Yποχρέωση μας να ενισχύσουμε τον διάλογο για την οδική ασφάλεια

    29035 Επισκέψεις στο άρθρο

    Το Auto Τρίτη μίλησε με τον Αντωνόπουλο Γεώργιο, Senior Manager της Ι.ΚΤΕΟ Ecocheck

    Ακεραιότητα – Εξέλιξη – Υπευθυνότητα

    Η Ecocheck είναι Αδειοδοτημένη από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ώστε να πραγματοποιεί τεχνικούς ελέγχους KTEO σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015. Επιπρόσθετα, οι υπηρεσίες που παρέχουμε έχουν πιστοποιηθεί από τον διεθνή οργανισμό IQNet, διασφαλίζοντας την ακρίβεια του ελέγχου και την συνεχή κατάρτιση του προσωπικού μας.

    Τρείς ¶ξονες – Οδηγοί για ένα ασφαλέστερο οδικό περιβάλλον

    1. Ακεραιότητα.
    Τα οχήματα που ολοκληρώνουν επιτυχώς τον Τεχνικό Έλεγχο ΚΤΕΟ πληρούν τις απαιτήσεις ασφαλείας και έχουν μικρότερες πιθανότητες να εμπλακούν σε τροχαία ατυχήματα ενώ παράλληλα η τήρηση των προδιαγραφών του κατασκευαστή συμβάλλει και στην προστασία του περιβάλλοντος.
    1. Εξέλιξη.
    Η διαρκής κατάρτιση και επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού της ECOCHECK διασφαλίζει την επιμονή μας στην επίτευξη και διατήρηση του υψηλότερου επιπέδου ελέγχου.
    1. Υπευθυνότητα
    Συνεργαζόμαστε με σχολεία και εκπαιδευτικούς φορείς με στόχο να εμφυσήσουμε στις επόμενες γενιές την σημασία της οδήγησης με υπεύθυνο τρόπο ασφαλών οχημάτων. Επίσης, συμβάλουμε στην εκπαίδευση των τεχνικών και τεχνολογικών σχολών εκπαίδευσης, προάγοντας την εξέλιξη νέων τεχνικών και επιστημόνων σπουδαστών.

    Ενίσχυση του διαλόγου για τα μέτρα και τις πολιτικές που αφορούν την οδηγική ασφάλεια

    Όπως κάθε επιχείρηση που λειτουργεί στην Ελλάδα την περίοδο της κρίσης έτσι και εμείς δραστηριοποιούμαστε σε ένα ευμετάβλητο και εν πολλοίς απρόβλεπτο περιβάλλον. Επιπρόσθετα, στην διάρκεια του 2019 θα πραγματοποιηθούν τρείς εκλογικές αναμετρήσεις με σαφείς επιπτώσεις και στον κλάδο του Τεχνικού Ελέγχου αλλά και αβεβαιότητα ως προς τυχόν κίνητρα για την χρήση των οχημάτων ή μεταβολές στο φορολογικό καθεστώς αυτών. Σε αυτό το πλαίσιο και με αυτά τα δεδομένα, θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωση μας να ενισχύσουμε τον διάλογο για τα μέτρα και τις πολιτικές που θα ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας των οδηγών και θα περιορίζουν την παραβατικότητα. Επιπλέον, η ECOCHECK σχεδιάζει την διαρκή ενσωμάτωση νέων καινοτόμων τεχνολογιών και την εμπέδωση συνεργασιών που θα αποτελούν προστιθέμενη αξία για κάθε πελάτη μας.

    Στην σωστή κατεύθυνση η Υπουργική Απόφαση

    Η Υπουργική αυτή απόφαση βρίσκεται προς την σωστή κατεύθυνση αναγνώρισης της σημασίας του Τεχνικού Ελέγχου και σε κάθε περίπτωση ενισχύει την διαφάνεια και την αμεροληψία του Τεχνικού Ελέγχου.


     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    ΑΦΟΙ ΣΙΩΤΟΥΛΗ - Ν. ΜΠΟΥΝΤΙΝΑΣ Ο.Ε. - BOSCH CAR SERVICE SIOTOULIS-BOUNTINAS
    HELLAS AUTO SERVICE - ΕΛ. & ΒΑΣ. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

    • AUTOVISION

      AUTOVISION

      Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
       10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ