Η επιλογή να φτιάξετε το αυτοκίνητό σας ή να το πουλήσετε είναι μια μεγάλη απόφαση.

Η επιλογή να φτιάξετε το αυτοκίνητό σας ή να το πουλήσετε είναι μια μεγάλη απόφαση.

Φτιάχνεις το παλιό ή αγοράζεις καινούριο αυτοκίνητο;

5954 Επισκέψεις στο άρθρο

Είναι μια ερώτηση που τελικά θα κληθεί να απαντήσει κάθε ιδιοκτήτης αυτοκινήτου: "Πρέπει να φτιάξω το αυτοκίνητό μου ή να αγοράσω ένα καινούργιο;" Αργά ή γρήγορα, το όχημά σας πιθανότατα θα χρειαστεί σημαντικές επισκευές, είτε αυτό οφείλεται στην ηλικία του είτε λόγων κάποιας εκτεταμένης σύγκρουσης, ή σε εξαρτήματα που παρουσιάζουν βλάβη ή γενική φθορά. Ωστόσο, η απόφαση να επισκευάσετε ή να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας απαιτεί μια προσεκτική ματιά στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. - QS SERVICE
HELLAS AUTO SERVICE - ΕΛ. & ΒΑΣ. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.

-η επισκευή μπορεί να είναι οικονομικότερη λύση
-κανείς όμως δεν εγγυάται ότι θα χαλάσει ξανά
-η αγορά νέου αυτοκινήτου είναι μία δαπανηρή κίνηση
-αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο όσον αφορά την εγγύηηση και την ασφάλεια

Εσύ τι θα επέλεγες; Να φτιάξεις το παλιό ή να αγοράσεις καινούριο;

Η απόφαση να φτιάξετε και πάλι ένα αυτοκίνητο που χρειάζεται μεγάλες επισκευές μπορεί να είναι τεράστιος πονοκέφαλος. Από την άλλη, ίσως είναι πιο δελεαστικό να λύσετε μία και καλή το πρόβλημα αγοράζοντας ένα καινούριο. Ας δούμε όμως πότε είναι κατάλληλη η κάθε επιλογή.

Κοινοποίησέ το »

Επιλέγοντας να επισκευάσετε το παλιό σας αυτοκίνητο

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η ανάληψη του κόστους των επισκευών αντί των αρχικών δαπανών ενός νέου οχήματος μπορεί να είναι η πιο έξυπνη οικονομική απόφαση. Ας αναλύσουμε γιατί οι επισκευές μπορεί να είναι η καλύτερη απόφαση για εσάς:

1.Οι επισκευές μπορεί να είναι φθηνότερες από ένα όχημα αντικατάστασης. Ακόμα κι αν αντιμετωπίζετε ακριβές επιδιορθώσεις, όπως ανακατασκευασμένα κιβώτια ταχυτήτων ή επισκευές κινητήρα, αυτά τα είδη μπορεί να μην κοστίζουν τόσο όσο ένα εντελώς νέο αυτοκίνητο.

2. Πληρώνετε μόνο μία φορά, ενώ η αγορά ενός καινούργιου μπορεί να συνοδεύεται από μηνιαίο σχετικό κόστος.

3.Η έρευνα και η αγορά ενός νέου οχήματος είναι χρονοβόρα. Ακόμα κι αν το αυτοκίνητό σας χρειάζεται μεγάλες επισκευές, πιθανότατα δεν θα είναι εκτός λειτουργίας για περισσότερες από μερικές ημέρες.

4.Το παλιό σας αυτοκίνητο μπορεί να έχει συναισθηματική αξία.

Τα πλεονεκτήματα του να αγοράσετε καινούριο

1.Τα νεότερα αυτοκίνητα είναι συχνά πιο αξιόπιστα. Η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για κάθε μικρό θόρυβο που κάνει το αυτοκίνητό σας, πόσο μάλλον να το μεταφέρετε στο συνεργείο τόσο συχνά. Η ηρεμία που προσφέρει ένα νέο αυτοκίνητο μπορεί να αξίζει το κόστος.

2. Το κέρδος που αποκομίζετε από την πώληση του παλιού σας αυτοκινήτου μπορεί να πάει σε προκαταβολή για μια πιο αποτελεσματική επιλογή.

3.Ενδέχεται να είναι διαθέσιμα νέα προνόμια αυτοκινήτου. Η αγορά ενός νέου οχήματος συχνά συνοδεύεται από κίνητρα όπως εγγυήσεις και δωρεάν συντήρηση. Αυτά τα προνόμια όχι μόνο προσθέτουν στην ηρεμία σας, αλλά θα μπορούσαν επίσης να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά απροσδόκητα.

4.Ένα νέο όχημα μπορεί να είναι πιο ασφαλές από το παλιό σας. Τα νεότερα αυτοκίνητα έρχονται συχνά με τα πιο πρόσφατα αξεσουάρ και την πιο πρόσφατη τεχνολογία ασφαλείας. Τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως το αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και η ανίχνευση τυφλού σημείου, μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την ασφάλεια σας στο δρόμο.

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών