Κατασκευασμένα με σύγχρονες φόρμουλες και ποιοτικές ύλες

    15855 Επισκέψεις στο άρθρο

    «Το λιπαντικό είναι ένα προϊόν “παρεξηγημένο”, ως προς την χρήση του, από τους περισσότερους χρήστες των οχημάτων», υπογραμμίζει ο κ.Κώστας Γώγος, Υπεύθυνος Πωλήσεων στην ΤΕΤΟΜΑ Α.Ε., επισημαίνοντας ότι «ανοκινητήρας αποτελεί την “καρδιά”τουοχήματος, τότε το λιπαντικό είναι το “αίμα” που κυκλοφορεί σε όλα σχεδόν τα εσωτερικά μέρη του κινητήρα (Στρόφαλο, Εκκεντροφόρο, Βαλβίδες, Κύλινδρο, Σύστημα Χρονισμού)».

    Σύμφωνα με τον κ. Γώγο, κατά την κυκλοφορία του, το λιπαντικό εκτελείμίασειρά από λειτουργίες:

    A) Στεγανοποιεί τα κενά ώστε να μην έχουμε διαφυγή καυσαερίων.
    Β) Απορροφάτην θερμότητα και έτσι αποφεύγεται η υπερθέρμανση και η καταστροφήτων εξαρτημάτων.
    Γ) Προστατεύει από την οξείδωση και τη διάβρωση των μερών του κινητήρα.
    Δ) Μειώνει την τριβή και την φθορά των κινούμενων μερών του κινητήρα.
    Ε) Καθαρίζει τον κινητήρα από κάθε είδους κατάλοιπα της καύσηςόπως αιθάλη, λάσπη κ.λπ.
    Το λιπαντικό είναι απαραίτητο για να μπορεί να λειτουργεί ο κινητήρας χωρίς πρόβλημα, διατηρώντας τον σε καλή κατάσταση.


    Λαμβάνοντας υπόψη το ρόλο του λιπαντικού στην καλή λειτουργία του κινητήρα, ο κάθε χρήστης του οποιοδήποτε οχήματος θα πρέπει να επιλέγει τον κατάλληλο τύπο λιπαντικού ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του κατασκευαστή. Έτσι συμβάλλει σημαντικά στην σωστή συντήρηση άρα και στην μακροβιότητα της χρήσης του οχήματος.


    Τα σημερινά λιπαντικά έχουν εξελιχθεί σημαντικά σε σχέση με το παρελθόν και συνεχίζουν να βελτιώνονται αναιρώντας πολλές «συνήθειες» λίπανσης του παρελθόντος. Οδηγός αυτής της εξέλιξης αποτελεί η συνεχόμενη βελτίωση και εξέλιξη των κινητήρων, οι οποίοι απαιτούν συνεχώς και πιο ειδικά προϊόντα.
     
    Η εταιρία ΤΕΤΟΜΑ Α.Ε., έχοντας πάντα σαν στόχο να παρέχει στην αγορά προϊόντα υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με την καλύτερη δυνατή τιμή, πριν από λίγα χρόνια δημιούργησε τη δική της πρόταση λίπανσης με το όνομα ELGINE. Ένα προϊόν το οποίο κατασκευάζεται από τα καλύτερα βασικά λιπαντικά και χημικά προσθέτα με τις πιο σύγχρονες φόρμουλες. ΓιΆ αυτό έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στον επισκευαστή όσο και στον χρήστη του κάθε οχήματος (http://eliaproducts.eu/elia/testimonial-category/elgine-lubricants/). Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα χρήσης από το Εξωλέμβιο, την Μοτοσυκλέτα, την Βιομηχανία, τα Αγροτικά Μηχανήματα, τα Επαγγελματικά Οχήματα έως τα επιβατικά οχήματα καθημερινής χρήσης.

    Η ΤΕΤΟΜΑΑ.Ε. έχει φροντίσει ώστε το ELGINE να πληροί τις εργοστασιακές προδιαγραφές τόσο για τα παλαιότερα οχήματα, όπως 15w-50 SEMI SYNTHETIC ή 10w-40 FULL SYNTHETIC (μοναδικό μείγμα συνθετικών λιπαντικών υψηλής επίδοσης για οχήματα που έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα), όσο και για τα σύγχρονα οχήματα όπως 0w-20 FULL SYNTHETIC ή 5w-30 FULL SYNTHETIC (μοναδικό μείγμα συνθετικών λιπαντικών υψηλής επίδοσης που καλύπτει το 90% των εργοστασιακών προδιαγραφών).
     
    ¶λλωστε η MERCEDES BENZ πιστοποιεί με ειδικά πιστοποιητικά έγκρισης τύπου αρκετά προϊόντα της ELGINE τόσο για επιβατικά οχήματα (5w-40, 10w-40 και 15w-40) όσο και για επαγγελματικά οχήματα ( 10w-40 και 15w-40).
     
    Τέλος, θα μπορούσαμε να πούμε ότι το ELGINE αποτελεί μία υψηλή ποιοτικά και σύγχρονη πρόταση λίπανσης προς όλους τους επισκευαστές και τους χρήστες οχημάτων και όχι μόνο.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    PEDIS CAR SERVICE - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΙΔΗΣ
    KONCars - ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΘ. ΒΑΣΙΛΙΚΗ

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

    • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

      DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

      DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
       2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

      ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

      TOPSYSTEM Services – ΤΟΨΗΣ Α.Ε.: Εμπορεία δεκάδων προϊόντων λιπαντικών για κάθε τύπο μηχανήματος. Διακινούνται προϊόντα  WEG lubricants, λιπαντικά RHEINOL της Γερμανικής εταιρείας SWD RHEINOL.

       2382021195 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • FLOR OIL

      FLOR OIL

      FLOR OILΜεγάλη γκάμα λιπαντικών και ορυκτών προϊόντων, καλύπτουν όλες τις ανάγκες! Προτεραιότητα η προσφορά λιπαντικών εξαιρετικής ποιότητας που προστατεύουν κάθε μηχάνημα. 53 χρόνια συνεχούς έρευνας και επαναλαμβανόμενων ελέγχων σε κάθε προϊόν.
       2310684070 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • DYNAMIC KOTE

      DYNAMIC KOTE

      Η εταιρία Dynamic Kote ιδρύθηκε το 2012, με έδρα την Αθήνα και εξειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση λιπαντικών για οχήματα και μηχανήματα για τους κλάδους της βιομηχανίας και της ναυτιλίας.
       2130339110 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

      ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

      Τα λιπαντικά Lukoil είναι από τα λίγα λιπαντικά που διαθέτουν εγκεκριμένες πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών. Είναι λιπαντικά πρωτογενή με την πρώτη ύλη τους να προέρχεται από τη Ρωσία.
       2109569972 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

      ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

      Λιπαντικά Meganol!  Γνωστά για την εξαιρετική τους ποιότητα και την εκπληκτική απόδοση. Παρασκευάζονται με το πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας DQS ISO 9001:2015. Υπερπληρούν τις προδιαγραφές των κατασκευαστών.
       2641400805 - 31370 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • TRADE WIND

      TRADE WIND

      Η Trade Wind, κοντά σας από το 1976, δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών με σκοπό την απόλυτη προστασία, επισκευή και συντήρηση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Το ηλεκτρονικό της κατάστημα καλύπτει πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό
       2104111569 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • ΛΑΔΑΔΙΚΟ

      ΛΑΔΑΔΙΚΟ

      Στο κατάστημά τους μπορείτε να βρείτε όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μπαταρίες αυτοκινήτων, λιπαντικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ αυτοκινήτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Με ένα κλικ στο e-shop τους, ή με μια επίσκεψη στο κατάστημα τους στα Ανω Πατήσια.
       2111136100 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

      ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

      Στα καταστήματα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Η γκάμα της αποτελείται από καινούρια ανταλλακτικά, γνήσια και ιμιτασιόν Α ποιότητας και αξεσουάρ για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και κάθε είδους όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.
       2105440055 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
    • ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

      ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

      Η εταιρέια του κου. Κολοβέντσου Αθανάσιου μετρά σχεδόν 70 χρόνια εμπειρίας στην εμπορεία ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Στο κατάστημα του στην Ελευσίνα θα βρείτε λάδια, λιπαντικά, πρόσθετα βενζίνης και υγρά ψυγείου αυτοκινήτων & φορτηγών Yacco αλλά και διάφορα εξαρτήματα. 
       2105547828 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ