H Digiparts στο πλευρό των συνεργείων

1989 Επισκέψεις στο άρθρο

Πως η Digiparts, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας της JLM στην Ελλάδα βοηθά τους μηχανικούς των συνεργείων να αυξήσουν τα έσοδά τους με την διάθεση των επαγγελματικών προϊόντων της JLM

VAG DYNAMICS BY KOLIAS
ΣΑΜΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αν κοιτάξουμε πίσω στο 2020 και κάνουμε προβλέψεις για το 2021 με βάση αυτό, η πανδημία έχει προκαλέσει σημαντική αλλαγή στην οδηγική συμπεριφορά και την αγορά στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, τόσο στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων έχουν μειωθεί, με τους κατόχους των παλαιότερων οχημάτων να θέλουν να κρατήσουν το υπάρχον όχημά τους στο δρόμο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, συντηρούμενο από το συνεργαζόμενο συνεργείο τους.

Ο υπεύθυνος της JLMPro Αντώνης Γουλάς από την Digiparts αναφέρει: "Τα μακρά και συνεχιζόμενα lockdown έχοντας ως αποτέλεσμα περισσότεροι άνθρωποι να εργάζονται από το σπίτι, έχουν μεταβάλει τις συνθήκες οδήγησης σε σύντομες διαδρομές συχνών στάσεων και εκκινήσεων εντός πόλης. Για μια οικογένεια με δύο αυτοκίνητα, το ένα αυτοκίνητο ακινητοποιείται συχνά για πολλές εβδομάδες προκαλώντας κάθε είδους προβλήματα όταν τελικά οδηγείται.

Η συντήρηση των οχημάτων έχει σταματήσει, με αποτέλεσμα τα οχήματα που δεν συντηρούνται να πηγαίνουν στα συνεργεία με προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων των φραγμένων DPF. Αυτό φαίνεται ότι θα συνεχιστεί. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι οι εξειδικευμένοι μηχανικοί των συνεργείων θα είναι πιο σημαντικοί από ποτέ. Και αυτοί οι μηχανικοί που προτείνουν αξιόπιστα χημικά πρόσθετα υψηλής ποιότητας μεταξύ των επισκέψεων στο συνεργείο αυτοκινήτων, θα διατηρήσουν το κόστος επισκευής των πελατών τους χαμηλά και το αυτοκίνητό τους σωστά συντηρημένο στο δρόμο για περισσότερο. Ενώ τα προηγούμενα χρόνια, ένας μηχανικός μπορεί να μην πρότεινε αυτά τα προϊόντα, αυτό που βλέπουμε τώρα είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Όμως η μάρκα και τα προϊόντα πρέπει να είναι σωστά και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα χημικά JLM αυξάνονται σε δημοτικότητα στην Ελλάδα. Αναπτύσσονται σύμφωνα με τις εμπορικές προδιαγραφές και ένα σημαντικό μέρος της γκάμας τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ εύκολα από τον ίδιο τον χρήστη."

"Πως λοιπόν οι μηχανικοί προωθούν τα προϊόντα JLM για χρήση μεταξύ επισκευών και συντήρησης οχημάτων, επειδή εάν το κάνουν αυτό τα έσοδά τους θα αυξηθούν με την επαναλαμβανόμενη προμήθεια και διάθεσή τους; "

"Ας πάρουμε για παράδειγμα ένα όχημα με φραγμένο DPF.

"Εάν ο μηχανικός χρησιμοποιεί προϊόντα JLM, τότε αφού διαγνώσει την αιτία του φραγμού και κάνει τις επισκευές, θα χρησιμοποιήσει το JLM professional toolkit για να καθαρίσει εντελώς το DPF χωρίς να το αφαιρέσει από το όχημα.

"Ο πελάτης είναι ευχαριστημένος, ειδικά εάν του έχει δοθεί προσφορά για αντικατάσταση με ένα νέο DPF (δεν απαιτείται) από έναν επίσημο διανομέα. Θα εκτιμήσει τη μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων και είναι καλό και για το περιβάλλον. Επισκευάστηκε και δεν αντικαταστάθηκε, με ελάχιστη αναστάτωση για τον πελάτη και ελάχιστο χρόνο παραμονής στο συνεργείο.

"Αλλά ο χρήστης φεύγει και συνεχίζει με σύντομες διαδρομές συχνών στάσεων και εκκινήσεων, περιστασιακά οδηγώντας το αυτοκίνητο σε αυτοκινητόδρομο και πιστεύοντας ότι αυτό θα αποτρέψει το DPF από το να φράξει ξανά. Όπως γνωρίζουν οι μηχανικοί, δεν θα γίνει αυτό.

"Τελικά το πρόβλημα θα επαναληφθεί. Στην επόμενο service ή όπως είναι πιο πιθανό πριν από αυτό, ο οδηγός μας μεταφέρει το αυτοκίνητό του πίσω στο συνεργείο πιστεύοντας λανθασμένα ότι ο τεχνικός δεν έκανε τη δουλειά σωστά την πρώτη φορά. Όμως την έκανε!

"Ας επιστρέψουμε σε αυτό που θα έπρεπε να είχε γίνει…

"Όταν ο πελάτης παραλαμβάνει το όχημά του ικανοποιημένος με το σέρβις και το κόστος επισκευής, ο μηχανικός του εξηγεί ότι αν πρόκειται να συνεχίσει τις συνθήκες οδήγησης συχνών στάσεων και εκκινήσεων σε σύντομες διαδρομές εντός πόλης θα εμφανιστεί το πρόβλημα σε σύντομο χρόνο. Όμως αυτό θα μπορούσε εύκολα να αποφευχθεί. Αγοράζοντας 4 μπουκάλια του JLM Diesel Emissions Reducer, ένα για χρήση στο ρεζερβουάρ καυσίμου κάθε τρεις μήνες, οι εγχυτήρες του DPF θα διατηρηθούν σε άριστη κατάσταση και πολλά άλλα οφέλη.

"Αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά προϊόντα JLM που μπορεί να συστήσει ένας μηχανικός στους πελάτες του, επειδή άλλαξαν οι συνθήκες οδήγησης. Και αυτό απαιτεί αλλαγή προσανατολισμού από αντικατάσταση σε επισκευή και πρόληψη, με έμφαση στην πρόληψη μεταξύ επισκευών συνεργείου και συντηρήσεων. Και ο μηχανικός επωφελείται από τα διάθεση των προϊόντων JLM, μέσω των ενδιάμεσων επισκέψεων των πελατών και πωλήσεων των προϊόντων της."

Επικοινωνήστε με την JLMPro για να ανακαλύψετε την πλήρη γκάμα των επαγγελματικών προϊόντων της JLM, που παρέχονται σε συνεργεία και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε και από την διάθεσή τους.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΕΜΑ SERVICE AYTOKINHTOY

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών