Στόχος η αύξηση των διελεύσεων στα Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου

    29052 Επισκέψεις στο άρθρο

    Το Auto Τρίτη μίλησε με τον κ. Παπαδόπουλο Ανέστη, Γενικό Διευθυντή του ΙΚΤΕΟ AUTO-TECHNIK.
    Υψηλό επίπεδο ελέγχου σε όλα τα απαιτούμενα σημεία

    Στο ΙΚΤΕΟ Auto - Technik δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην προαγωγή της οδικής ασφάλειας. Αυτό γίνεται μέσω της εξασφάλισης της ποιότητας κατά τα πρότυπα του iso 9001, με συνεχείς διακριβώσεις στα όργανα μετρήσεων, καθώς και με συστηματικά σεμινάρια στους ελεγκτές μας, οι οποίοι είναι πτυχιούχοι μηχανολόγοι με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της αυτοκίνησης. Για αυτόν το λόγο το επίπεδο του ελέγχου είναι υψηλό, καθώς το κάθε όχημα περνάει από ενδελεχή έλεγχο σε όλα τα απαιτούμενα σημεία.

    Αύξηση διελεύσεων στόχος  το 2019

    Το στοίχημα για το 2019 είναι προφανώς η αύξηση των διελεύσεων στα Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου, ούτως ώστε να υπάρχει και η μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στο οδικό δίκτυο. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω της συνέπειας από την πλευρά των πολιτών και μέσω της παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου από την πλευρά των ΚΤΕΟ.

    Ως κέντρο τεχνικού ελέγχου οι οδηγίες που έχουμε από το υπουργείο μεταφορών είναι συγκεκριμένες

    Πολλές είναι οι φορές που ελέγχουμε οχήματα τα οποία έχουν αρκετά σοβαρές ελλείψεις και αυτό μας λέει δύο πράγματα: Είτε οι οδηγοί αμελούν τη σωστή συντήρηση του οχήματος τους (βλ: τακτικά service-φθαρμένα ελαστικά κ.λ.π.), είτε πως πιστεύουν ότι τα προβλήματα που έχει το όχημα τους δε θα δημιουργήσουν προβλήματα στο δρόμο. Αυτά σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση καθώς και με την τρέχουσα κατάσταση στο Ελληνικό οδικό δίκτυο τείνουν να ενισχύσουν το φαινόμενο της κακής συντήρησης ενός οχήματος , με αποτέλεσμα ένα όχημα να βγαίνει με επικίνδυνες ελλείψεις και ότι αυτό συνεπάγεται.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

    • AUTOVISION

      AUTOVISION

      Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
       10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ