Οι αλλαγές αφορούν καθαρά διαδικαστικές λεπτομέρειες

    29027 Επισκέψεις στο άρθρο

    Το Auto Τρίτη μίλησε με τον κ. Μπανάση Σταύρος, Τεχνικό Διευθυντή της Πήγασος ΙΚΤΕΟ ΑΕ 
     
    Επενδύουμε σε ανθρώπινο δυναμικό και στην επαρκή ενημέρωση των πελατών
     
    Με γνώμονα την προαγωγή της οδικής ασφάλειας, στο Ι.ΚΤΕΟ Πήγασος επενδύουμε στην συνεχή εκπαίδευση του άρτια καταρτισμένου προσωπικού αλλά και στην επαρκή ενημέρωση των πελατών με σκοπό την ευαισθητοποίηση σε θέματα οδικής συμπεριφοράς. Ταυτόχρονα έχουμε αναπτύξει και εφαρμόσει ένα Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015.  
     
    Στοίχημα η συνεχής βελτίωση και η αποτελεσματικότητα

     Και για το 2019, στόχος εξακολουθεί να παραμένει η καλή εξυπηρέτηση του πελάτη.  Τα ΙΚΤΕΟ θα παραμείνουν φιλικά και αξιόπιστα. Ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός και έτσι θα αντιμετωπίζεται.  Η συνεχής βελτίωση και η αποτελεσματικότητα αποτελεί στοίχημα. Η καλή αξιολόγηση των ερωτηματολογίων εξυπηρέτησης πελατών μας δίνουν πλήρη εικόνα για αναγκαίες προσαρμογές.  Παράλληλα η υιοθέτηση της φιλοσοφίας των διορθωτικών ενεργειών με την ευαισθητοποίηση όλου του προσωπικού στη καταγραφή προβλημάτων, παραπόνων, προτάσεων βελτίωσης θα εξακολουθήσει να βοηθάει στην εξέλιξη μας. 

    Οι αλλαγές αφορούν καθαρά διαδικαστικές λεπτομέρειες
     
    Σχετικά με την ΚΥΑ 892/19 όπως αυτή δημοσιεύτηκε στις 1/2/2019 στο ΦΕΚ ΒΆ 221 και ισχύει, έχει γίνει πολύς λόγος. Η αλήθεια όμως είναι πως οι αλλαγές αφορούν καθαρά διαδικαστικές λεπτομέρειες. Το αποτέλεσμα ήταν ανέκαθεν το ίδιο
     
    Έως πρότινος, έπειτα από την διαπίστωση επικίνδυνων ελλείψεων κατά την διαδικασία τεχνικού ελέγχου, ακολουθούσε η έκδοση Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου με αποτέλεσμα ελέγχου “Επικίνδυνες Ελλείψεις”. Εκτός από τον άμεσα ενδιαφερόμενο, τον προσκομίζων το όχημα, ενημερώνονταν και οι αρμόδιες αρχές (Τροχαία, Διεύθυνση Μεταφορών, Υπουργείο Μεταφορών). 

    Πλέον η διαδικασία έχει ως εξής:  
     
    α) Εκδίδουμε Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου με αποτέλεσμα “Επικίνδυνες Ελλείψεις”. Με την έκδοση γίνεται και άμεση ενημέρωση του Υπουργείου Μεταφορών μέσω νέας διαδικτυακής υπηρεσίας (web service).  

    β) Ενημερώνουμε άμεσα την τροχαία η οποία προσέρχεται στο ΙΚΤΕΟ για την αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας του οχήματος. Έπειτα από την αφαίρεση, η τροχαία αποστέλλει τα στοιχεία κυκλοφορίας στην Διεύθυνση Μεταφορών. 

    γ) Ο προσκομίζων παραλαμβάνει το Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου και σχετικό έγγραφο, υπόδειγμα του οποίου βρίσκεται στο Παράρτημα της ΚΥΑ, που περιγράφει το συμβάν αλλά και τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθηθούν. 

    δ) Μετά την αποκατάσταση των επικίνδυνων ελλείψεων, διενεργείται στο ΙΚΤΕΟ επανέλεγχος και στην συνέχεια ο ενδιαφερόμενος μεταβαίνει στην Διεύθυνση Μεταφορών για να παραλάβει τα στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος. 
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    VAG DYNAMICS BY KOLIAS
    ΑΦΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. - ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΙΩΝΙΑ

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

    • AUTOVISION

      AUTOVISION

      Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
       10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ