, Τοποθέτηση, Αναβάθμιση, Επισκευή κλιματιστικών και ψυκτικών μηχανημάτων. 210 8002150 Περισσότερα

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός