Θα μειωθεί ο στόλος των ανέλεγκτων οχημάτων

    29026 Επισκέψεις στο άρθρο

    Το Auto Τρίτη μίλησε με τον κ. Λουκά Στασινό, Ιδιοκτήτης της Smart KTEO.

    Στην Smart KTEO διαπιστώνεται η πραγματική κατάσταση του οχήματος

    O έλεγχος στο Smart KTEO μέσω του σύγχρονου, πιστοποιημένου εξοπλισμού του και του έμπειρου πιστοποιημένου προσωπικού, διαπιστώνει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κατάσταση του οχήματος, καταγράφει τις τυχόν ελλείψεις και ενημερώνει τον ιδιοκτήτη για την ασφάλεια του οχήματος του. Εάν όλα τα οχήματα, περνούν από τον έλεγχο στα ΚΤΕΟ, είναι βέβαιο ότι αναβαθμίζεται η οδική ασφάλεια.

    Σε ετοιμότητα για την αυξημένες διελεύσεις του 2019

    Το 2019, είναι το έτος που η πολιτεία, βάσει του Νόμου, θα διασταυρώσει και θα επισημάνει, τα οχήματα που δεν έχουν προσέλθει, για τον υποχρεωτικό έλεγχο στα ΚΤΕΟ. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, να μειωθεί ο στόλος των ανέλεγκτων και να γίνει η κυκλοφορία ποιο ασφαλή για όλους. Εμείς ως Smartkteo, έχουμε εξασφαλίσει το απαιτούμενο προσωπικό, έχουμε διευρύνει το ωράριο λειτουργείας μας ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι πολίτες.
     
    Σπάνιες οι περιπτώσεις αυτοκινήτων με επικίνδυνες ελλείψεις

    Η απόφαση αυτή, ισχύει από την ίδρυση των ΚΤΕΟ, απλώς επικυροποιήθηκε πρόσφατα. Η πραγματικότητα είναι ότι οι περιπτώσεις επικίνδυνων ελλείψεων σε οχήματα, είναι σπάνιες. Όταν όμως υπάρχουν είναι εύλογο ότι πρέπει να ακινητοποιηθούν μέχρι της αποκατάστασης αυτών, για την προστασία όλων

     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    ΤΟΨΗΣ Α.Ε.
    ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

    • AUTOVISION

      AUTOVISION

      Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
       10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ