Έχουμε πλήρη επίγνωση της κοινωνικής ευθύνης

    29034 Επισκέψεις στο άρθρο

    Το Auto Τρίτη μίλησε με τον κ. Δημήτριο Πλούμπη, Quality System Manager & Technical Director της ΗΝΙΟΧΟΣ Ι.ΚΤΕΟ Α.Ε.

    Υπηρεσίες ελέγχου υψηλής ποιότητας & άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης

    Στον Ηνίοχο έχουμε πλήρη επίγνωση της κοινωνικής ευθύνης που φέρει η εταιρίας μας για το λόγο αυτό φροντίζουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες ελέγχου υψηλής ποιότητας, άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης, με σεβασμό προς τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και την τοπική κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε και όλα αυτά χάρη στον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και στις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας τις οποίες εφαρμόζουμε πιστά με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2015.

    Ο στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών ελέγχου υψηλής ποιοτικής στάθμης

    Έτσι θα εγγυηθούμε την τεχνικά άριστη κατάσταση των οχημάτων και την αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια των επιβατών τους. Για να επιτευχθεί αυτό η εταιρεία επενδύει συστηματικά τόσο στον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό της, όσο και στην εξειδίκευση του προσωπικού της.

    Η πρόσφατη απόφαση απλά διαφοροποιεί την διαδικασία

    Ο νομοθέτης με την υπουργική απόφαση 71703/8028 του 2003 έχει προβλέψει την ακινητοποίηση των οχημάτων σε περίπτωση διαπίστωσης επικίνδυνων ελλείψεων η οποία λέει τα εξής: “Στην περίπτωση διαπίστωσης επικίνδυνων ελλείψεων από Ι.ΚΤΕΟ, ο ιδιοκτήτης ή ο κάτοχος του οχήματος οφείλει να ακινητοποιήσει το όχημα και ειδοποιείται από τον υπεύθυνο του Ι.ΚΤΕΟ άμεσα η αρμόδια Υπηρεσία της Τροχαίας, στα όργανα της οποίας ο ιδιοκτήτης ή ο κάτοχος του οχήματος οφείλει να παραδώσει τα στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος.”
    Συνεπώς η πρόσφατη απόφαση απλά διαφοροποιεί την διαδικασία. Είναι γεγονός όμως ότι στα ΙΚΤΕΟ δεν βλέπουμε οχήματα με επικίνδυνες ελλείψεις διότι οι ιδιοκτήτες γνωρίζουν την διαδικασία που πρέπει αν ακολουθηθεί.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - electrologio.gr
    ΒΑΛΕΟΝΤΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ Ε.Ε. - BOSCH CAR SERVICE

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

    • AUTOVISION

      AUTOVISION

      Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
       10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ