Τι ισχύει με τα πρόστιμα!

    29048 Επισκέψεις στο άρθρο

    Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Μεταφορών και η ΑΑΔΕ έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για τον εντοπισμό των οχημάτων που δεν έχουν υποβληθεί σε Τεχνικό Έλεγχο από ΚΤΕΟ και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα στείλουν τις πρώτες ειδοποιήσεις.

    /Σύμφωνα με την καινούρια νομοθεσία, αν κάποιο όχημα δεν επισκεφθεί το ΚΤΕΟ εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, επιβαρύνεται με πρόστιμο της τάξης των 16 ευρώ για τα επιβατικά Ι.Χ. (για τον πρώτο μήνα καθυστέρησης) που αυξάνεται τα 33 ευρώ για καθυστέρηση έως και έξι μηνών, ενώ για όσους αμελήσουν την εν λόγω υποχρέωση για διάστημα άνω των έξι μηνών, το εν λόγω πρόστιμο αυξάνεται στα 65 ευρώ.
     
    Ωστόσο, για τα οχήματα που θα εντοπιστούν να μην έχουν υποβληθεί σε Τεχνικό Έλεγχο ΚΤΕΟ από τις διαδικασίες της ΑΑΔΕ και του υπουργείου, στα παραπάνω ποσά θα προστεθεί και ένα επιπλέον πρόστιμο 150 ευρώ.
     
    Δεν έχεις περάσει ακόμα; Δες που θα βρεις τεχνογνωσία, ταχύτητα και πρόσθετες παροχές!

    Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να λάβεις ένα αξιόπιστο έλεγχο θα πρέπει να επιλέξεις ένα  Κτέο με εγκαταστάσεις και σύγχρονο εξοπλισμό.  Να προσφέρει τις υπηρεσίες σε μικρό χρόνο από εκπαιδευμένο προσωπικό. Να διαθέτει ποιότητα στις υπηρεσίες ελέγχου, σε καλές Τιμές και παροχές. Επίσης να επιβραβεύει τον πελάτη δίνοντάς του δώρα εκπτώσεις στην τιμή και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση. Έτσι θα νιώσεις  εσύ και το αυτοκίνητο σου ξεχωριστό, ενώ με αυτό τον τρόπο θα χτιστεί μία σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στην επιχείρηση και στον πελάτη. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και ας αναλύσουμε το  γιατί και πώς ένα ΚΤΕΟ θα πρέπει να θεωρείται Top Expert δηλαδή 4 Αστέρων!

    Τι σημαίνει ΚΤΕΟ 4 αστέρων!

    • Είναι μία μεσαία ως και μεγάλη επιχείρηση που λειτουργεί με τεχνικά καταρτισμένο και εκπαιδευμένο επαγγελματικό προσωπικό.
    • Αποπνέει μία ποιότητα που διαφαίνεται από τις διαδικασίες που ακολουθεί
      μα και από τις εγκαταστάσεις ως και την αίθουσα αναμονής του.
    • Οι γραμμές ελέγχου είναι επαρκείς (ή και αυτοματοποιημένες).
    • Το λογισμικό που χρησιμοποιεί εξασφαλίζει την αξιόπιστη μεταφορά (και αποθήκευση ιστορικού) των μετρήσεων που διεξάγει.
    Τι ζητά το κοινό!

    - Εγκαταστάσεις και επαρκή αριθμό γραμμών ελέγχου,
    -Σύγχρονο εξοπλισμό με μετρητικά όργανα ακριβείας

    -  Μικρό χρόνο ελέγχου και άνετο περιβάλλον αναμονής

    - Εκπαιδευμένο και ευγενικό  προσωπικό

    - Λογικές τιμές και έξτρα παροχές (δώρα, υπενθυμιστικά sms και delivery  Kτεο, πιστότητας-προνομίων, Delivery ΚΤΕΟ, sms ή mail, διαδικασία υπενθύμισης ραντεβού, εκπτώσεις σε συγγενείς και φίλους πελατών του).

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    PEDIS CAR SERVICE - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΙΔΗΣ
    Π. & Α. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Ο.Ε.

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

    • AUTOVISION

      AUTOVISION

      Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
       10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ