Καλό είναι να τσεκάρουμε μόνοι μας κάποια πράγματα πριν πάμε στο ΚΤΕΟ. Οι έλεγχοι είναι αυστηροί.

Έλεγχος ΚΤΕΟ – Για να είστε διαβασμένοι!

17817 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται στα ΚΤΕΟ, ειδικά στα ιδιωτικά, είναι πολύ αυστηροί. Αν το αυτοκίνητό μας είναι ταλαιπωρημένο καλό είναι να το τσεκάρουμε μόνοι μας πριν πάμε στο ΚΤΕΟ, για να μην κοπούμε.

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΜΙΧΑΗΛ - CAR DIAGNOSTIC SERVICES

Για να είμαστε περισσότερο βέβαιοι πως το αυτοκίνητό μας πληροί όλες τις προυποθέσεις και προδιαγραφές για να περάσει ΚΤΕΟ, τότε αρκεί να ελέγξουμε μόνοι μας τα εξής στοιχεία:

Kοινοποίησε το »


- Έλεγχος σύγκλισης – απόκλισης τροχών: Αφορά στην ευχέρια του αυτοκινήτου να διατηρήσει ευθύγραμμη πορεία. Μόνο αν στην οδήγηση νιώθουμε κάτι καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι. Ο τεχνικός έλεγχος γίνεται με ειδικό μηχάνημα (αποκλισιόμετρο).

- Έλεγχος φώτων: Φροντίζουμε ώστε να λειτουργούν φυσικά όλες οι λάμπες, ενώ βεβαιωνόμαστε ότι αυτές φωτίζουν στο σωστό ύψος και με τη σωστή ένταση.

- Έλεγχος καυσαερίων: Αν θεωρούμε ότι τα καυσαέρια που βγάζει το αυτοκίνητό μας είναι για κάποιο λόγο παραπάνω από τα προβλεπόμενα τότε πρέπει να πάμε σε συνεργείο πριν επισκεφθούμε το ΚΤΕΟ.

- Γενικός οπτικός έλεγχος: Βεβαιωνόμαστε πως δεν λείπει κάτι από το αυτοκίνητο (π.χ. κάποιος σπασμένος καθρέπτης, τρίγωνο, φαρμακείο κλπ) αλλά και πως δεν υπάρχουν έντονες σκουριές στο αμάξωμα. Αν υπάρχουν τότε καλό είναι να συμβουλευτούμε το μηχανικό μας. Επίσης, φροντίζουμε πως οι ηλεκτρικές λειτουργίες του αυτοκινήτου δεν έχουν βλάβη (π.χ. διακόπτης υαλοκαθαριστήρων).

Kοινοποίησε το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

  • AUTOVISION

    AUTOVISION

    Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
     10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ